local-stats-pixel fb-conv-api

Mīkla atrisināta: Mums ir pierādījumi, ka tieši asteroīds nogalināja dinozaurus9

119 0

Pēc jaunāko pētījumu rezultātiem mums beidzot ir neapgāžami pierādījumi tam, ka dinozaurus nogalināja asteroīds, kas ietriecās Zemē pirms aptuveni 66 miljoniem gadu mūsdienu Jukatanas pussalas un Meksikas līča teritorijā. Ir bijušas arī citas teorijas, ka dinozauri gāja bojā vulkānisko izvirdumu vai citu dabas katastrofu rezultātā, tomēr zinātnieku ekspedīcija 2016. g. veica paraugu iegūšanu Čikšulubas krāterī un pēc iegūto paraugu vairākkārtējām pārbaudēm ir skaidrs, ka dinozaurus nogalināja tieši šis asteroīds.

Norāde uz oriģinālo pētījumu ir atrodama raksta atsaucē.

119 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Nu re, nabaga dinozauru slepkava beidzot ir zinātniski atmaskots!!!

4 0 atbildēt

"180 km liels krāteris"

Ko nozīmē liels ?

Diametrs, radiuss, apkārtmērs, dziļums ?

1 0 atbildēt

Ko piebilst... vienkārši snaipera cienīgs tēmīgs šāviņš!😂

1 0 atbildēt

Dinazauri ir komunistu meli!

0 0 atbildēt

Nu... asteroīds + putekļu mākoņi padarīja saules gaismu un siltumu neredzamu un nejūtamu ka viņi varbūt tajā laikā tieši izmira???

Tajā laikā bija ļoti zema gaisa temperatūra un iespējams tajā laikā izmira VISI dinozauri un to mazuļi! Ja arī dinozauru mazuļi būtu palikuši dzīvi viņi iespējams laika gaitā tik un tā izmirtu jo nemācētu pielāgoties dabai un to apstākļiem, viņu vecāki nebūtu to iemācījuši. Skaidrs ir viens – tos piemeklēja globāla katastrofa. Bet vai tā bija tikai viena?

0 0 atbildēt