local-stats-pixel fb-conv-api

Filmu turpinājumi un jaunievedumi: ar ko mūs lutinās kino industrija 2019.gadā8

40 2

Mūsdienās izdomāt kaut ko jaunu ir grūti, ja vien par to nav sarakstīta jau grāmata. Šis gads ir iesācies skaisti, it īpaši pavasaris - «Avengers: Endgame» salauza pat viscietākos riekstus, liekot viņiem apraudāties, kad Tonijs Starks jeb Dzelzs vīrs nomira. Tomēr ar to nekas nav beidzies. Tonija Starka vārdu vēl varēs dzirdēt jaunajā Zirnekļcilvēka filmā, kas uz lielajiem ekrāniem būs redzama jau jūlija sākumā.

Bet, ja supervaroņu filmas tev nepatīk, tad zemāk vari atrast vairākas tādas, kurās vairāk ir spriedze un piu - piu - piu.

 

DETEKTĪVS PIKAČU

Stāsts sākas ar augstākā līmeņa detektīva Harija Gudmena pazušanu, un tagad viņa 21 gadu vecajam dēlam Timam ir jānoskaidro, kas īsti ir noticis. Viņam talkā nāks tēva partneris detektīvs Pikaču – asprātīgs un apburošs pokemonu slepenpolicists, kurš ir mīkla pat pats sev. Atskārtuši, ka viņi neizskaidrojamā veidā spēj sazināties viens ar otru, Tims un Pikaču apvienos spēkus, lai izmeklētu noslēpumaino pazušanas gadījumu, un atklās briesmīgu sazvērestību, kas var apdraudēt visu pokemonu pasauli.

 

DŽONS VIKS 3: PARABELLUM

Profesionālais killeris Džons Viks ir nogalinājis slepenas starptautiskas slepkavu ģildes biedru un tagad ir spiests bēguļot. Par viņa galvu ir izsolīta 14 miljonu dolāru liela atlīdzība, un viņam pēdas dzen pasaules nežēlīgākie un prasmīgākie slepkavas.

 

ALADINS

Lai apprecētu princesi Jasmīni, jaunais zaglēns Aladins sapņo kļūt par princi. Tajā pašā laikā vezīrs Džafars plāno sagrābt varu un sava plāna izpildei viņam ir nepieciešama burvju lampa, kura glabājas Brīnumu alā. Kā izrādās, alā var nokļūt tikai cilvēks, kurš ir apveltīts ar tam nepieciešamajām spējām un, kā izrādās, tādas spējas piemīt tieši Aladinam.

 

GODZILLA: BRIESMOŅU KARALIS

Virs zemes atkal ir parādījušās gigantisku briesmoņu sugas, kuru eksistence tika uzskatīta par mītu. Kriptozooloģijas aģentūras "Monarhs" darbinieki varonīgi cenšas savaldīt milzīgos plēsējus – vareno Godzillu, Motru, Rodanu un Godzillas lielāko ienaidnieku – trīsgalvaino karali Gidoru. Taču, kad šie aizvēsturiskie milži uzsāk savstarpēju cīņu par dominanci, cilvēcei atliek vien pakāpties malā un cerēt uz izdzīvošanu.

 

ROCKETMAN

Episkā muzikālā fantāzija, ko iedvesmojis sera Eltona Džona fenomenālais dzīves stāsts. Filma atklāj to, kā talantīgais, bet kautrīgais Redžinalds Dvaits kļuva par vienu no ikoniskākajām popkultūras zvaigznēm visā pasaulē.

 

VĪRI MELNĀ: GLOBĀLIE DRAUDI

Slepenās organizācijas "Vīri melnā" aģenti vienmēr ir sargājuši Zemi no visuma neģēļiem. Bet šoreiz viņiem būs jātiek galā ar lielākajiem līdz šim pieredzētajiem globālajiem draudiem – spiegu viņu pašu rindās.

 

ZIRNEKĻCILVĒKS: TĀLU NO MĀJĀM

Pīters Pārkers kopā ar labākajiem draugiem dodas vasaras brīvdienās uz Eiropu. Tomēr no iecerētās atpūtas nekas nesanāks, jo Pīters piekritīs palīdzēt Nikam Fūrijam tikt skaidrībā, kas tās par noslēpumainajām būtnēm, kas izraisa katastrofas un postījumus visā kontinentā.

 

ĀTRS UN BEZ ŽĒLASTĪBAS: HOBSS UN ŠOVS

Trilleris "Hobss un Šovs" bliezīs no visiem stobriem un atvērs jaunu nodaļu skatītāju iecienītajā Fast&Furious franšīzē, vedot skatītāju apkārt visai pasaulei - sākot no Losandželosas un Londonas ielām līdz pat Černobiļai un sulīgi zaļajai Samoa salai! 

 

BRĪNUMBĒRNS

Ja nu pēc citplanētiešu kuģa avārijas uz zemes nonāk ar īpašām spējām apveltīts bērns, kas nevis kļūst par cilvēces glābēju, bet gan izrādās ļaunuma iemiesojums?

 

KRĀPNIECES

Bagātie veči dabūs trūkties, kad satiksies šīs divas rūdītās krāpnieces! Viena no viņām (Anne Heteveja) ir augstākās klases krāpniece, kura dod priekšroku smalkām, ilgi un rūpīgi plānotām afērām, kas nes lielus ienākumus. Viņas darbības lauks ir augstākā sabiedrība. Otra (Rebela Vilsone) savā darbā strādā ar vienkāršām ātrās peļņas shēmām. Nejaušība saved abas dāmas kopā, kad izrādās, ka viņas abas ir nolūkojušas vienu upuri – tehnoloģiju ģēniju multimiljardieri. Puisis izskatās naivs, un neviena no viņām nav gatava atteikties no šīs peļņas iespējas, un sacensības var sākties! Lai uzvar labākā!

40 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Men in Black izskatās pēc kaut kāda atgremojuma. Grib nopelnīt uz nosaukuma. Tieši tas pats kas ar Fast and Furious. 

1 0 atbildēt
ja takstiji pats, tad raksts kvalitatīvs, neskatoties uz katra indivīda viedokļiem par konkrētu filmu.
0 0 atbildēt

visur tikai specefekti ar nožēlojamu scenāriju 

0 0 atbildēt
Bez Smita Man in Black ir suds pēdējais. Atrada ble Toru nx... Wtf😅
0 0 atbildēt

Domāju, ka labākā filma no šitiem visiem būs ''Džons Viks 3''. Filma, kura nebūs garalicīga, kura būs interesanta. Pirmās 2 daļas bija perfektas. Gaidu trešo daļu ar prieku.  emotion 

0 0 atbildēt
Aizmirsi par velvienu filmu The Lion King, atjaunoto versiju ar cgi dzivniekiem, kas ari kautkad vasara iznaks.
0 0 atbildēt
Redzēju pokemonu filmu, forša ģimenes filma, iesaku🤗
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt