local-stats-pixel fb-conv-api

Harija Potera faktiņi 3 (10 gab.)5

105 1

Čau spocēni! Joprojām cenšos izveidot oriģinālrakstu. Ceru, ka šis tāds būs. Turklāt sen neviens nav licis neko par Hariju Poteru, man šķiet.

Tādad, ja kāds nezina, ''Harijs Poters" ir 7 romānu un astoņu filmu galvenais varonis.

Un vēl fakti.

1.Dž. K. Roulinga vēlējās, lai visi, kas piedalās filmās, būtu briti.

2.Atcerieties ''Harijs Poters un filozofu akmens"? Tajā harijs ierodas slēgtajā nodaļā. Tā tika filmēta Oksfordas universitātes bibliotēkā, kur nedrīkst ienest liesmu. Filmas veidotāji bija pirmie, kam pa vairākiem gadsimtiem atļāva pārkāpt šo likumu.

3. Grāmatās Harijam Poteram ir zaļas acis, bet filmā tās ir zilas. Kāpēc tā? Redklifam būtu vajadzējis nēsāt speciālas lēcas, bet viņam no tām bija alerģija.

4. Daudzi aktieri bija pat pārāk labi savām lomām, bet Devons Murejs, kas atveidoja Šīmusu Finiganu, bija tieši tāds, kā vajag.

5. Filmā atklāj, ka 12. pūķa asins pielietojums ir kā labs krāsns tīrāmais līdzeklis.

6. Filmas veidotāji piedāvāja Roulingai attēlot Harija māti ainā ar Sagli spoguli, bet viņa atteicās, jo viņai šķita, ka viņa neizskatās pēc Harija mātes.

7. Tikai vienas no Cūkkārpas kustīgajām kāpnēm bija īstas. Pārējās bija digitāli veidotas.

8. Liela daļa pūču arī bija digitālas.

9. Emmai Vatsonei (Hermione) vajadzēja valkāt zobu uzlikas, lai izskatītos kā grāmatā, bet viņai tās noņēma, jo tajās viņa nevarēja parunāt.

10. Ričards Hariss piekrita filmēties Dumidora lomai tikai tāpēc, ka viņa 11 gadīgā mazmeita apsolīja nekad vairs nerunāt ar viņu, ja viņš to nedarīs.

Tas viss ceru, ka patika!

105 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

10. emotion Nolika fakta priekšā. emotion ++

2 0 atbildēt

''kucis'' labs niks..

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt