local-stats-pixel fb-conv-api

Svara zāles stulbums146

3130 196

Aizvadod kārtējo treniņu svaru zālē, es palūkojos apkārt. Ieraudzīju kādu čalīti guļam uz spiešanas sola un stieni ar sešdesmit kilogramiem uz krūtīm. Nosvīdis ar sarkanu seju, viņš cītīgi klapēja kāju pret zemi. “Stulbais distrofiķis”, es nodomaju un aizgāju nocelt stieni no krūtīm. “Liels paldies Tev”, viņš savā bez elpas balstiņā iesaucās un noslaucīja sasvīdušo pieri ar roku. Viņa sviedri nosmirdēja pēc silta piena. Treners garām ejot sāka bļaut: “Kuram te dirsā tapu jāiebāž? Kurš nopirdās?”, viņš dusmīgi skatījās uz distrofiķi. “Es tas nebiju”. “Kas tu pats nejūti, kad pird?”, treners dusmīgi sacīja un paņēmis no plaukta gaisa atsvaidzinātāju pūta uz viņa pusi. Bet es tik muguru uzgriezis ar ļaunu smaidu devos taisīt nākāmo piegājienu.

Uz zāli trenēties ieradās divas māsas begimotes. Viņas nebija no tām mazākajām meitenēm, pareizi sakot viņas bija lielākās zālē. Ar jautru garu viņas sāka trenēties pēc trenera plāna un ar cerīgu skatienu sasniegt mērķi, nometot pāris kilogramus. Viena no begimotēm cītīgi taisīja presi un treners to redzot ar smaidu sejā sacīja: “Tas Tev nav majās sēdēt un poņčikus ēst”. “Es neēdu poņčikus”. “Pēc tava izskatā izskatās, ka Tu visu ēd” , šis graujošais komentārst tik lika viņai pasmaidījt un viņa turpinaja taisīt presi. Acīmredzot tīra patiesība.

Pēc vairākām dienām treniņos es pamanīju, ka viena no begimotēm vēro mani, kā lauva, kas palēpusies garaja zālē un gaida, kad pie upes dzerošā gazele zaudēs modrību, lai varētu uzbrukt, bet šajā situācijā tas izskatījās kā liela cūka nostājusies aiz maziņa krūma un izsalkusi skatās uz siles pusi. Man sāka palikt neērti, kad nejauši paskatoties uz viņu ieraugu, kad viņa skatās uz mani un ieskatoties man acīs novēloti novēršas. Tupmākās dienas viņa lavījās pie manis ar vien tuvāk. Es sāku lekt ar lecamauklu un viņa uzreiz sāka lekt, bet paldies Dievam treners uz viņu uzreiz sāka bļaut: “Nelēkā, grīda ielūzīs.” Tad viņas aktivitātes pēc manīm drusku pierima.

Pēc nedēļas klusuma, viņa pēkšņi piecirta izšķirošo soli. Kamēr es spiedu guļus stieni viņa piegāja pie manis uz vaicāja: “Vai nevēlies pēc treniņa pastaigāties?” Es gandrīz pēc šī jautājuma uzmetu sev stieni virsū. Uzspiedis es uzslējos sēdus. Es tiešām nevēlējos kļūt rupjš, tāpēc ātri vajadzēja ko labu izdomāt. “Pastaigāties? Lai Tu pēc tam varētu mani kur apēst?” “Nē tas neder, negribu redzēt begimota asaras.” “Piedod, bet man labak patīk meitenes, kas ir svara kategorija zem manis.”, es ātri izspļāvu un centos novērst skatienu no viņas. Begimote palika stāvam un domīgi skatījās uz zemes. Es turpināju nākamo piegājienu, kad pēkšņi viņa iesaucās: “Nav jau nemaz tik traki”! Es atkal no tās atbildes gandrīz palaidu stieni vaļā. “Nav traki? Es brīnos, ka pie Tevis nav neviens piegājis un teicis- trener, cik reizes, šī lielā pildbuma jāceļ?”, es nodomaju. Tad man iešāvās prātā vecais resnuļu joks un es domāju, ka pastāstot to, viņa beidzot atšūsies. “Kā nav par traku? Ja Tu uzkāptu uz svariem, tad tie rādītu manu telefona numuru.” Pēc maniem vārdiem viņas smaids no sejas pazuda, viņa pagriezās un drūmi aizgaja. Es sajutos vainīgs un domāju iet atvainoties. Gāju meklēt viņu, bet redzu, ka šī stāv uz svariem ar mobilo pie auss un klausulē bļauj: “Jāni? ” Bet skaļrunī var dzirdēt: “112 glābšanas dienests klausās”!!

3130 196 146 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 146

0/2000

Trnera tēls atgādina padebīlu izbijušo padomju ofiņu, kurš nu realizē savu mazvērtības kompleksu svaru zālē emotion

233 1 atbildēt

laikam jau tapēc resnie zālēs netrenējas - viņus vienkārši nodirš

234 3 atbildēt

Ok, šis ir joks.

Bet gan jau kādam tā ir realitāte. Kā pēc šādu tekstu izlasīšanas internetā resnie cilvēki vēl var gribēt uz trenažieru zāli? Apburtais loks - resns cilvēks - par viņu smejas pat trenažieru zālē - viņš pārstāj iet uz trenažieru zāli - resns cilvēks...

190 1 atbildēt

Kas tā par tupeņu kačakeni kur tā nodirš cilvēkus? kāda razņica kāds cilvēks ja viņš r atnācis uz to zāli tātad tas nozīmē, kad viņš grib kko darīt ar sevi, distrofiks? tu zini vispār ko tas vārds nozīmē varbūt tava vai tā patupā trenera iesauka?emotion  tups nodirsoš raksts mīnus tev ēzeli ej uzlabo savu ego kkā savādāk atradīsies kurš tevi noliks tici man.

164 38 atbildēt

Un pēc šāda raksta tavu brīnumu - kāpēc resnie nevēlas iet uz sporta zāli...

83 2 atbildēt

Ja cilvēka ķermenis ir faktors, kamdēļ noraidīt vienkārši parastu tikšanos, kurp pabazarēt un varbūt labi pavadīt laiku, tad man nu dien ir žēl to meiteņu, kuras saka, ka Latvijā trūkst normālu puišu. Ja jūs esat gatavi satikties tikai ar meitenēm, kuras pēc jūsu domām ir jūsu izveidotajos kritērijos, pēc kā vērtējat, vai viņa ir "cērtama" vai nav, tad visu cieņu tām meitenēm, kuras laipni uzsmaida un dodas garām pumpētiem muskuļiem.

66 0 atbildēt
suds, laimigi un pasparliecinati cilveki citus neaizvaino, jo viniem nevajag pacelt savu -25% ego. lai tev dziivee veicaas. viennozimigi minuss.
62 14 atbildēt

Es sāku lekt ar leca*****lu un viņa uzreiz sāka lekt, bet paldies Dievam treners uz viņu uzreiz sāka bļaut: “Nelēkā, grīda ielūzīs.” emotion

50 6 atbildēt

Nu nezinu par autora vizuālo izskatu, bet iekšiene viņam ir pilnīgi garām. Neglīta, ļauna un neinteresanta!!!   Ja tā meiča redzētu iekšu, NEKAD NEMAZ NEIEDOMĀTOS aicināt tik pretīgu un iedomīgu tipu uz pastaigu! 

Žēl, bet neesmu dzirdējis, ka sporta zālē var uzkačāt manieres un attieksmi pret cilvēkiem...

37 4 atbildēt

Ļoti reālistisks stāsts, pilnīgi acu priekšā stāvēja bilde. Bet nu zvans 112 gan sagrāva visu ticamības momentu emotion

Palsasot komentārus gan nākas secināt, ka daudziem spokiem ir ļoti slikti ar humora izjūtu.

32 2 atbildēt

Sapratu raksta joku  ;)  Bet patiesībā arī spokos ir bijuši tādi raksti ar tā sauktajiem "novērotājiem" kas šādi uzrakstot ir to domājuši nopietni... ja nemaldos bija viens raksts kādai meitenei... kā viņa novēro kādi nāk uz zāli, ko viņi dara, nepatīk ja kautko atdarina utt.  BĻEĢ tu nāc uz zāli trenēties, vai skatīties uz citiem?

Labāk takā man - pašam savi svariņi garāžā, trenējos kad gribu, un neviens mani nenovēros biches!  emotion

26 0 atbildēt

Es ceru, ka tas bija joks! Bet ja nee, tad tev ir jaiemacas cienit otru cilveku , Lai Ari kads vins buutu! Skaties , ka tik pasham sparnus neaplauzh!

26 0 atbildēt
Tizlākais raksts, ko esmu rakstijis. Nu neviens treneris tā neteiktu zāle.
26 4 atbildēt

112 kg nav glužii tas, kas redzams bildē... emotion

22 0 atbildēt

Ja šis ir domāts kā joks, tad tas ir ļoti savdabīgs.

Šādus jokus parasti liek klišejiskajās amerikāņu komēdijās, kur cilvēki smejas par rupjībām, ēdiena mētāšanu, cilvēkiem ar nepilnībām un pirdieniem.

19 0 atbildēt
Nē nu raksts kā joks ir jāuztver , tas gan. Protams , runāt šadi par lielākiem cilvēkiem , jo īpaši zālē ir slikti , bet tomēr tā nav realitāte. Zālē ,tiešām, visiem ir vienalga , tikai kāds var vēl pieet un jautko ieteikt. Bet vienalga nav tad ,kad tu ārā no dušu un 1 metra attālumā no durvīm paslīdi un izliecies pie zemes un uz tevi paļās 2 čaļi un tu tur kādas 5 sekundes ar pliku kuli noguli uz grīdas. Kā tas gadījās man emotion Vot tad bij kauns , lai gan izskstījās , ka čaļiem vienalga , bet nevaru iedomāties cik skaļi viņi smējās dvēselē.
13 0 atbildēt

Bet ja viņa iet uz zālīti viņa vēlās mainīties! Un ņirgāšanās ir pēdējais ko vajadzētu darīt, trenneri drīkst, viņiem tas ir jādara.

13 0 atbildēt

Šādi debīli pozeri izsmējēji neizprot trenažieru/fitnesa zāli..... Kur pārsauļojušās cacas klabina savus kaulus un mačo meni iet pašīties pie spoguļa.  Dēļ tādiem degradētiem cacoņiem arī šī pasaule grimst sūdos!

12 0 atbildēt

Skatos daudzi cilvēki nesaprot ka viss šis ir joks emotion

13 1 atbildēt

Kārtējā pērle :D  

Un tie kas te kautko filosofe par treneriem un ko vēl ir jāsaprot ka tas ir melnā Humora stāstiņš...:D

Vai nu tu to lasi un smejies vai arī turi muti :D Tā ir gaumes lieta :D

11 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »