local-stats-pixel fb-conv-api

Šī ierīce grasās aizstāt datorpeli3

44 0

Ja jaunais „Indiegogo” projekts gūs panākumus, tad drīzumā varēsim māt ardievas līdz šim tik ierastajām datorpelēm. „Flow” ir neliela ierīce, kas izveido Bluetooth savienojumu ar portatīvo datoru, planšeti, viedtālruni un to darbina ar vienkāršu žestu palīdzību. To var ieprogrammēt ar visbiežāk izmantoto darbību saīsnēm.

Produkta prezentācijā tika apgalvots, ka „Flow” atbalsta vairāk nekā 30 aplikāciju, to skaitā arī Photoshop, Premiere, SoundCloud, Spotify un YouTube. Kā tā darbojas? Piemēram, lietojot Spotify, tu vari uzstādīt ierīci tā, ka atliek vien novilkt pār to ar pirkstu, lai pārlēktu kādam ierakstam.

Nelielajā ierīcē ievietotā baterija darbojas 4 mēnešus un pēc tam to var nomainīt. „Flow” patiesi atbilst kabatas izmēram, tās diametrs ir 7 cm un augstums – 1.5 cm.

Ierīces izstrādātāju komanda atklāja, kādēļ vēlējās radīt praktisko „Flow” – tas sniedz nevainojamas kontroles iespēju, pie tam, varam to darīt ātri, precīzi, intuitīvi un jautri. Ierīce ar sensoru palīdzību uztver žestus un pieskārienus , lai būtu ļoti noderīga visiem tiem, kas vēlas strādāt, radīt vai izmantot digitālās pasaules sniegtās iespējas.

44 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://datuve.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Ko par to teiks geimeri?

2 0 atbildēt

Šaubos ,ka spēs iegūt lielu popularitāti ,jo tagad jau ir skārienjūtīgie ekrāni un pēc gadiem 10 būs arī virtuālās tastatūras. Ja cena būs maza tad varbūt to varēs mainīt. Redzēsim ko nākotne mums rādīs.

1 0 atbildēt