local-stats-pixel fb-conv-api

Britu reperis AJC pārsteidz ar dziesmu ''Goose'', kur dalību ņem arī reperis REP1

Ar jaunu dziesmu klajā ir nācis britu izcelsmes reperis AJC. Viņš saviem klausītājiem nesen nodeva skaņdarbu ar nosaukumu ''Goose''. Dziesmā dalību ņem arī reperis Rep. Kā šis, tā arī citi AJC skaņdarbi ir pieejami visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

AJC ir reperis ar bagātu diskogrāfiju. Savu pirmo skaņdarbu viņš izlaida tālajā 2018.gadā - tā nosaukums ir ''Windy Approach''. Kopš sava debijas skaņdarba publicēšanas, viņš savu diskogrāfiju ir spējis papildināt ar vairāk nekā 100 skaņdarbiem. Skan neticami, bet viņa diskogrāfija ir tiešām tik ļoti ražena.

Britu mākslinieks arī netaisās apstāties, tā izskatās. Viņš aktīvi publicē jaunas dziesmas un ir plānos par jaunu dziesmu izlaišanu jau drīzumā. Mūzikas topu virsotnes viņu noteikti jau gaida. Viņam ir desmitiem dziesmu, kam ir vairāk nekā 10 tūkstošu klausījumu. Iespaidīgi!

Jaunais reperis ir jau nostabilizējies mūzikas industrijā ar solīdu fanu bāzi. Piemēram, iekš Spotify platformas viņam ir jau gandrīz 1500 ik mēneša lojālo klausītāju. Arī dziesmas uzrāda cienījamu statistika un par sekotājiem citos sociālajos tīklos arī nevar sūdzēties. Viņa karjera iet uz augšu un tas ir vien laika jautājums līdz redzēsim viņu uzstājoties uz lielajām skatuvēm.

Piedāvājam noklausīties un ievērtēt AJC un Rep kopīgo skaņdarbu ''Goose''. Uzslēdz un izbaudi! Atsauces vietā pievienojām mūziķa Instagram profilu - atbalsti viņam tam piesekojot!

Svarīgi pieminēt, ka AJC pats ir arī producents. Viņš pats ir radījis šai dziesmai pavadījumu un dziesmu apstrādājis. Talantīgs jaunietis, kurš tautai ir jāsadzird!

9 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👌

0 0 atbildēt