local-stats-pixel fb-conv-api

Duets MindTheater no Vācijas izlaiž jaunu singlu - ''Thoughts Alive''1

Ar jaunu skaņdarbu 7.maijā klajā nāca reperu duets no Vācijas - MindTheater. Klausītāju vērtējumam tika nodota divu minūšu gara dziesma ar Lil Peep pieskaņu - ''Thoughts Alive''. Jaunā dziesmā ir pieejama gandrīz visos digitālajos mūzikas straumēšanas servisos. Viņu radītā mūzika ir angļu valodā!

Šis talantīgais duets ne vien paši raksta dziesmas, bet arī tās producē un apstrādā. Visas dziesmas ir simtprocentīgs viņu oriģināldarbs, cik var saprast no viņu vēstītā. Duets ir ļoti elastīgs mūzikas ziņa un prot radīt mūziku dažādās noskaņās.

Jaunā dziesma gan ir netipiski īsa - vien pāris sekundes virs divām minūtēm. Dziesma ir superīga un šis ir tas gadījums, kad vienīgā problēma ir tā, ka dziesma ir pārāk īsa. Jācer, ka nākamie skaņdarbi būs nedaudz garāki. Talants, aizrautība un vienkārši lieliska ritma izjūta un lirikas. Un to visu spēj divi radoši jaunieši no Vācijas. Cepuri nost - tikai un vienīgi priecē tādi cilvēki!

Viņu diskogrāfijā ir vēl četri citi singli - ''Burning Mind'', ''Six Shots'', ''Wrong World'' un ''SPIELER''. ''Thoughts Alive'' ir viņu trešais singls šogad. Savu profesionālo mūzikas ceļu duets uzsāka vien pērnā gada izskaņā un viņu mūzikā var just talantu un potenciālu. Mēs noteikti par viņiem vēl dzirdēsim - šis duets kādreiz, visticamāk, uzstāsies uz lielajām skatuvēm.

Piedāvājam noklausīties vienu no MindTheater singliem - ''SPIELER''. Uzmeklē arī viņu jauno dziesmu internetā. Nenožēlosi, ja noklausīsies to! Aicinām arī Tevi atbalstīt jaunos talantus un piesekot viņu sociālo tīklu profiliem. Piemēram, atsauces vietā atrodas saite, kas Tevi aizvedīs uz viņu Instagram profilu. Tas Tev neko neizmaksās un neprasīs daudz laika, bet tas, ka viņiem piesekosi nozīmēs ļoti daudz. Tas būs tikai un vienīgi stimuls radīt jaunu un kvalitatīvu mūziku. Nekautrējies un atbalsti!

Oficiālais audio viņu singlam ''SPIELER''.

17 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt