local-stats-pixel fb-conv-api

…tīrīt tikai ar to. Mazgāt tikai ar rokām un ziepēm.5

78 0

Apple pastāstīja par speciālo audumu, ar kuru drīkst notīrīt jauno Pro Display XDR

…vēl jautājums, cik $ Apple vēlēsies par šo bezgala brīnišķīgo drāniņu.

Priekš sava jaunākā un ļoti dārgā Mac Pro Apple ir parūpējusies par ļoti dārgu un unikālu monitoru - Pro Display XDR. Šī ierīce tiek pārdota sākot ar 5 000 USD (bez nodokļa, protams). Monitora kāju, protams, ka jāpērk atsevišķi, par ko būs jāšķiras ar vēl 1 000 USD.

Ir arī Pro Display XDR modifikācija ar īpašu stiklu Nano-texture glass, kas ir vēl par 1 000 USD dārgāka. Šis ir speciāls stikls ar samazinātu virsmas atstarošanas koeficientu.

Kā izrādās, šāda monitora iegāde nerezultēsies tikai ar papildus 1 000 USD tēriņiem. Apple apgalvo, ka priekš šāda monitora tīrīšanas drīkst izmantot tikai speciālu pulēšanas materiālu, kurš nāk komplektā ar pašu monitoru. Tīrīšanas laikā Ir aizliegts izmantot ūdeni un jebkādus tīrīšanas līdzekļus.

Apple ir nopublicējusi instrukciju, kā tieši būs jāmazgā šī speciālā pulēšanas drāna! Tas ir jādara tikai ar rokām, izmantojot ūdeni un ziepes, pēc kā tai ir jādod nožūt ne mazāk kā 24h.

Ja monitora īpašnieks pazaudēs vai sabojās šo drāniņu, Apple ļaus pasūtīt rezerves drāniņu. Diez vai tas būs bez maksas, un ļoti interesanti būs paskatīties, cik bezkaunības būs Applei prasīt par šo unikālo materiālu, ņemot vērā 6K displeja cenu un atsevišķu cenu par tā kāju.

Vēl Apple izlaida jaunas video instrukcijas, kā nomainīt jaunajiem Mac Pro datoriem operatīvo atmiņu (RAM) un MXM moduļus ar videokartēm. Ņemot vērā, cik ļoti Mac datori atšķiras no x86 saderīgajiem PC kā arī vidējā lietotāja informētību un apķērību, šāda veida video var būt visai noderīga tiem profesionāļiem, kuri pērk šādu tehniku! Nopirki Apple kompi - nomaini RAM un GPU emotion

78 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Sūds tas Apple, aukstumā bača ātri lādējas. Ekrāns mini. Pēdējie IPhone tik dārgi, ka varētu nopirkt 4 vai 5 tālruņus daudz reiz labākus.

14 0 atbildēt

Apple fanāti jau rubuļus skaita!!!

13 0 atbildēt

Nē, nu ja kādam noiet skatoties uz ābola logo - man nav žēl!

Bet Apple jau sen nav TOP1 produkts, par kuru maksāt tik neadekvātu cenu!  emotion 

11 0 atbildēt

Ja būtu 999.99 tad pirktu emotion

10 0 atbildēt

Ja tev patīk brends un izcelties citu cilvēku vidu, tad pērc šo Apple produkciju, jo tad tavs krutuma līmenis pacelsies par 10000 punktiem.

PS. Pats lietoju Nokiju un krutuma līmenis ir 100'000 punkti. Iphone fani, saturās! emotion

2 0 atbildēt