local-stats-pixel fb-conv-api

Dr Kent pārsteidz ar jaunu dziesmu - ''Hide The Truth''0

Apgriezienus lēnām uzņem mūziķa Dr Kent izlaistais singls ''Hide The Truth''. Viņš so singlu izlaida pērnā gada izskaņā - 30.decembrī. To ir iespējams noklausīties visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Dr Kent ir 18 gadus vecs mūziķis, kas, galvenokārt, rada emo repa tipa mūziku. Viņš nāk no Takomas, Vašingtonas. Viņa elki un iedvesmas avoti ir tieši Lil Peep, Juice Wrld un Eminem. Var redzēt un labi just, kas ir iedvesmojis viņam radīt tieši šāda tipa mūziku. Arī liriskais izpildījums ļoti līdzinās emo repa leģendām un ''rhyme scheme'' nedaudz pat Eminemam.

Savu pirmo publicitāti mūziķis ieguva 2019.gada 16.augustā, kad izlaida savu pirmo singlu - ''Can't Get A Normal Girl''. Tas gan bija demo, tomēr tā arī radās mākslinieka Dr Kent mūzikas karjera. Jāsaka gan, ka kopš tās reizes viņa diskogrāfija ir paspilgtinājusies pamatīgi. Divu gadu laikā, diskogrāfiju papildinājuši četri albumi un desmit singli. Iespaidīga statistika.

Šogad viņš ir paguvis 14.aprīlī arī izlaist vienu singlu. To sauc ''Love Is Evol'' un katrs interesents var šo dziesmu atrast internetā un noklausīties. Tiešām kvalitatīva mūzika no jauna un talantīga mākslinieka, kas noteikti savu daiļradi papildinās ar vēl daudziem jauniem un kvalitatīviem skaņdarbiem. Mūziķa nākotne šajā lauciņā ir tiešām spoža un atliek vien izmantot sev dotās iespējas!

Piedāvājam noklausīties Dr Kent dziesmu ''Hide The Truth''. Aicinām Tevi arī atbalstīt mūziķi tam piesekojot sociālajos tīklos. Tas aizņems vien pāris sekundes, taču dos mūziķim lielu stimulu turpināt radīt kvalitatīvu mūziku. Piemēram, atsauces vietā esam ievietojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies un dodies tam piesekot!

Oficiālais audio no YouTube platformas Dr Kent dziesmai ''Hide The Truth''.

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000