Latviešiem tas nav nekas jauns. Ēdiens "cūkas sitenis" ir zināms jau sen, tikai attīstoties tehnoloģijām, ir mainījies pagatavošanas veids.
Bet aprēķinos ir neprecizitātes.
Nav ierēķināts, ka pēc aptuveni 20 grādu sasniegšanas iestāsies siltuma zudumi apkārtējās vides temperatūras dēļ. Ja vista jāsit 205 grādus karstā pirtī, lai siltuma zudumu nebūtu, tas ir jānorāda dotajos lielumos.
Otrkārt. Vistas gaļas olbaltumvielām ir vajadzīgs laiks paaugstinātā temperatūrā, lai mainītu savu struktūru. Arī uz karstas pannas uzmests gaļas gabals nekļūst gatavs 0,000xx sekundēs.
Vistu sišanai publiski pieejamas un pielāgojamas iekārtas, piemēram, Iekšdedzes dzinēja, radītu sitienu skaits būtu vidēji 7000 sitienu minūtē. Tātad 23 034 sitieni, kas notiks secīgi, aizņems 3,28 minūtes un šo noteikumu izpildīs, savukārt viens sitiens ar ātrumu 1665,65 m/s - ne, līdz ar to būs nepieciešami vairāki atbilstošas jaudas sitieni, kas vistu uzturēs 205 grādu temperatūrā līdz gatavībai.
Bet vispār labs jociņš, man patika.