local-stats-pixel fb-conv-api

Pusaudža projekts ietaupa valdībai miljonus!49

1395 3

Kāds pusaudzis, netīši, pametis ASV valdībai plānu kā ietupīt valstij miljonus dolāru gadā. Pusaudzis tiešā vārda nozīmē to paveica netīši, jo viņš vienkārši rakstīja savu zinātnisko darbu par to, ka nomainot fontus (rakstīšanas) ir iespējams ietaupīt printera tinti.

1395 3 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000
Cik daudz var ietaupīt uz vienkāršām lietām.... piemēram, nomainot mūsu 100 gudrās galvas uz 100 mērkaķiem. Nekādas izmaiņas valstī, bet kas par ietaupījumu uz algām!
135 6 atbildēt

Interesanti cik miljonus palīdzētu  ietaupīt mana ideja emotionrespektīvi lv iestādēm pārejot pilnībā uz atvērtā koda programmatūru emotionvairs nebūtu jāpērk nekādas licenses microsoft'iem un citām operētājsistēmām, un programmām emotion

59 6 atbildēt

Cik nu jaunais ģēnijs,taču attapīgs :)

35 0 atbildēt

Maybeee genius... But.....still a virgin emotion

27 7 atbildēt

Cik daudz naudu varētu ieekonomēt ja valsts iestādes pārietu uz Linux?

Manuprāt stipri vairāk.

9 0 atbildēt

Nez vai kaartridzu firmas par sho pusi ir tik pat staavaa sajuusmaa emotion

8 0 atbildēt

Pirms cik gadiem jau bija zināma tāda lieta kā echo font, aprobežotie amerikāņi emotion

3 1 atbildēt
Jāpiedāvā šitas manai pašvaldībai, kļūšu slavens! BOSS
2 0 atbildēt

Ja viņi ietaupīja tik lielas summas, cik tad viņi tērēja iepriekš priekš tintes?

Tur noteikti skaitlis ir daudzas reizes lielāks!

1 0 atbildēt

emotion Puikam galva strādā!

1 0 atbildēt

tas jaunais fonts izskatās nav nemaz tik effektīvs.Salidzinot paraugus var redzēt ,ka jaunais fonts lapu izmanto nelietderigi(biezākas rindas),kas atkal noved pie tā ,ka naksies izlietot vel kādu lapu.

1 0 atbildēt

Tur ir rakstīts, ka garamond fonts ir arī vietietilpīgāks, kas nozīmē, ka aizietu arī mazāk papīra, tikkai dīvaini, ka tam nav pievērsta īpaša uzmanība, vismaz rakstā.

1 0 atbildēt

Kāpēc es kaut ko tādu nevarēju izdomāt?

1 0 atbildēt

nekāds dižais ģēnijs nav, jo par fontu mainīšanu un printēšanu labu laiku atpakaļ bija dzirdēts, jā, ideja jau laba un tā, bet ne visi tgd radikāli mainīs visiem dokumentiem fontus un ne visi tam pievērsīs uzmanību, jo daudziem cilvēkiem tas šķiet mazvērtīgs sīkums darba procesā, lai par to aizdomātos. Vēlējos darba vietā šo tēmu pacelt gaismā, bet nu ar kolēģiem apspriežoties šie faktori ir samērā liels traucēklis un pat savā ziņā čakars, jo tak speciāli čekot kas kādā fontā ir printējis un tādā garā, savā ziņā lielāka ķēpa, lai sasniegtu vēlamo rezultātu, par kuru daļai ir pie vienas vietas.

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Tas pacans izskatās pēc reala Dota 2 zadrota emotion emotion
0 0 atbildēt

tad tu gribi teikt, ka tie kas izmanto MS ir idioti? Arī privātie uzņēmumi? Un tu kautko esi dzirdējis par attālināto aplikāciju un GPO izplatīšanu, jeb visu dari tikai ar rokām?

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

puikam galva nu galīgi nestrādā. ja burtu lielums nemainās (kaut gan attēlā skaidri redzams, ka mainās), tad nav nekāda tintes patēriņa samazinājuma. samazinājums ir tikai lapu skaitam, kas nepieciešams kādam dokumentam. noņem visus paragraph settings, uzliec line spacing uz 1.15, formatē ar prātu un ietaupījums būs daudz lielāks. 

0 0 atbildēt