local-stats-pixel fb-conv-api

Pusaudža projekts ietaupa valdībai miljonus!49

1395 3

Kāds pusaudzis, netīši, pametis ASV valdībai plānu kā ietupīt valstij miljonus dolāru gadā. Pusaudzis tiešā vārda nozīmē to paveica netīši, jo viņš vienkārši rakstīja savu zinātnisko darbu par to, ka nomainot fontus (rakstīšanas) ir iespējams ietaupīt printera tinti.

1395 3 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

nekāds dižais ģēnijs nav, jo par fontu mainīšanu un printēšanu labu laiku atpakaļ bija dzirdēts, jā, ideja jau laba un tā, bet ne visi tgd radikāli mainīs visiem dokumentiem fontus un ne visi tam pievērsīs uzmanību, jo daudziem cilvēkiem tas šķiet mazvērtīgs sīkums darba procesā, lai par to aizdomātos. Vēlējos darba vietā šo tēmu pacelt gaismā, bet nu ar kolēģiem apspriežoties šie faktori ir samērā liels traucēklis un pat savā ziņā čakars, jo tak speciāli čekot kas kādā fontā ir printējis un tādā garā, savā ziņā lielāka ķēpa, lai sasniegtu vēlamo rezultātu, par kuru daļai ir pie vienas vietas.

0 0 atbildēt

Amerika iespēju zeme emotion

viņiem šis teicies atklāji amēriku laikam veljoprojām ir modē ja pat sīkie izlabo valdības neieraudzītas finansiālas kļūdas.

0 1 atbildēt

Šis jau sen bija zināms, manā rakstā, ja nemaldos, life hacks, bija, ka nomainot uz Times New Roman ietaupa tinti un tādējādi naudu.

3 5 atbildēt