local-stats-pixel fb-conv-api

Doc Dooom pārsteidz ar ''Moonlight'' remix. Tas ir jādzird!1

Ar jaunu skaņdarbu 25.aprīlī klajā nāca ārzemju mākslinieks Doc Dooom. Viņš klausītāju vērtējumam nodeva savu remiksa versiju dziesmai ''Moonlight''. Doc Dooom remix ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Doc Dooom ir, galvenokārt, bītmeikeris un producents, kurš publicē bītus jeb ''instrumental'' klausītāju vērtējumam. 2019.gadā viņš izlaida tikai vienu un tāpat arī 2020.gadā. Šis gads gan solās būt īpašs, jo izlaisti jau četri bīti! ''Moonlight'' ir viņa pirmais oficiālais skaņdarbs nevis bīts. Noteikti, ka jau pavisam drīz mūs sagaida vēl citi jauni skaņdarbi un bīti no šī jaunā producenta.

Jaunajam censonim tiešām ir ļoti liels potenciāls, kā arī spilgta nākotne mūzikas industrijā. To pierāda vien fakts, ka oficiālā @rap lapa ir pārpublicējusi viņa dziesmu iekš Tik Tok platformas. Diezgan iespaidīgs sasniegums, kas reti kuram pasaules slavenam mūziķim pat sanāk. Tas vien pierāda, ka viņa mūzika ir kvalitatīva un Tev tā ir jādzird.

Tas ir vien laika jautājums līdz varēsim redzēt Doc Dooom uz lielajām skatuvēm. Viņš noteikti kādreiz iekaros lielo topu virsotnes, jo viņš tam ir kā radīts. Viņš lielāko daļu no katras savas dienas pavada darbojoties ap savu mūziku vai tās reklamēšanu. Katram pašam ir jādzird viņa daiļrade, lai pārliecinātos par to, ka tieši viņš ir nākotne mūzikas sfērā pasaulē.

Piedāvājam Tev noklausīties Doc Dooom jaunāko darbu - ''Moonlight'' remiksu. Aicinām Tevi arī atbalstīt jauno talantu, tam piesekojot sociālajos tīklos. Piemēram, atsauces vietā atrodas saite uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies un dodies tam piesekot. Tas aizņems vien īsu brīdi, taču dos jaunajam censonim milzīgu stimulu turpināt radīt jaunu mūziku. Atbalstīsim viņu kopā!

Doc Dooom ''Moonlight'' skaņdarbā kā blakus dalībnieki ir atzīmēti arī Ucif un Grif. Noklausies!

13 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt