local-stats-pixel fb-conv-api

Svara zāles stulbums146

3130 196

Aizvadod kārtējo treniņu svaru zālē, es palūkojos apkārt. Ieraudzīju kādu čalīti guļam uz spiešanas sola un stieni ar sešdesmit kilogramiem uz krūtīm. Nosvīdis ar sarkanu seju, viņš cītīgi klapēja kāju pret zemi. “Stulbais distrofiķis”, es nodomaju un aizgāju nocelt stieni no krūtīm. “Liels paldies Tev”, viņš savā bez elpas balstiņā iesaucās un noslaucīja sasvīdušo pieri ar roku. Viņa sviedri nosmirdēja pēc silta piena. Treners garām ejot sāka bļaut: “Kuram te dirsā tapu jāiebāž? Kurš nopirdās?”, viņš dusmīgi skatījās uz distrofiķi. “Es tas nebiju”. “Kas tu pats nejūti, kad pird?”, treners dusmīgi sacīja un paņēmis no plaukta gaisa atsvaidzinātāju pūta uz viņa pusi. Bet es tik muguru uzgriezis ar ļaunu smaidu devos taisīt nākāmo piegājienu.

Uz zāli trenēties ieradās divas māsas begimotes. Viņas nebija no tām mazākajām meitenēm, pareizi sakot viņas bija lielākās zālē. Ar jautru garu viņas sāka trenēties pēc trenera plāna un ar cerīgu skatienu sasniegt mērķi, nometot pāris kilogramus. Viena no begimotēm cītīgi taisīja presi un treners to redzot ar smaidu sejā sacīja: “Tas Tev nav majās sēdēt un poņčikus ēst”. “Es neēdu poņčikus”. “Pēc tava izskatā izskatās, ka Tu visu ēd” , šis graujošais komentārst tik lika viņai pasmaidījt un viņa turpinaja taisīt presi. Acīmredzot tīra patiesība.

Pēc vairākām dienām treniņos es pamanīju, ka viena no begimotēm vēro mani, kā lauva, kas palēpusies garaja zālē un gaida, kad pie upes dzerošā gazele zaudēs modrību, lai varētu uzbrukt, bet šajā situācijā tas izskatījās kā liela cūka nostājusies aiz maziņa krūma un izsalkusi skatās uz siles pusi. Man sāka palikt neērti, kad nejauši paskatoties uz viņu ieraugu, kad viņa skatās uz mani un ieskatoties man acīs novēloti novēršas. Tupmākās dienas viņa lavījās pie manis ar vien tuvāk. Es sāku lekt ar lecamauklu un viņa uzreiz sāka lekt, bet paldies Dievam treners uz viņu uzreiz sāka bļaut: “Nelēkā, grīda ielūzīs.” Tad viņas aktivitātes pēc manīm drusku pierima.

Pēc nedēļas klusuma, viņa pēkšņi piecirta izšķirošo soli. Kamēr es spiedu guļus stieni viņa piegāja pie manis uz vaicāja: “Vai nevēlies pēc treniņa pastaigāties?” Es gandrīz pēc šī jautājuma uzmetu sev stieni virsū. Uzspiedis es uzslējos sēdus. Es tiešām nevēlējos kļūt rupjš, tāpēc ātri vajadzēja ko labu izdomāt. “Pastaigāties? Lai Tu pēc tam varētu mani kur apēst?” “Nē tas neder, negribu redzēt begimota asaras.” “Piedod, bet man labak patīk meitenes, kas ir svara kategorija zem manis.”, es ātri izspļāvu un centos novērst skatienu no viņas. Begimote palika stāvam un domīgi skatījās uz zemes. Es turpināju nākamo piegājienu, kad pēkšņi viņa iesaucās: “Nav jau nemaz tik traki”! Es atkal no tās atbildes gandrīz palaidu stieni vaļā. “Nav traki? Es brīnos, ka pie Tevis nav neviens piegājis un teicis- trener, cik reizes, šī lielā pildbuma jāceļ?”, es nodomaju. Tad man iešāvās prātā vecais resnuļu joks un es domāju, ka pastāstot to, viņa beidzot atšūsies. “Kā nav par traku? Ja Tu uzkāptu uz svariem, tad tie rādītu manu telefona numuru.” Pēc maniem vārdiem viņas smaids no sejas pazuda, viņa pagriezās un drūmi aizgaja. Es sajutos vainīgs un domāju iet atvainoties. Gāju meklēt viņu, bet redzu, ka šī stāv uz svariem ar mobilo pie auss un klausulē bļauj: “Jāni? ” Bet skaļrunī var dzirdēt: “112 glābšanas dienests klausās”!!

3130 196 146 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 146

0/2000

ieliku plusu, jo ticu, ka tas ir joks

0 0 atbildēt

kas taa par zaali kur tu ej? baigais dzejnieks, ganjau pats esi begimots...

2 2 atbildēt

miinusu raxtam var uzspiest tikai resnaaas :D

7 7 atbildēt
Labi kad beidzot esi atpakal.
0 0 atbildēt

vispirs  uz dietas jasēž un tad pašapliecin;aties svaru zāle 

0 0 atbildēt

labs raksts! emotion

1 1 atbildēt
Sorry, bet uz zāli iet lai to svaru dabūtu nkst, ne tā? Hmm..tad, kā lai cilvēks citādāk tiek vaļā no kompleksiem? + puiši- paskatieties uz savu formu, jums neliekas, ka vēlaties meitenes-lellītes, bet paši tai pat laikā tupi diršat virsū un dzerat alu?fuj , būtu priecàjušies, ka tàdas meitenes vispār pastāv...
0 0 atbildēt

gribu teikt tikai vienu vainu tas treneris nau ritigs tava sport zālē  vai nu tev ar fantāziju ir smagi

0 0 atbildēt

Kkā beidzot jāatceras paskatīties vispirms raksta autoru, savādāk atkal veltīju laiku jēliem un man nesaprotamiem jokiem.

0 0 atbildēt

Ieliku plusu, jo tas bija domāts kā joks, un es tiešām pasmaidīju, bet tā ir realitāte. Es šādus cilvēkus neapsmietu, drīzāk apbrīnotu, ka viņiem pietiek motivācijas kaut ko mainīt savā dzīvē. Katrs, mēs sākām, esot ne tajā labākajā formā. ;)

0 0 atbildēt

emotion  tu tak  tupenis emotion emotion

0 0 atbildēt

Sen nebiju smējusies par spoku rakstiem :DDD

0 0 atbildēt

palasot komentārus var redzēt, ka lielākā daļa nemaz nezin kas ir MobyDick. iesaku palasīt viņa pārējos stāstus un tad var arī parunāt par dzīvi, nevis nopelt viņu par nenopietnu rakstu. starp citu trenažieru zālē gandrīz visiem ir vienalga vai tu esi resns vai tievs - katrs dara to, kas viņam ir jādara. būs tieši otrādi - tie cilvēki tiks respektēti par izvēli cīnīties. varu saderēt, ka vismaz puse no komentāru autoriem pat nav bijuši tuvumā sporta zālei, bet māk gudri d...st.

0 0 atbildēt

Nu jā ,tāpēc varam spriest kāpēc daļēji vēljoprojām ir tik daudz cilvēku ,kas grib trenēties ,bet kaunās no svara un citu domām par sevi.

0 0 atbildēt

lasot tavus rakstus vienmēr ir licies, ka Tu neesi pašpārliecināts par sevi, tagad par to esmu 100% pārliecināta. Jāni, tiec ar sevi galā un beidz noniecināt citus, virtuālajā dzīvē ceļas tava pašpārliecība, bet kas ir reālajā dzīvē?

0 0 atbildēt

Ar šādu atieksmi tu puika tālu netiksi.

0 0 atbildēt

nelēkā grīda ielūzīs!!! tas man lika  dikti skaļi smieties  emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Hahahha, pēdējā mēneša vienīgais labais raksts. emotion emotion 

2 3 atbildēt
Dienas prieks un laime ir ieraudzīt rakstu no Mobija Dick'a. Lieku lielu plusu.
0 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »