local-stats-pixel fb-conv-api

Brian Collier sadarbībā ar Errol Cooney rada kopīgu dziesmu ''Raindrops''1

Šogad mūzikas industrijā ir uzradies jauns vārds! Brian Collier šī gada 24.janvārī, izlaida savu debijas singlu ar nosaukumu ''Raindrops'', kas latviski tulkojas kā lietus lāses. Dziesma ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Mūziķis ir ļoti talantīgs un jāsaka, ka ļoti žēl par faktu, ka mūziku viņš sācis izlaist vien šogad. Pasaule palaida garām daudz labas mūzikas no šī jaunā censoņa. Šī ir viņa pirmā dziesma diskogrāfijā. Diezgan drīz, gan jau, mūs gaida jaunas dziesmas.

Lielākā daļa Brian Collier klausītāju nāk no Amerikas, taču tagad tiem pievienosies arī latvieši. Visu cieņu un veiksmi jaunajam mūziķim. Dziesmas ir lieliskas un tās katram ir jādzird pašam. Atbalstīsim viņu kopā!

Dziesmā ''Raindrops'' dalību ņem arī mūziķis Errol Cooney. Dziesma ir fantastiska un kā jau teicu - jānoklausās katram pašam. Katrs īstens mūzikas cienītājs spēs novērtēt šīs dziesmas kvalitāti un to cik laba tā ir!

Piedāvājam noklausīties Brian Collier debijas singlu ''Raindrops'' un aicinām piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem. Tā varēsi uzzināt ātrāk un ērtāk par mūziķa gaitām, kā arī par viņa gaidāmajām relīzēm. Atsauces vietā esam pievienojuši linku uz kuru dodoties varēsi ātrāk nokļūt viņa Instagram profilā. Dodies tur un pieseko viņa profilam!

Brian Collier un Errol Cooney kopīgi radītais skaņdarbs ''Raindrops''. Noklausies!

9 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt