local-stats-pixel fb-conv-api

Top 5 telefoni virs 500 €146

994 14

Sveiki Spoki, šoreiz ieskats 5 ļoti interesantos telefonos, kurus var iegādāties virs 500 Eiro, kas ir diezgan liela nauda.

Beidzot ir pienācis pēdējais raksts, jeb beigas, rakstu sērijai ar nosaukumu ‘’Top 5 telefoni par...’’, kaut gan daudziem šī rakstu sērija likās ļoti nenoderīga, piemēram CaK, tomēr ceru, ka kādam šī informācija noderēs.

Protams šajā topā arī varēja būt vēl daži citi tālruņi, piemēram Oppo Find 7; LG G PRO 2; Oppo Find 5 un varbūt vēl kāds Ķīnas izstrādājums.

Brīdinu, rakstā ir pāri 700 vārdiem!

994 14 146 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 146

0/2000

emotion 

0 0 atbildēt

Iphone *****j tev sdcardu ja tev telefonā iebūveti 16,32,64 gigi?

1 1 atbildēt

HTC one (m7) nekad vēl man nav licis vilties. Vispār jaunie HTC ir ļoti augstas kvalitātes, un arī programmatūra strādā bez aizķeršanās. Domāju, ka HTC m8 arī vilties neliktu nevienam.

0 0 atbildēt

Piedrāžot visas iekšējās specifikācijas, procesorus, RAMus un visu to, iPhone paliek dizainiski baudāmākais telefons. Un teikšu to, par ko visi pārējie iPhone lietotāji klusē -mēs viņus pērkam balstoties uz trim faktoriem: izskats, lietošanas ērtums, prestižs. There. 

1 1 atbildēt

Autors laikam mazliet sajaucis ar Z2 plusiem... piemēram duālā kamera ir One M8, neviz Z2.. tā pat arī uz priekšu vērstie skaļŗuņi... tie ir M8.  Z2 skaļrunis ir telefona apakšējā malā. Un vēl... pie Z2 mīnusiem nosacīti varētu pieskaitīt stikla korpusu kas ir trausls, kā arī uz korpusa paliks redzami pirksta nospiedumi, bet nu jā, par elegantu stikla korpusu ir sava cena. un vēl..Z2 ir piejama tikai 16 GB versija, bet tas vēl būtu salīdzinoši sīkums, jo var paplašināt ar atmiņas kartēm. vēl varētu pieminēt pārāk kantaino korpusu kas ne katram būs ērts turēšanai rokās darbojoties ar vienu roku.

Par M8. Manuprāt Sense6 nav mīnuss.. tas ir vienkāršs ar patīkamu interfeisu. Un ja par ūdensdrošumu tad tāds arī nav ne iPhone, ne Nokia.

0 0 atbildēt

HTC One M8 mīnuss - modificēts androids. emotion

M8 skins ir, tēlaini izsakoties, 100x tīrāks kā S5 TouchWiz. Plusi un mīnusi šajā rakstā nav objektīvi.

0 0 atbildēt
JR avatarsJR

Grūt ielikt tādam rakstam plusu,jo tu nevari objektīvi novērtēt Iphone. 

0 0 atbildēt

Senču lāci,ir skaidri redzams,ka tu NEKAD mūžā neesi turējis iPhone un visticamākais,ka vienkārši iegādāties traucē budžets. emotion Bet lai kā arī nebūtu,iPhone 5s ir visjaudīgākais viedtalrunis,kāds uz doto moment ir pieejams tirgū,un par šo telefonu,dabīgi, ir jāmaksā vairāk neka par kaut kādu samsung vai sony vai arī nokia,kas tagad kļūst par modes kliedzienu! Ja vēlies veidot rakstus par telefoniem 1. noskaidro informācīju par tiem  emotion  un pacenties neizrādīt savas antipātījas par kādu sev nepieejamu telefonu,kuru diemžēl nevari atļautie + atceries arī to,ka tiem,kas to var atļauties ir pieejama arī 64 gb versīja,kas,manuprāt,ir pilnīgi pietiekami. Un tiem,kam arī ar to ir par maz ir arī pieejama tādā padārga mantiņa kā iPad,kuru rocīgākie cilvēki,par lietlāku samaksu,var iegādāties pat līdz 128 gb versijai.

2 2 atbildēt

Ekrāni kas lielāki pa 5 cillām ir jau - nevis +

Tās jau ir mazas planšetes.

0 0 atbildēt

Sony Xperia Z2.... deam nesen vēl bija tikai Z1. drīz  jau būs 3 utt :D

0 0 atbildēt

BĀC DOMĀJU KA MANS LAPTOPS IR LABĀKS PAR VISIEM SMARTFOUNIEM.... ;D Xperia z2 pārsp''ej manu laptopu ahh ... "D 

0 0 atbildēt

Var redzēt, ka par telefoniem neko īsti nejēdz... neesi pat ekrānu izšķirtspējas uzrakstījis, kas mūsdienās ir ļoooti svarīgi! Un vēl, iPhone 5s ir sūdīgs procesors? Viņam ir 64bitu procesors, kamēr pārējiem vēl ir vecie 32, kas pat tuvu netur ar saviem entajiem gigaherciem, kas darbojas tikai kā reklāmas triks un kā lieks baterijas tērētājs!

Ja nezini, labāk neturpini šo sēriju, maldini tikai cilvēkus ar savu stulbumu emotion

1 1 atbildēt

+, par to ka būs kur EUR zīmīti dabūt emotion

0 0 atbildēt

HTC One M8 mīnuss noteikti nav Sense 6 skins, tas ir vislabākais Android skins, protams domas var atšķirties, bet pie mīnusiem to toč nevar likt.

0 0 atbildēt

''un divi četru kodolu procesori (Kopā 8 kodoli)'' Kopā nav nekādi 8 kodoli. Abi procesori reizē nevar darboties! Darbojas vai nu viens vai nu otrs, atkarībā, cik daudz jaudas pašlaik tālrunim nepieciešams.

0 0 atbildēt

Aizmirsi pierakstīt par lg, kurš nokalpo aptuveni pusgadu, un tad saplīst ekrāns.xD Bet tas jau atkarībā kā lieto, es ar savu htc dzīvoju jau 3. gadu!

0 0 atbildēt

Tātad, ja man patīk Android, tas uzreiz nozīmē, ka nevaru atļauties Ābolu? emotion Cilvēki, kapēc jūs esat tik stulbi? emotion

0 0 atbildēt
Es lietoju dārgo lumiu - vēlos tikt ātrāk vaļā no šī brāķa :) sūdīgākais tel.ever
0 0 atbildēt

ātrdarbībai un kodolu skaitam nav nekā kopīga.

megapikseļiem un kameras kvalitātei nav nekā kopīga

ekrāna izmēram jābūt optimālam, nevis maximāli lielam

0 0 atbildēt

Man patīk šis raksts. Ironiski - es meklēju planšetīti, bet neplānoju izdot tik lielu summu cik maksā šie telefoni... Es gribētu numur 3 - Lumiu... Ehh, mani nopirka vārdiņi Zeiss optika, esmu ar to pazīstama...

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »