local-stats-pixel fb-conv-api

Teorija par interneta revolūciju . ( Spoki.lv )54

524 48

Esmu daudz pētijis par augstako varu un tādā garā un ir pienācis laiks dalīties vairākos rakstos ar kuriem iespējams jūs varēsiet savilkt paralēles un saprast .

Pirms raksta lasīšanas , ja tu sāc rakstīt , tev ir jāiedziļinās , nav jēgas , ja vienkārši pa vienu minūti visu pārlasi ...

524 48 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000
Tūlīt Jacky'a specvienības tevi paņems ciet.
28 0 atbildēt

Kas pa *****j emotion

20 1 atbildēt

LOL, sasmīdināji, paldies :D Tu domā, ja tā būtu patiesība, Tev kāds vispār ļautu publicēt šādu rakstu? :D (rofl) Paldies Tev :)))

17 0 atbildēt

interesants domu gājiens. Piekrītu pie tā, ka cilvēku nomierina sajūta, ka viņš kādu kontrolē. Kontrole ir visapkārt. Un kā jau teici-cilvēki to pašu vēlas. Man patīk spoki.lv, bet tā ir mana izvēle.  Un galu galā, ja rūpīgi padomā, tad spēks ir cilvēce. Tikai tam cilvēkam, kurš spēj ietekmēt domāšanu ir īstā, vispasaulīgā vara. Piemeram, Gandijs-visi viņu mīl, tādēļ pakļaujas. Kādēļ? Jo viņš viņus saprot. Tici man, nauda ir papīrs, bet īsts vadonis neeksistē, tādēļ pieturamies pie domas, ka viss ir naudā, tā nav. Viss ir atkarīgs no katra cilvēka vērtību sistēmas. Pienāks citi laiki, pienāks jauni prāti.

14 0 atbildēt

hierarhijas. pilnīgi normāla, dabiska lieta. Tā tas vienmēr ir bijis un to var novērot jebkādās sistēmās, gan makroskopiskās, gan mikroskopiskās. Funkciju sadale. Arī socio-ekonomiskās sistēmās.

Nedomāju,ka tāpēc uzreiz tas viss jāpielīdzina Iluminati.. ja tādi ir, tad viņi darbojas Zemes ietvaros, bet šeit Tu runā par vienu portālu.. Shēma darbosies jebkādos apmēros. 

12 0 atbildēt

Nu ok , spoki.lv ir Iluminati sekta ! :D

8 0 atbildēt

Piekrītu autoram! emotion

5 0 atbildēt

+/- apmēram, kaut kas līdzīgs ir. emotion

5 0 atbildēt

Katram jau laikam ir savas domas!:) Tavam domām es nepiekrītu, bet mēs katrs esam atšķirīgs, un ar atšķirīgiem uzskatiem, tādeļ arī vairāk neko neteikšu.

6 1 atbildēt

Nosaukumā vajadzēja - Tava teorija.....!!!emotion

4 0 atbildēt

normāls raksts. Bet ideja jau tikai viena, lielākā daļa mājaslapu radītas, lai kaut ko reklamētu, lai tas tieši vai netieši nestu peļņu. Pareiz? Pareiz.

Un cilvēki kas viņu uztur, par to viņiem arī maksā. 

4 0 atbildēt

Viens no iemesliem, kāpēc neesmu nu jau 4 gadus redaktors, jo sapratu, ka nav jēgas ieguldīt savu laiku šeit. Jēgas no tā nekādas. 

3 0 atbildēt

Ja labi grib illuminatī var atrast uz suņa sūda. Tavas domas ir nu galīgi garām. Pēc tavām domam šim portālam jābūt garlaicīgam, kur visiem ir vienādas tiesības??? Sviests kautkads. 

3 0 atbildēt

kpc es tani visa neesu pieminets bet jacky ir ?

3 0 atbildēt

Mārketings ir tikai kontroles maska. A tā cilvēkam instinktā ir visus kontrolēt cittreiz pat ne aiz ļaunas domas, bet ar cerību, ka viņš uzlabos pasauli. bet jebkurā sistēmā atrodas noteikta grupa, kas cieš un paliek neapmierināta ar doto sistēmu un tad notiek sistēmu maiņa. 

3 0 atbildēt

Illuminati spoki? Un? Varbūt nesēžam vairs pie interneta visspār?

3 0 atbildēt

Ļoti interesants domu gājiens!

4 1 atbildēt

Viennozīmīgi ++, jo jautrības brīžu nekad nav par daudz emotionemotionemotion

2 0 atbildēt

Man gan neliekās, ka te ir kāda sazvērestības teorija atrodama... bet "mārketinga teorija" gan šajā lapā varētu būt... tā pat kā jebkurā citā uzņēmējdarbībā, neatkarīgi no mēroga un apjomiem... emotion

2 0 atbildēt
Redzu ka daudzi salikuši mīnusus. Varbūt tāpēc ka Tavs raksts ir sūds bet varbūt tāpēc ka viņiem nepatika taisnība. Kas zin, kas zin.. Es karoč nelieku ne pluss ne mīnus.
2 0 atbildēt