local-stats-pixel fb-conv-api

Lielais sprādziens un Lielais nekas.45

Ļoti interesanta tēma, kura man nedod mieru visas dzīves garumā. Dabā valda harmonija- katru pavasari uzzied puķes, nokūst ledi, čalo putni, katru rītu uzaust saule pepildot pļavas ar siltu gaisu. Katru vakaru noriet saule, pieklust putnu čalas, katru rudeni aizlido putni, zemi klāj sniega sega. Un tā no gada uz gadu, no rīta līdz vakaram, daba ir iekārtota un ļoti skaisti izveidota. Kā matērija varēja nejaušā gadījumā no nekā kļūt par kautko tik skaistu un labi funkcionējošu? Dzīvojamā ēka nav rezultāts sprādzienam ķieģeļu fabrikā, automašīna nesaliekas pati par sevi kad tornado pāršalc pār metallūžņu šķirošanas punktu.

Šim rakstam pamatā netiks ņemti zinātniski raksti, bet tikai manas pārdomas un zināšanas.

198 0 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Par to nekā problēmu- patiesībā bija tā, ka tas teorijas izveidotājs neteica, ka viņš būtu radies no nekā, drīzāk ''no gandrīz nekā''. Kā arī pirms lielā sprādziena bija tāds mazs, mazītiņš punktiņš, vairāku tūkstošu reižu mazāks par atomu, tas pats ir pierādīts.

2 1 atbildēt

man ar shadtad neliek mieraa jautaajumi... kaa tas viss radaas , kapeec, kaada jeega tam visam? emotion

1 0 atbildēt
Dievs....rahrah emotion ja dievs eksitē..tad šī ir garākā "paslēpes" spēle emotion
1 0 atbildēt

Neticu lielajam sprādzienam. Ja šajā teorijā iedziļinās, tā liekas pat ļoti muļķīga. Šīs teorijas pamatojumi vispār ir smieklīgi.

0 0 atbildēt
Viss sastāv no enerģijas un mēs (cilvēki) arī ir jāmāk tā kontrolēt.
0 0 atbildēt

ehh, es pat nelasīju šos suņa murgus. Dabā nepastāv tikai harmonija. Visums ir radīts no viena punkta, ko zinātnieki dēvē par Singularitāti, bet es to sauktu par Enthernal Chi. Tas ir tas, uz ko tiecas ikviens organisms, ikviens objekts un subjekts šajā visumā - uz bezgalīgu pabeigtību. Respektīvi - var uzskatīt, ka Visums jau saraujas, kopš lielā sprādziena*, kaut tāds nemaz nav noticis. Nav bijis vajadzīgs.

Ja vēlies uzzināt, atcerēties un saprast par Visumu- sāc ar sevi. KAS TU ESI?

0 0 atbildēt

Atbildes uz šeit pasniegtajiem jautājumiem, meklējamas apmēram 2100, 2200 gadu atpakaļ. deal with it. Cilvēce nevis attīstās, bet degradējas. Ar katru simtgadi viduvējs cilvēks saprot aizvien mazāk pats par sevi, par Pasauli, par Dabu, par Visumu. No tā varam secināt, ka Anciet civilizācijas glabāja zināšanas, kas šobrīd, pēc 2.2k gadu, cilvēcei nozīmētu vienu - globālu katastrofu, kas beigtos ar cilvēces kā sugas, pastāvēšanas beigām. Uz to tas arī velk. Ja tu vairāk lasītu un mazāk murgotu, tu saprastu, ka mēs nedzīvojam nedz cik tālu no "Platons - Valsts". Dažam tā ir mīļākā grāmata, bet kas gan es esmu, lai par to spriestu. adios.

0 0 atbildēt
Tāpēc lai tu eksistētu
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

x-files

0 1 atbildēt

Mums nav lemts izprast kā visums radās, dēļ fizikas likumiem tas nav iespējams, jo visums izplešās gaismas ātrumā, un, lai tiktu uz rašanās vietu, mums vajadzētu ceļot ātrāk par gaismas ātrumu.

1 4 atbildēt