local-stats-pixel fb-conv-api

Visums kā enerģija.26

363 1

Vai jūs varētu noticēt, ka katrs kubikcentimetrs vakuuma satur vairāk enerģijas, nekā piemīt visai kosmosa matērijai? Ar matēriju es domāju vielu, kādu mēs to parasti saprotam, cietu, redzamu vielu, jebšu enerģija arī zināmā mērā ir matērija.

363 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000
Lielisks raksts +
12 0 atbildēt

Dabā haosa nav, tas ir, eksistē determinēts haoss,  par ko liecina fraktāļu raksti...

Tikai mūsu centieni kaut ko sakārtot vienā vietā palielina bardaku citā...

11 0 atbildēt

Man patīk aizdomāties par šito visu tiktāl, ka smadzene sāk kūpēt :D

8 0 atbildēt

Bet ja nu matērija ir viena no enerģijas formām ? Mēs par šo pasauli zinām ļoti maz. Turklāt, jo virāk mēs uzzinām, jo vairāk mēs saprotam, cik patiesībā mūsu zināšanas ir trūcīgas. emotion

6 0 atbildēt

Nekādas ezotērikas, tikai metafizika.

3 0 atbildēt

Interesants raksts, bet šis vakuums vai tukšums būtu drīzāk jāizsaka kā sasaites līnijas starp matērijas elementārdaļiņām, kas notur to kopā, un veido arī dažādus līmeņus, piemēram- koks un māja teorētiski sastāv no tā paša, bet tas tomēr nav viens un tas pats, tāpat- emocionālā saikne arī ir kā saikne starp elementārdaļiņām, bet tomēr nevar definēt to kā vienu un to pašu saikni emocijās starp dzīvnieku un cilvēku... par 4.punktu- ir pieņemts, ka visums ir viens, bet teorētiski pastāv iespēja, ka šis nav vienīgais visums emotion

3 0 atbildēt

Autoram respect.

Paļubomu te zinātnes atkarīgie salīdīs un zīdīs arā savus pierādījumus un faktus, zinātne mums ir bērnu līmenī, viss Visums ir sakārtots, bet šie zinātnes sekotāji pa dubļiem vien dzīvo un nekur tālāk neattīstās.

5 2 atbildēt

Paldies par rakstu. Beidzot bija iespēja nomierināt nervus, jo saturīgs raksts, ne tāds, ka lielākai daļai šeit, piemēram, zutēnam.

2 0 atbildēt

ēst kautkā sagribējās pēc raksta izlasīšanas

2 0 atbildēt
4 2 atbildēt

 

Man arī tā liekas.Kaut arī vakuumā pastāv milzīga mistika kvantu līmenī-tajā nemitīgi nezin no kurienes rodas ūdeņraža atomi.

0 0 atbildēt

Akls bērns nekad nesaprastu, par ko šeit iet runa, kas ar ko tiek salīdzināts un kāpēc tie vispār ir izveidoti kā pretpoli, nošķirti viens no otra. Viņš zin kas ir kas.

0 0 atbildēt

Lai arī kā negribētos ielikt plusu šim komentāram, tomēr būs tas jādzēš, bišk par rupju.

0 0 atbildēt

Nav ponta teelot rakjeshu zinaatniekus , shiis lietas cilveekam nesaprast un taa tam jabuut , kad pienaaks laiks mums katram lidinaaties pa to visumu tad arii viss kluus skaidrs..peace

2 7 atbildēt