local-stats-pixel fb-conv-api

Gerard Butler6

60 0

Dzimis Glāsgovā, bet audzis Paislejā, Skotijā (Paisley, Scotland).

Kad viņš vēl bija mazs, viņa vecāki izšķīrās un viņš palika dzīvot pie mātes. Laika posmā no diviem līdz sešpadsmit gadiem viņam nebija reāla kontakta ar savu tēvu, bet toties vēlāk viņi kļuva ļoti tuvi. Viņa tēvs aizgāja tai saulē, kad viņam bija divdesmit gadi.

Gerards studējis Glāsgovas universitātē, cerot kļūt par advokātu, bijis skolēnu pašpārvaldes prezidents.

Viņa aktiera karjera sākās, kad kādā Londonas kafijas veikaliņā iepazinās ar aktieri Stīvenu Berkofu (Steven Berkoff), kurš vēlāk uzaicināja viņu piedalīties filmā Attila.

Tieši tad, jau šobrīd atzītais un talantīgais, aktieris nolēma mest mieru jurista profesijai un pievērsties aktiermākslai.

Acu krāsa – zili zaļa, bet ekrānā bieži vien izskatās, ka ir gaiši zilas.

Bijis solists kādā skotu rokgrupā ar nosaukumu Speed, mūzika ir viņa otrā lielākā aizraušanās, pēc aktiermākslas.

Ticis atzīts par vienu no jaukākajiem aktieriem, jo vienmēr labprāt kontaktējas ar faniem un pļāpā ar savu komandu (kad tiek uzņemta filma).

Žurnāls Hello, viņu nosaucis par 2oo5.gada atraktīvāko vīrieti.

Labāk patīk ja viņu sauc par Džeriju (Gerry), tam iemesls ir tāds, ka daudzi cilvēki (jo īpaši amerikāņi), nespēj normāli izrunāt vārdu Gerard.

2oo7. Gada žurnāls Empire, viņu nodēvējis par par vienu no 100 seksīgākajām zvaignēm filmu vēsturē.

Viņa mīļākais aktieris ir Kristians Bels (Christian Bale).

Cenšas atmest smēķēšanu ar hipznozes, plāksteru utt. metodēm. Viņam tas izdevās sešu mēnešu garumā, kad tika filmēta filma 300, bet pēc tās beigām, viņš atkal atsāka smēķēšanu.

„Skotijā esmu vidusmēra vīrietis, bet Amerikā tieku uzskatīts par ļoti spēcīgu, muskuļotu džeku.” (In Scotland I'm just like a lot of other guys, but in America I'm seen as a very strong, masculine guy.)

Kad viņš ir viens: „Man ļoti patīk pabūt vienatnē. Es bieži varu ļaut sev ceļot ar prāta palīdzību, nezinot, kur es dodos. Man vienmēr ir licies, ka tā ir tāda kā aizbēgšana no realitātes. ”

On solitude: I love to spend a lot of time on my own. I can seriously go into my own head and often love to let myself travel where I don't know where I'm going. I always felt that that was his kind of form of escape, in a way.

Mājās, Skotijā : „Es izbraucu uz mājām, kur mana ģimene pagatavo Ziemassvētku vakariņas, un mana mamma visu laiku atkārto, lai piepalīdzu viņai, nomazgāju traukus, vai sakaārtoju tos, bet s viņai saku, mammu, esmu Holivudas zvaigzne, es nevaru darīt šādas lietas, tas ir apkaunojoši..”

[On his family back home in Scotland] I go home and they'll cook Christmas ­dinner, and she's like, 'C'mon, give a hand, come on, wash the dishes or put the dishes away.' And I'm like, 'Mom, I am a major Hollywood movie star, I can't be doing this. It's embarrassing.'

60 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

SEKSĪGĀKAIS AKTIERIS IN WHOLE UNIVERSE!

jau labu laiku mīļākais aktieris. pie favorītiem un stiprs + spiediens.

3 0 atbildēt

Izcils aktieris!

2 0 atbildēt

Super.. :D

2 0 atbildēt

Sexīgākais Dracula ever!!!!!

2 0 atbildēt

stilīgs aktieris

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt