local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 15 sazvērestības teorijas.18

189 2

Šeit ir apkopotas TOP 15 sazvērestības teorijas. Es šajā rakstā neizsaku savu viedokli bet gan populārākās teorijas no cilvēces puses. Šādus rakstus ir interesanti lasīt jo tu vari uzzināt daudz jauna. Bet tiešām cik daudzi cilvēki spēj izdomāt ka pret viņiem ir sazvērējušies vai no viņiem ko slēpj. Bet ja netici nevajag. Raksts ir manis taisīts tāpēc man ir svarīgs tā novērtējums. Paldies ja to novērtē :)

189 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Labs raksts ar prieku izlasīju

9 0 atbildēt

Un vispār vaitad uz Marsa ir vējš? Jo karogs taja bilde plīvo!

6 0 atbildēt

Vakcīna un autisms...ha,idioti :D autisms ir ģenētiska slimība,kuru var tikai pārmantot. Aids nav radīts laboratorijā.Aids tika atklāts pērtiķiem,viņi bija pirmie kas ar viņu slimoja,tāpat kā herpes vīruss.Tie nigeri vienkārši drāza visus tos dzīvniekus,līdz brīdim kamēr vīrus evolucionēja(vīrusi ātri evolucionē)

6 1 atbildēt
ASV slēpj visu. Pirms dažiem gadiem bija nopludināta informācija par to, ka uz Marsa esit redzamas dīvainas celtnes un uz Mēness arī, bet dienu vēlāk viss bija pazudis un nopludinātāji arī. Un ASV ir radījusi HIV laboratorijā, tāpat, kā Ebolas vīrusu lai uzvārītos un kontrolētu planētas apdzīvotību.
5 1 atbildēt
Interesants raksts
1 0 atbildēt

14 ir stiepjami pa labi pa kreisi, bet uz Mēness cilvēki ar skārda bundžām nevarēja atrasties, jo Saules radiācija tos nogalinātu pāris minūtēs. Visi ''pilotējamie kosmosa kuģi'' riņķo ap Zemi pārdesmit kilometru augstumā, Zemes magnētiskā lauka drošības zonā.

1 0 atbildēt

Bieži vien esmu lasijis par šo citos portālos un man liekas, ka ir arī citas lietas, kas ir.

It kā ebola vīrus esot no sikspārņiem un vēl kaut kādiem tur dzīvniekiem, bet tā ir labratorijā radīs vīrus, tāpat kā AIDS, bet tas nu ir biznes un par to mēs cilvēki maksājam, ko paši radijuši. 

1 0 atbildēt

Te būs vēl!

- Vai labi zināmās valsts Latvānijas valdību vismaz pēdējo desmit gadu politika nav vērsta uz to, lai beidzot tak piespiestu tos ietiepīgos aborgiēnus doties prom un atbrīvotu teritoriju(priekš kam vai priekš kura)?  Vai tikai man parādās asociācijas ar 90'to gadu komunālo dzīvokļu izmitināšanu( zinātāji sapratīs)?

0 0 atbildēt

11. Tātad viņi jau zin par daudz. emotion

0 0 atbildēt

viss ir iespejams emotion  emotion

0 0 atbildēt

skatoties kas notiek pasaule liekas princesi tiesam novaca lai karalnama nebutu skandals ka princesi stumj musulmanis

0 0 atbildēt

ASV ir bijusi uz Mēness.Karogam ir stieplīte, daudzi uzskata, ka viņi ir bildējušies tuksnesī...

0 1 atbildēt

Šo vajadzēja Joku sadaļā likt.

1 9 atbildēt