local-stats-pixel fb-conv-api

uSky (SkyWay) sertifikācija AAE5281

152 29
Reklāma

Linear City - UNICITY

Lineārā pilsēta (UNICITY) ļauj apvienot veselīgu vidi ar augstu komforta un transporta pieejamības līmeni, atverot ceļu uz nākotnes dzīvesveidu.

Junikāra avārijas tests, izmantojot troses glābšanas ierīci
Pie uSky mēs vienmēr domājam par drošību, pat ja runa ir par neparedzētām situācijām, kas var rasties ārēju faktoru dēļ. Šādos gadījumos uSky elektromobīļiem vienmēr ir avārijas nolaišanās sistēma pasažieriem. Šis video demonstrē glābšanu no uCar, izmantojot nolaišanās ierīci. USky testēšanas un sertifikācijas centrā, kas atrodas AAE, mēs veicam dažādus testus, izvērtējam visas iespējamās ārkārtas situācijas un ņemam tās vērā savos projektos.
Saskaņā ar Saīdu Arsalanu, uSky transporta mašīnbūves inženieri, šis ir viens no daudzajiem testiem, ko uSky veic, lai nodrošinātu maksimālu pasažieru drošību. Tādi testi palīdz mums aplūkot dažādas patoloģiskas situācijas no cita leņķa.

152 29 5281 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5281

0/2000

SRTI parks sagaidīja svētdien savās telpās uzņēma vairākus diplomātus no Persijas līča valstīm, Eiropas un Āzijas, lai stiprinātu attiecības un veicinātu sadarbību inovāciju, zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju izmantošanas jomā.

Sanāksmē piedalījās šeihs Fahims Bins Sultans Al Kasimi, Augstākā digitālās transformācijas komitejas priekšsēdētājs Šārdžā; Huseins Al Mahmudi, SRTI Parka ģenerāldirektors; kā arī vairāki vēstnieki, konsuli, komercatašeju un preses pārstāvju rinda.

Pats šeihs tur piedalījās, un jūs vēl runājiet par kaut kādu skamu. Ka tik nav beigās tā, ka Junickis savienos emirātus ar SW transportu.

0 1 atbildēt

Vakar ko tu rakstīji par RSW? ka slēdzot kontus ciet un skams sākās, ja? tu meli un intrigant, ļoti labi zināji, ka tā nav taisnība, bet šā vai tā ir jāparāda, cik tu "gudrs" esi. Tur visi tiek brīdināti 2 nedēļas iepriekš, lai verificētu savu profilu. Kāds tur sakars ar skamu? tu pats sevi nostādi idiota lomā un to nesaproti.

0 1 atbildēt

VISA ir izlaidusi no limit karti AAE. Atceros, kā teica, ka kripto ir skams, ka nekas nebūs, noies pa burbuli. Tagad visi dirsēji ir pazuduši un vairs neviens nesaka, ka tas ir skams, kaut arī teica ļoti ilgus gadus, līdz saprata, ka ir nofeilojuši un jau par vēlu pirkt. Ar SW var būt tieši tāds pats stāsts, un pelnīs tie, kas ir investējuši idejā, nevis jau gatavā produktā.

0 1 atbildēt

Nu pagaidiet, saprotams, ka visiem gribās ātrāk. Tikai atcerieties manus vārdus, kad sāks pirmā projekta būvniecību, tad jūs teiksiet, ka tikai viens arī būs un ne vairāk 🙂 tik ļoti paredzams ir viss 🙂

0 1 atbildēt

Tu laikam saprast negribi, ka to tavu tēlošanu ir ļoti vienkārši no malas redzēt un nav nemaz jābūt psihologam. Tu labāk būtu sevi kaut kā izglītojis, nevis tēlojis idiotu.

0 1 atbildēt

Šoreiz InnoTrans izstādē SW prezentē AAE valdība, ar RTA priekšgalā, kas nav privāta kompānija.

0 1 atbildēt

Nu ja tu tagad tā nodirs visu un esi pārliecināts, kas tas ir lohotrons, utt, tad man tevi nav nekāda interese pat mēģināt pārliecināt vai ko iestāstīt.

0 1 atbildēt

Gaidiet ziņas.

0 1 atbildēt

Jūs esat smieklīgi troļli, un nekas vairāk. Tā vietā, lai pateiktu, ka nokļūdījāties, kaut vai par to pašu sertifikāciju - nē, turpina savu pasaciņu 😄

Veči, nu kur ir jūsu "to nekad nesertificēs" "AAE nekas tāds cauri neies" "sabruks, Junickis fiziku nesaprot" utt. Es domāju, ka ar tādu feilu jums tālāk vairs nav ko teikt.

0 1 atbildēt

Tad, kad Junickis taisīja Ekotehnoparku BY, tad par viņu smējās, ka nekas netiks uzbūvēts, aizmuks un par kādu vēl sertifikāciju varēja iet runa?

Tagad notiek jau AAE parka būvniecība, kas norit ļoti veiksmīgi, turklāt SW jau ir sertificēts daļēji AAE. Par to arī smējās un kāda vēl vispār sertifikācija?

Nākamais būs jau komerctrases būvniecība un peļņa 🙂

0 1 atbildēt

Tādi cilvēki kā tu, nedrīkst vispār nekur investēt. Tev nav ne pacietības, ne saprašanas, ne vēlēšanās kaut ko saprast un padomāt ar savu galvu.

Ir jābūt tiešām idiotam, es par jums visiem runāju, lai noliegtu sertifikāciju, kura tika veikta AAE. Kaut ko tādu NAV iespējams palaist pa pasauli, ja tas nebūtu izdarīts, turklāt kur ir iesaistīti arābi, nacionālā TV un pārējie kanāli. Bez sertifikācijas nemaz nedrīkst cilvēkus vizināt tur. Sertifikācija ir veikta BY un AAE. Katrai kompānijai var būt problēmasm, turklāt vispār var nekas nesanākt un ir jāsaprot, ka te nav nekādi termiņi noteikti, kuri vienkārši būt nevar. Lai realizētu kaut vai vienu projektu, ir ļoti daudz ko jāpierāda un jāsaņem kā minimums valsts pasūtījumu, turklāt nav nekādas garantijas. Iemesli, kādēļ netiek nekas vēl būvēts, var būt ļoti daudz, un tas ir normāli.

Te ir likts uz limi pilnīgi viss, un ja tagad Junickis neizdarīs to, uz ko ir gājis visus gadus, tad viņš to noteikti vairs nekad neizdarīs. Problēmas ir bijušas daudz, un tās ir atrisinātas. Tas, ka jums prātiņš nestrādā, ir jūsu pašu problēma.

Es personīgi nenožēloju pilnīgi nevienu eiro kuru esmu ielicis un joprojām man nav neviena iemesla teikt, ka te ir krāpniecība, jo es atšķirība no jums redzu te super milzīgu potenciālu un iespēju, kuru pāris tūkstošu dēļ nu garām laist netaisījos. Un pateikšu, ka tādēļ arī cilvēki nespēj veidot savu biznesu vai nopelnīt, jo negrib riskēt un mēģināt.

Kad bitkoins maksāja 60+ tūkstošus, tad cilvēki teica "ja tik man būtu bijusi iespēja to nopirkt pa 16 000", bet tagad, kad tāda iespēja ir un tas ir jādara, to neviens nedara, bet kad tas maksās 100k, tad atkal mals vienu un to pašu.

0 1 atbildēt

Cik daudz ir piemēri, kad šodien veiksmīgam kompānijām to sākumu stadijā neticēja. Kas notiks tad, ka paziņos, ka ir samaksāts par valsts (ne tikai vienu) pasūtījumu un to darbs ir sācies? tas notiks drīz, un tad visiem tiem runātājiem vairs nerunāsies. Ja tev kaut kas nepatīk, tad nedirs uz cietiem, un nodarbojies ar to, ko kas tev patīk, bet ja gribās te aprunāt kādu, tad davai uz priekšu un es zinu, ka NEVIENS no jums nav spējīgs mani izvilkt, jo tas ko jūs sakiet, balstās uz izdomājumiem un neapstiprinātiem faktiem.

Nevisn no jums nav nekad atbildējis par saviem vārdiem, tā kā par ko vispār runāt?

0 1 atbildēt

https://files.fm/u/n96t2zdm7

Cilvēki nesaprot, bet nu vismaz sapratīsiet tad, kad vairs neko noliegt nebūs iespējams.

0 1 atbildēt

Padomā pats, priekš kā ir vajadzīgs tas viss, ko viņi dara? kādā sakarā cilvēkam 70 gadu vecumā zagt tādas summas? kur viņš liksies? skaidrs, ka ne jau naudai tei r kāda nozīme. Pilnīgi viss norāda uz to, ka tik strādāts. Nav vienkārši kaut ko tādu realizēt, tā kā nav nekādas garantijas.

Tu nevari zināt, kādi viņiem ir pasūtījumi, un neviens protams, ka neies ņemties ar kaut kādu vienu junibaiku, ja darbs pie kaut kā daudz lielāka. Ir vēl problēmas, kuras ir jārisina, jo pie tāda mēroga darba problēmas arī būs ļoti daudz.

0 1 atbildēt

Oooo apsveikumi vārdadienā no troļliem, nu neko, paldies! biju Latvijā, meklēt nākamo adrešu projektu.

0 1 atbildēt

Ko tu tā uztraucies visu laiku? varbūt tādēļ, ka īstenībā pats gaidi, bet tik daudz esi sadirsis, ka vienkārši neērti kaut ko teikt? vari pārējos uzskatīt par muļķiem, kuri tādi ir, ja nesaprot, ar ko tu nodarbojies 🙂

0 1 atbildēt

Te ir tāds potenciāls, ka to nu vienkārši bija glupi palaist garām, pat heiteriem. Es domāju, ka ilgi vairs nav jāgaida.

0 1 atbildēt

Ir noslēgts līgums, turklāt nekāds tur parastais. Indonēzijā Džakartā tiek būvēta JAUNA GALVASPILSĒTA, pēs smart city principa, kurā tiks izmantots mūsu transports.

Es vēl brīnos, vai tie'šam cilvēki nespēj saskatīt mega milzīgo potenciālu? tas ko ir izdarījis junickis, ir ultra moderns transports, un šādi pasūtījumi ir un būs vēl, jo tirgū pašlaik nav nekas līdzīgs, bet UST ir krietnu soli visiem priekšā!

0 1 atbildēt

Nav dūmi bez uguns, turklāt Junickis pats apstiprināja kontraktu ar Indonēziešiem.

0 1 atbildēt

Vismaz man ir ļoti lielas izredzes par tādu kļūt. Bet tikai idiots var kaut ko dirst, kā tu to dari, zinot par to, cik arābi ir ieinteresēti. Tu pats nesaproti, ka sevi pataisi par idiotu tikai tādēļ, ka tagad esi par daudz sarunājis un neērti ir. Tāds pats scenārijs, kā Pliinerveidīgajiem.

0 1 atbildēt
« 35  36  37  38  39 »