local-stats-pixel fb-conv-api

Vispārcenotākās preces36

618 16

Mūsdienās cilvēkiem ir svarīgi ne tikai, lai produkts veiktu savas funkcijas, bet lai arī būtu ''krutuma'' faktors. Tādā veidā dažas preces ir pārcenotas, bet šīs preces ir NESAMĒRĪGI pārcenotas. Pat ja es būtu miljonārs, man tādas pārcenotas preces nevajadzētu!

618 16 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Neaizmirsti, ka Vertu pieiet individuāli katram klientam. Otrkārt tas ir ROKU darbs. Kamēr tu cepi šo rakstu tavus nexus 5 10,000 izštancēja kādā ķīnas rūpnīca uz konvejera. Ja runā par veiktspēju tad stipri šaubos vai ietekmīgam civēkam ir nepieciešami super parametri plastmasas korpusā lai novilktu kādu aplikāciju vai jaunāko spēli. Tas telefons norāda uz viņa statusu. Būtu diezgan amizanti, ja viņš slēdzot vairāku miljardu kontraktu izvilktu kkādu nexus 5 :) Par HDMI stipri šaubos ja tev būtu pietiekamas finanses lai atvērtu savu ierakstu studiju kurā nāktu rakstīties patiešām lielas zvaigznes tupirktu vadu pa 5eur emotion

28 3 atbildēt

a kur iphone? emotion

18 2 atbildēt

Autoram balvu!

Vareeji vel saliidzinaat Saliidzinaat Rolex cenu ar savaa nexus redzamo pulksteni...

16 5 atbildēt

Tik daudz plusu? cik akls ir raksta autors, tik akla ir tauta tam apkārt. Tāda sajūta, ka raksta vienīgais mērķis ir parādīt savu primatīvu izpratni par lietām.  Tad kāpēc nav neviena auto ražotāja? Pilns tak apkārt ar dārgiem auto, kuri itkā nav tā vērti, uuuuuu vai piemēram pārcenoti apģērba gabali, vai piemēram ļoti pārcenotie pa tukšo uzceptie raksti? 

5 0 atbildēt
Zel, ka Leica kameras nomira ar digitalas eras saksanos. Tagad vini razo modelus tikai si nosaukuma faniem.
6 1 atbildēt

par telefonu ja rakstiji vajadzēja jau zināt kādu privāto servisu piedāvā vertu kantoris un tas ir tikai un vienīgi šāda telefona īpasniekiem un katram indviduals. un galu beigās ir atšķirība starp šādu preču materiālu kvalitāti un vidusslānim paredzēto mantu kvalitati un garantija laiku. jo perkot kādu no šīm mantām viena no galvenajām fīčām ko iegūsti ir kvalitate un indviduālā pieeja  ;)

3 0 atbildēt

Kad pelnīsi gadā 5 milj. $ un vairāk, tad tev nāks sapratne, kam tas viss vajadzīgs...emotion

4 2 atbildēt

Vada pārklājums nav viss vads. Tur ir viss vads un sataisīts nevis tikai gabalins tev pārdots.

1 0 atbildēt

nu symbian pirms 8 gadiem bija kruta :) nebija nekāda vaina.  un tad jau bija gan multitasking utt iphone vēl tagad tāds laikam vēl nav :D lietoju tagad andri :)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Protams ka lielākā daļa preču ir nenormāli pārcenotas lai biezie varētu pamērīties ar krāniņiem, bet vai esi kaut reizi mūžā paklausījies Bang & Olufsen  ? Skaņa ir tik kvalitatīva ka pat nav ar ko īsti salīdzināt, jo ko tādu nevar arprakstīt. To var tikai saklausīt un sajust. Un es pat neesmu audiomāns, bet tikai 15 min paklausījos.

0 0 atbildēt

sudrabs nav vērtīgāks par zeltu, bet ir labāks vadītājs

0 0 atbildēt

emm ... jebkura ierīce no apple ?

0 0 atbildēt

Visiem šiem produktiem šīs cenas ir ''uzskrūvētas'' pateicoties kautkam (dārgakmeņi utt.). Bet Iphone? Cena liela jo... emotionemotion

0 0 atbildēt

4. ja nemaldos, sudrabs bij tas metāls, kurš vislabāk vada elektrību,,

0 0 atbildēt

Lidostā ir ļoti pārcentas preces. Kortos pirku ūdeni par € 0,70 a lidostā tāds pats maksāja € 1,80

0 0 atbildēt
Par to HDMI ar zelra pārklājumu pa 5€ ?! Mjā... Te trūkst vārdu !
0 0 atbildēt

Un piedevām tās ir parastas novecojušas tehnoloģijas kuru dārgā māksla slēpjas tikai tajā apzeltītajā un nodimantotajā korpusā emotion Es arī no tā nesaskatu nekādu jēgu, jo tehnoloģijas mainās ļoti strauji, un mainīt viņas vaig ļoti bieži.

Bet tomēr - miljonāri, kuriem nav kur naudu likt, ir daudz (izņemot Latviju) emotion

1 1 atbildēt
Raksts pa pusei interesants, tas autora piebildes nebija vajadzigas. Piedodiet, ja uzskatat savadak.
0 0 atbildēt

Es īsti nesaprotu jēgu no tik dārgām precēm. Labi, varbūt par telefonu ar dārgakmeņiem vēl var saprast - to tomēr var nēsāt līdzi, un tas ir sava veida prestižs, taču kada jēga no hdmi vada par pusotru tūkstoti. Atgriežoties pie telefona - prestižs ir vienīgais, kādēļ šāds telefons būtu jāpērk, jo iespējas tādam ir tikai piezvanīt un uzrakstīt īsziņu, jo symbianā neko citu īpaši darīt nevar. Tik tiešām nesaprotu cilvēkus, kam galvenais ir zīmols, nevis produkta kvalitāte un veiktspēja.

2 2 atbildēt