local-stats-pixel fb-conv-api

iphone 6 un ipad max3

28 6

Pēc Apple darījuma ar Chine Mobile telekomunikāciju kompāniju starp komponenšu piegādātājiem sāka klīst svaigas baumas par jaunām relīzēm. Kā ziņo žurnāls Digitimes, Apple 2014. gada maijā plāno prezentēt 5 collu iPhone 6, bet oktobrī – lielizmēra iPad.

Smartfonus ar lielajiem ekrāniem jeb fabletus ir iecienījuši Dienvidkorejas tirgū. Ja pieņemt, ka Apple ar China Mobile plāno produktu pārdošanu, tad cenu korekcija, kas šobrīd tiek veikta līdz ar jaunu iPhone iznākšanu var iPhone 5c radīt vairāk pieejamu ķīniešu lietotājam. Tam arī ir iemesls, jo iPhone 5c pārdošana ir ļoti neveiksmīga. Žurnāls Forbes norāda uz to, ka 5c cenas samazināšana nekādā veidā neietekmēs jaunā Apple flagmaņa pārdošanas reitingus.

Ja varam ticēt avotam no Digitimes, tad palielinātais iPhone 6 izmantos 20 nanometru procesoru, ko ražojis Taiwan Semiconducto Manufacturing (TSM). 12,9 collu iPad planšete, kas vairāk orientēta Ziemeļamerikas tirgum, pārdošanā nokļūs oktobrī. Tiek ziņot, ka arī Samsung strādā pie planšetes, kuras ekrāns ir no 12 līdz 13 collām. Lielizmēru planšetu iznākšana radīs ļoti lielu ietekmi uz ultrabooku pieprasījumu.

„iPad Max” (kā to jau ir uzspējuši nokristīt vērotāji) var kļūt ļoti populārs studentu vidū, kuriem ir nepieciešama ierīce, ar ko ērti var radīt noteiktu saturu. Pašreizējās planšetes iPad un iPad Mini šajā ziņā ir ierobežotas.

Der pieminēt to, ka palielinātā diagonālie radīs papildu darbu izstrādātājiem, kuriem nāksies pieslīpēt savas aplikācijas priekš jaunā ekrāna izmēriem. Protams, ka visi šie jaunievedumi būs redzami jaunajā operētājsistēmas iOS versijā, kas, kā tiek gaidīts, iegūs virkni jaunu funkciju, kas ir noderīgas multiekrānam.

28 6 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Oooo, Ifonam būs tāds ekrāns kā nesen izgājušajam Just 5 Spacer emotion 

Un vsp neredzu jēgu pārmaksāt un drebēt dēl kkāda iekosta ābola, ja tirgū ir lētāki un labāki viedtālruņi emotion

10 1 atbildēt

15,2 cm ekrāns. emotion  Plaukstas lielumā.... Kā tādu kabatā nēsāt?

4 0 atbildēt
Ja 5c nolaistu cenu, tas būtu labi
4 0 atbildēt