local-stats-pixel fb-conv-api

Albuma apskats. Circa Waves — Sad Happy2

9 0

Albums "Sad Happy" - mazāk nekā gada laikā radītais otrs albums no vienas puses ir garš, bet tajā pašā laikā īss: piecpadsmit dziesmas, kopā 46 minūtes.

Visās straumēšanas vietnēs, izņemot Apple Music, albums ir sadalīts divās daļās. Pirmās septiņas dziesmas nosauktas par "Happy", otrā daļa - par "Sad".

Viss sākas ar draivīgu un pat nedaudz jautru "Jacqueline". Šis ir ļoti īss stāsts, tāpat kā daudzi citi šajā albumā. Tas ilgst mazāk nekā trīs minūtes. Šķiet, grupa ar katru dziesmu it kā iešūpojas un prātā rodas vairāki attīstības varinti, bet dziesma apraujas. Circa Waves it kā uzvelk stīgu, bet pusceļā atmet visam ar roku.

Kopumā albums nerada sajūtu par kaut ko ekskluzīvu. Jūs noteikti kaut kur esat dzirdējuši dziesmas Be Your Drag motīvu. Arī pārējo dziesmu vokāls nav oriģināls, un nevar arī apgalvot, ka melanholiski aizsmakusī Kieran Shudall balss ir unikāla un nekas līdzīgs nav dzirdēts.

Albums Sad Happy ir kā caurbira. Melodijas, kuras nepaliek atmiņā, frāzes un teksti - stereotipi. Nav daudz vietas, kur "piesiet ausis". Droši vien tā rakstīšanai vajadzēja veltīt nedaudz vairāk laika, nekā nolēma Circa Waves dalībnieki.

Spotify links uz albumu Sad Happy

9 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👍

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt