local-stats-pixel fb-conv-api

Microsoft uzskata Windows 10 par pašu veiksmīgāko visā Windows vēsturē10

42 0

Piecu mēnešu laikā pēc Windows 10 relīzes vairāk nekā 200 miljonu PC, planšetdatori un mobilie telefoni izmanto šo operētājsistēmu - šādu statistiku sniedzi Microsoft paziņojuma. Tas nozīmē, ka Windows 10 par 140% ātrāk sasniedza šo rezultātu nekā Windows 7 piecu mēnešu laikā, un 400% ātrāk par Windows 8.

Taču tas nav nekāds pārsteigums, jo Microsoft lielākajai daļai Windows 7 un Windows 8 lietotājiem jaunāko operētājsistēmu (Windows 10) dod par brīvu. Turklāt 76% no Microsoft klientiem ir izmēģinājuši Windows 10, kamēr skolās un biznesa vajadzībām - dažādās elektroniskās ierīcēs šo operētājsistēmu izmanto veseli 10% (aptuveni 22 miljoni).

Nesen Microsoft demonstrēja savu statistiku plašākai auditorijai, norādot, ka cilvēki atvēl vēl vairāk laika Windows 10 - līdz ar to kompānija gūst lielāku peļņu no Windows Store servisa pieejamām filmām, dziesmām, dažādām aplikācijām un citām lietām.

"Mēs esam pārsteigti par ievērojamo atsaucību uz Windows 10," tā izteicās Microsoft Windows viceprezidents Juzefs Medi (Yusuf Mehdi). "Mēs esam vēl vairāk pārsteigti, ka lietotāji, kas izmanto Windows 10, to teju dievina".

Vēl Medi piebilda, ka Windows 10 piemīt lielāks apmierinošo klientu reitingu skaits nekā iepriekšējā Windows versijā, turklāt šāds pozitīvs virziens esot kompānijai ļoti nozīmīgs.

Ņemot vērā visai agresīvos Microsoft centienus piespiest lietotājus atjaunot savu operētājsistēmu uz Windows 10, šāda statistika īpaši neizbrīna - jo ko gan parastam ikdienas lietotājam īpaši vairāk vajag... un diez vai daudzi aizdomājas par to, ka šī drīzāk varētu būt pirmā Windows versija vēsturē, kas izspiego un kontrolē tās lietotāju tik lielā mērā.

42 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Datuve.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Neko sliktu ,pagaidām, nevaru teikt par Win10... It īpaši tapēc ka manu Win7 pirātisko versiju updeitoja par brīvu...

6 0 atbildēt

Man windows 10 visu laiku karās, home paneli never vaļā un ziņojumu paneli arī ne.

4 1 atbildēt

Nekāda vaina, man desmitais patīk.

2 0 atbildēt

Zināšanai http://www.notepad.lv/zinas/18817/profesors-veiss-windows-10-ir-visas-botu-tikla-pazimes/

Savu privātumu cienoši jau pamazām migrē uz Linux vai MACos 

1 0 atbildēt

Ja tu saki ka linux spiego, tad tev nav ne mazākās nojausmas par to, kas linux vispār ir!

1 0 atbildēt
Tie 200 milijoni ir tādēļ , jo kad iznāca windows 10 viņu visur reklamēja un viņš bija vienīgaid windows ko varēja pa velti iegūt pašā sākumā
0 0 atbildēt
Ceru ka tu zini to, ka var izslēgt datu sūtīšanu uz microsoft serveriem,kad instalē!
0 0 atbildēt

great info <a href="http://www.cracklists.com/sony-vegas-pro-10-serial-number-crack/">; Sony Vegas Pro 10 Serial Number </a>

0 0 atbildēt