local-stats-pixel fb-conv-api

Top 5 telefoni virs 500 €146

994 14

Sveiki Spoki, šoreiz ieskats 5 ļoti interesantos telefonos, kurus var iegādāties virs 500 Eiro, kas ir diezgan liela nauda.

Beidzot ir pienācis pēdējais raksts, jeb beigas, rakstu sērijai ar nosaukumu ‘’Top 5 telefoni par...’’, kaut gan daudziem šī rakstu sērija likās ļoti nenoderīga, piemēram CaK, tomēr ceru, ka kādam šī informācija noderēs.

Protams šajā topā arī varēja būt vēl daži citi tālruņi, piemēram Oppo Find 7; LG G PRO 2; Oppo Find 5 un varbūt vēl kāds Ķīnas izstrādājums.

Brīdinu, rakstā ir pāri 700 vārdiem!

994 14 146 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 146

0/2000

Tā sajūta kad tā Sony Xperia Z2 procesors ir labāks par mana datora procesoru.. emotion

55 3 atbildēt

Samsung galaxy s5 aizmugurējais vāciņš ir tieši tāds pats kā žiguļa griesti! emotion Kaut gan pats no viņa neateiktos. :) 

35 0 atbildēt

Es nesaprotu, kā var likties ērts 5+'' displejs darbībām, kas nesaistās ar interneta browsēšanu, sēžot krēslā vai pie galda. Man jau S3 displejs, kas pat nav 5'', likās daudz par lielu tīri spaidīšanai uz ielas (un nē, man nav mazas plaukstas), jo ir tāda sajūta, ka vienā brīdī izslīdēs ārā. 

25 2 atbildēt

Šeit jau notiek bezmaz diskriminācija pret iPhone, ka citiem ir normālas bildes, bet iPhone visi ir salauzti... emotion

19 1 atbildēt

kur tādus klučus var likt? Ieliekot biksēs pat olām vieta vairs nesanāk

15 0 atbildēt

iPhone mīnus ir nesamērīgi dārga cena? kā tas var būt mīnus, ja tu apkopo telefonus virs 500€?

13 1 atbildēt

Kārtējo reizi piekasīšos - tie 200g(Nokia Lumia 1520) īsti nevar uzskatit par mīnusu, jo es arī šaubījos, mazliet, ka mana 920 Lumia svers tos 160g, taču īstenībā, ir tieši labi, ka telefons sver diezgan daudz. Paldies, ka iekļāvi WP. :]

10 0 atbildēt

Jāsaka godīgi -

Man pašai ir iPhone, pirms kura bija samsung. iPhone nekarās un ir 100x jaudīgāks, stilīgāks un "apdāvinātāks" . Visi kuriem ir vai ir bijis samsungs, zina, cik svarīgos brīžos tas var nokarāties un gļukot. (dizains ar ne pārāk) emotion

27 17 atbildēt
Man patika teikums "Nav ūdensdrošs". Kas Tu ar viņu peldēt taisies, ibio?
7 0 atbildēt

Runājot par OS!! tad noteikti jādod priekšroka iOS, jo parocīgs un ātrs!! Ir bijuši mobīlie ar Windows Phone un Android, bet palieku pie iOS, jo, manuprāt, pārsit jebko tirgū!

12 6 atbildēt

Par iphone atminu ka minus hmm es wnk nespeju iedomaties ko jus liekat tajos tel ja jums nepietiek ar 16 gb atminas

6 0 atbildēt

Zaj***l tu man esi!  "slēpjas nepārāk jaudīgs divu kodolu 1,3 gigahercu procesors" Da tu esi kādreiz turējis rokas vispār iPhone 5s? tici man tas ir ātrāks un labāks par visiem tirgū piejamajiem telefoniem(īsti nezinu par samsūdu s5)  Un telefona spējas un kvalitāte atbilst telefona cenai,neka kkāds samsūds kurš maksā kkādus 400-500 kurš ir taisīts no letākajām ķīniešu plastmasām.No kuriens tu izrāvi,ka iPhone 5s ir gorlia glas?un ja kas iphone 5s ir nevis 1,3,bet 1,2 GHz procesors.

7 2 atbildēt

Par iphone 5s - "Telefona iekšās slēpjas nepārāk jaudīgs divu kodolu 1,3 gigahercu procesors"

Nepārāk jaudīgs? emotion tā veiktspēja pārsniedz lielāko daļu vai pat visus četrkodolu gigantus emotion

11 7 atbildēt

Manuprāt, cilvēkam, kurš pats personīgi nav lietojis vismaz kādu no šiem tālruņiem, tad varētu šādu rakstu netaisīt.

Runājot par visiem šiem viedtālruņiem, tad pats dodu priekšroku iPhone 5s. Pašam ir bijis gan savā laikā pats jaudīgākais LG Optimus 3D, gan arī Samsung Galaxy Note II. Izvērtējot pēc ilga laika lietošanas šos tālruņus pārliecinājos par to, ka tālruni, kuri darbina Android operētājsistēma, ir domāta priekš spēlītēm, mūzikas, fotogrāfēšanas, u.tml., bet ne priekš zvanīšanas. Telefons ir domāts lai zvanītu, vai ne tā? Nu vismaz, kad to izdomāja, tad tam arī bija tāds nolūks. Nu vot, bet uz Android tālruņiem, šī zvanīšanas funkcija, ļoti bieži mēdz "nokrašot", bet tagad, kad man ir iPhone, es vairāk nezinu, ko nozīmē tādi "kreši".

Es atzīstu to, ka priekš iPhone 5s ir atdekvāta cena, jo tiek nodrošināts viss kvalitatīvs. Tā kompontenti ir kvalitatīvi un īpaši pārbaudīti, nevis kā tagadējam Samsung Galaxy S5, paši izstrādātāji atzina to, ka jaunais sirds mērītāja sensors nav pārbaudīt par tā precizitāti. Nu cilvēki, kas tas ir? Tas nozīme tikai to, ka cilvēkiem ir galvenais sataisīt visu daudz, bet ne apdomāti, lai pēc tam, to visu spētu arī uzkopt (atjauninājumi, utt.).

4 1 atbildēt

Interesanti kāpēc tas pats iPhone ar savu "nepārāk jaudīgo procesoru" pavelk  kautvai tās pašas spēles daudz labāk kātie android ***zin cik kodolnieki... pfff Tu maz esi iPhone rokās turējis?

4 1 atbildēt

Samsung Galaxy 5 ir vairāk Ram nekā manam datoram emotion

1 0 atbildēt

Neviens no šitajiem neuzrunāja emotion dēļ pārāk lielajiem displejiem vai tieši otrādi.

1 0 atbildēt

Manuprāt navv tādu TOP telefonu vispār! tas ir vienkārši kādas PERSONAS top, jo katram sava gaume, un savs tops! tad vienkārši varēji uztaisīt rakstu par jaunākajiem, jo šie vnk jaunākie modeļi, bet neteiktu, ka labākie...

1 0 atbildēt
Par Iphone 5 sliktu saka tikai tie, kuri paši nav to izmantojuši. Esmu Apple lietotājs jau vairākus gadus un ne mirkli to neesmu nožēlojis. Telefonu nav domāti, lai tos mētātu. Kāda jēga no datora ekrāna izmēra, ja tu nevari aizsniegt stūrus, kas pastiprina nokrišanas gadíjumu skaitu. Iphone 5s nelago, tam ir perfekts izmērs un tas nav pārbāzts ar nevajadzīgām funkcijām. Uzskati, ka 64 Gb ir pārām mazs atminas lielums? Nevajag jau visu pornhub pārkopēt uz telefonu
1 0 atbildēt

Nu esmu pamēģinājis vius šos telefonus (saistībā ar darbu) Jaudas ziņā visi ir ļoti jaudīgi un principā visiem pietiek. To ko autors neapskata ir programmatūra, jo ne visi vēlas lietos windows telefonus neskatoties uz jaudām. Tas pats ar androidu, var būt perfekts dzelzis bet ja programma vecais androids tad pastūlbi ( neattiecas uz šiem telefoniem)

Pats lietoju iphone nevis jaudas un parametru, bet programmatūras dēļ, kas man liekas ērtāka, bet tā ir gaumes lieta.

Otrais arguments- aksesuārus no visiem šiem telefoniem normālā izvēlē var dabūt tikai vienam telefonam, tas padara šo telefonu iekārojamāku, tāpēc es liktu iphonu 2 vai 3, jo Nokiju un s5 jau točna izliek par HTC un Sony vēl būtu stipri jādomā

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »