local-stats-pixel fb-conv-api

Šausminošākās Tehnoloģijas, Kuras Nekad Nevajadzētu Izstrādāt10

Jo tālāk mēs ejam 21.gadsimtā, jo vairāk mēs iegrimstam tehnoloģiju pasaulē un to piedāvātajās iespējās. Bet mēs arī lēnām saprotam, iespējamās šausmas, ko tās var sagādāt. Šeit būs 10 šausminošakās tehnoloģijas, kuras teorētiski nākotnē ir iespējamas, bet kurām nekad nevajadzētu tikt realizētām.

450 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Es domāju ka tagad jau ir kādas pazemes laboratorijās jau tā teikt puse no ši izveidota. Pat nevar iedomāties kas tagad ir jau uztaisīts un gaida savu laiku lai to izmantotu. BET GODIGI SAKOT kaut kas taču ir jādara pret šo lielu cilvēku pārpilnību, jo savādāk tāpat nomirsim ja būsim pa daudz. Bet tas tā. emotion ++++ par rakstu.
7 0 atbildēt

Nuja nuja. Labāk jau nevajaga bet ja t padomā būtu nedaudz forši dažas lietas

3 2 atbildēt
Šitais viss jau tiek filmās izmantots labu laiku. Kā vēsture liecina, kas bijis filmās, ir nonācis realitātē. Filmās ir bijis attainots lāzerierocis jau sen atpakaļ. Lāzerieroči pašlaik mūsdienās top. Roboti ar mākslīgo intelektu ir bijis filmās - tas pašlaik iet uz urrā mūsdienās. U.t.t.
1 0 atbildēt

Tu kursā, ka tas viss jau ir izgudrots? Iedomājies, ka tlt presē plašajai publikai sāktu rakstīt visas apslēptās lietas? Sāktos panika, kura nav diezko peļņu nesoša ''biezajiem''

1 0 atbildēt

To the top you go! emotion

0 0 atbildēt

nepakļauties Windows Firewall un Microsoft.....loooooooooooooool

0 0 atbildēt

Meh emotion

0 0 atbildēt

10. un 9. - arī nogalināt? Kas notiktu ja tajā virtuālajā lietiņā to cilvēku nobeigtu? emotion

1 2 atbildēt

Datori jau ir gudrāki par cilvēku. Nevienam cilvēkam nav neierobežota pieeja vairāku cilvēku zināšanām un spēja to visu pārskatīt sekundes laikā. Atliek tikai gaidīt, kad viņi iemācīsies nepakļauties Windows Firewall un Microsoft. emotion

1 3 atbildēt