local-stats-pixel fb-conv-api

uSky (SkyWay) sertifikācija AAE5281

152 29
Reklāma

Linear City - UNICITY

Lineārā pilsēta (UNICITY) ļauj apvienot veselīgu vidi ar augstu komforta un transporta pieejamības līmeni, atverot ceļu uz nākotnes dzīvesveidu.

Junikāra avārijas tests, izmantojot troses glābšanas ierīci
Pie uSky mēs vienmēr domājam par drošību, pat ja runa ir par neparedzētām situācijām, kas var rasties ārēju faktoru dēļ. Šādos gadījumos uSky elektromobīļiem vienmēr ir avārijas nolaišanās sistēma pasažieriem. Šis video demonstrē glābšanu no uCar, izmantojot nolaišanās ierīci. USky testēšanas un sertifikācijas centrā, kas atrodas AAE, mēs veicam dažādus testus, izvērtējam visas iespējamās ārkārtas situācijas un ņemam tās vērā savos projektos.
Saskaņā ar Saīdu Arsalanu, uSky transporta mašīnbūves inženieri, šis ir viens no daudzajiem testiem, ko uSky veic, lai nodrošinātu maksimālu pasažieru drošību. Tādi testi palīdz mums aplūkot dažādas patoloģiskas situācijas no cita leņķa.

152 29 5281 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5281

0/2000

Nu nu TNT .Kur ir AP Indonēzijā??? Kur ir vispār kautviens komerciāls AP?? NAV un NEBŪS.Jo Juņilait Struņickis pats savā fazendā uzbliezis un tas nepārvadā pasažierus.Vobšem tu esi lohs un lūzeris.Tāpat arī nav un nebūs ne tavs SWGT ne doļas pārkonvertētas akcijās,ne obratnij vikup utt.utjp.

0 0 atbildēt

Man tik dators ir "Lenovo " 🤐

0 0 atbildēt

Nu Kipriot Kur ir swgt??? Kurā biržā??🤣🤣🤣🤣🤣 Ā un tūliņ Indijā " sāks būvēt" Jau kopš 2017 gada " būvē" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

Ātrāk dvieļgalva ieguldīs miljardus Andrejsalas pārbūvē nekā AAE realizēsies Struņicka Juņihuiņas.Jau kopš 2018 gada nevienam šeiham neinteresē krievu scam.

0 0 atbildēt

Kad tad Juņilaits sāks vadāt pasažierus?? Struņicka jubilejā???🤣🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

Kur tad ir trase Dubajā?? Trase Horfakanā utt??🤣🤣🤣🤣 TNT tu esi duraks ja joprojām tici Toļas meliem.Pilnīgs duraks🤣🤣🤣Indonēzija jau reiz pasūtija Toļu na*uj bet vecais mērglis jau atkal dirš par papuasu zemes adrešprojektiem🤣🤣🤣🤣🤣

0 0 atbildēt

Kā redzams Juņiskamā bez izmaiņām.Tokeni ne vienā biržā nav bet "tūliņ tūliņ būs", akcijas nekur nav bet "būs", AP nav sākti bet " tūliņ tiks sākti" dividendes "būs" utt.utjp.pi*djož jau 10.gadus.Ziedojiet tik ,ziedojiet.

0 0 atbildēt

SKY WAY состоялся ))) коммерческая реализация не за горами. Ждем 1 октября, открытие ЭКСПО 2020. Поздравляю всех с мудрым решением поддержать гения Юницкого А. Э., всех инвесторов ждет финансовая свобода.

ASTRĀLI TU TAK TICI ŠITAM ADEPTA MURGOJUMAM???😄

0 1 atbildēt

Pieņemiet vienreiz to faktu, ka transports un tā infrastruktūra ir sertificēta, ne visa, bet daļa no tās. Nevajag vairāk runāt un tālāk pazorīties. Jūs jau tagad esat iebraukuši auzās, jo tehnoloģija jau pastāv kā tāda un to vairs nav nevienam jāpierāda, tas tika izdarīts, neskatoties uz visādiem "inženieriem" un "profesoriem" kuri teica pretējo. Nevajag meklēt probllēmas, kuras nav 🙂 te var pieliktu šai tēmai punktu, nav vispār nekādas vēlmes runāt beztolkā.

0 1 atbildēt

Главное из интервью с Анатолием Юницким

Мы подготовили для вас пересказ главных моментов из недавнего интервью с генеральным конструктором Unitsky String Technologies Inc. Анатолием Юницким.

📌 Адресные проекты

Мы подписали контракты на четыре проекта. По некоторым из них компания уже получила деньги и провела предпроектные исследования. По остальным проектам исследовательские работы продолжаются.

Более подробная информация о контрактах появится, когда начнётся стадия проектирования. Однако с некоторыми заказчиками мы подписали договор конфиденциальности. Эти клиенты объявят о заказах сами. Сейчас можем сказать, что проекты находятся в арабских странах и в Азии.

📌 Сторонние заказы

Мощности нашего производства позволяют выполнять заказы, которые поступают из других предприятий и стран, в том числе из оборонного сектора.

Например, мы полностью изготовили электромобиль: сделали каркас, облицовку, накопители энергии, мотор-колёса. Итоговый образец показал хорошие результаты. Заказ поступил и был оплачен из России.

Подобные заказы помогают финансировать основную технологию, оттачивать навыки и держать коллектив в тонусе.

📌 Новые компании в ОАЭ

Средства от коммерческих проектов будут отражаться в ежегодном аудите Unitsky String Technologies Inc. Однако нужно учитывать, что деньги могут поступать в компанию не напрямую. В частности, это связано с особенностями налогообложения в разных странах.

Также заказы принимает не только Unitsky String Technologies Inc. Например, недавно в ОАЭ открылись три новые компании. Одна из них занимается маркетингом и выполняет функцию международного офиса продаж. Каждая из этих компаний тоже будет проходить аудит.

Часть средств по проектам в любом случае будет поступать в Unitsky String Technologies Inc. Например, для выплаты зарплат сотрудникам. При этом дивиденды будет выплачивать другая компания.

📌 Тендер в Дубае

Мы подписали соглашение с дубайским департаментом транспорта в 2019 году. Такое же соглашение подписали другие

0 1 atbildēt

Nu ko, te kanāls ar 1,17 milj. sekotāju publicējuši Junicka filmu par SW ar nosaukumu "Nākotne, kura jau sākās tagad". Filma ir ne tikai Junicka, bet paša kanāla īpašnieka. Daudz vērtīgāks materiāls, nekā kaut kādi pasūtīti video no Leader TV, kur ir konkrētas cena nomelnojošiem video. Mācieties skatīties abas puses, nevis tikai savējo.

https://youtu.be/CuQwO6NHA8s

0 1 atbildēt

SRTI parks sagaidīja svētdien savās telpās uzņēma vairākus diplomātus no Persijas līča valstīm, Eiropas un Āzijas, lai stiprinātu attiecības un veicinātu sadarbību inovāciju, zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju izmantošanas jomā.

Sanāksmē piedalījās šeihs Fahims Bins Sultans Al Kasimi, Augstākā digitālās transformācijas komitejas priekšsēdētājs Šārdžā; Huseins Al Mahmudi, SRTI Parka ģenerāldirektors; kā arī vairāki vēstnieki, konsuli, komercatašeju un preses pārstāvju rinda.

Pats šeihs tur piedalījās, un jūs vēl runājiet par kaut kādu skamu. Ka tik nav beigās tā, ka Junickis savienos emirātus ar SW transportu.

0 1 atbildēt

Vakar ko tu rakstīji par RSW? ka slēdzot kontus ciet un skams sākās, ja? tu meli un intrigant, ļoti labi zināji, ka tā nav taisnība, bet šā vai tā ir jāparāda, cik tu "gudrs" esi. Tur visi tiek brīdināti 2 nedēļas iepriekš, lai verificētu savu profilu. Kāds tur sakars ar skamu? tu pats sevi nostādi idiota lomā un to nesaproti.

0 1 atbildēt

Padomā pats, priekš kā ir vajadzīgs tas viss, ko viņi dara? kādā sakarā cilvēkam 70 gadu vecumā zagt tādas summas? kur viņš liksies? skaidrs, ka ne jau naudai tei r kāda nozīme. Pilnīgi viss norāda uz to, ka tik strādāts. Nav vienkārši kaut ko tādu realizēt, tā kā nav nekādas garantijas.

Tu nevari zināt, kādi viņiem ir pasūtījumi, un neviens protams, ka neies ņemties ar kaut kādu vienu junibaiku, ja darbs pie kaut kā daudz lielāka. Ir vēl problēmas, kuras ir jārisina, jo pie tāda mēroga darba problēmas arī būs ļoti daudz.

0 1 atbildēt

Oooo apsveikumi vārdadienā no troļliem, nu neko, paldies! biju Latvijā, meklēt nākamo adrešu projektu.

0 1 atbildēt

Ko tu tā uztraucies visu laiku? varbūt tādēļ, ka īstenībā pats gaidi, bet tik daudz esi sadirsis, ka vienkārši neērti kaut ko teikt? vari pārējos uzskatīt par muļķiem, kuri tādi ir, ja nesaprot, ar ko tu nodarbojies 🙂

0 1 atbildēt

Te ir tāds potenciāls, ka to nu vienkārši bija glupi palaist garām, pat heiteriem. Es domāju, ka ilgi vairs nav jāgaida.

0 1 atbildēt

Ir noslēgts līgums, turklāt nekāds tur parastais. Indonēzijā Džakartā tiek būvēta JAUNA GALVASPILSĒTA, pēs smart city principa, kurā tiks izmantots mūsu transports.

Es vēl brīnos, vai tie'šam cilvēki nespēj saskatīt mega milzīgo potenciālu? tas ko ir izdarījis junickis, ir ultra moderns transports, un šādi pasūtījumi ir un būs vēl, jo tirgū pašlaik nav nekas līdzīgs, bet UST ir krietnu soli visiem priekšā!

0 1 atbildēt

Nav dūmi bez uguns, turklāt Junickis pats apstiprināja kontraktu ar Indonēziešiem.

0 1 atbildēt

Vismaz man ir ļoti lielas izredzes par tādu kļūt. Bet tikai idiots var kaut ko dirst, kā tu to dari, zinot par to, cik arābi ir ieinteresēti. Tu pats nesaproti, ka sevi pataisi par idiotu tikai tādēļ, ka tagad esi par daudz sarunājis un neērti ir. Tāds pats scenārijs, kā Pliinerveidīgajiem.

0 1 atbildēt
« 34  35  36  37  38 »