local-stats-pixel fb-conv-api

Labākie telefoni !!!18

27 18
Sveiki es pēts savām domām parādīšu jums 8 labākos telefonus pēc manām domām !!!
27 18 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
Kāpēc viņi ir labi? Apraksti.. Kas..? Vnk telefonu bildītes.. Es taču tādus esmu redzējis nu un kad tu domā kad viņš ir labs? Kam labs kam ne.. Ja nav pamatojuma rakstam īsti nav jēgas.
16 0 atbildēt
Kāpēc labākie? Pēc kādiem kritērijiem?
8 0 atbildēt

Viens teikums ievadā, bet tas pats ar kļūdām pilns un neloģisks. Ja taisa rakstu, tad velti vismaz nedaudz laiku un uzmanības, lai tas ir saistošs, nevis veltīgs peles klikšķis tam, kas to atvēris.

7 0 atbildēt
Pats tu mēsls, nenodirs, ja nevaru atļauties! Pats izmantoju iPhone.... Citus tel vairs negribu!
6 3 atbildēt

Tie tek nav telefoni!Vai maz tagad kāds zin ,kas ir telefons....

2 0 atbildēt
Labakais telefons kam-celtniekam,advokatam,bernam?
3 1 atbildēt
Es nezināju, ka ir tāds telefons kā Samsung Galaxy S6 ENGE. Es zinu, ka Samsungam ir S6 Edge, bet kāds ir tas Enge? Labs, ja jau tu viņu publicē
2 2 atbildēt
Tas kad nevari atļauties iphon nopirkt nečakarējies virsū viņiem , reāli iphone ir pirmie telefoni kas izveidoja uz telefona 4k kameru , un tu doma kautkāda sony kamera varētu pārspēt iphone 4k kvalitāti ! Plus iphone ir pirmie telefoni kuriem ir 3D touch kamērs tas tavs sony ui ui līdz augt !
0 0 atbildēt
Nja , tieši tu cilvēkiem lec pakaļ ! Cilvēki diršas uz iohone tapēc kad viņi ir dārgi , bet cilvēki jau piemirst to kad viņi ir kvalitatīvi un arī labi , un nevajag stresot ! To tavus lamuvārdus jau zinu no bērnības nevajag parādīt kad māki lamāties "Anonīmais!"
0 0 atbildēt

es nepiekrītu, ka rakstā uzskaitītie ir labākie telefoni.

varbūt kā mini datori tie ir labi, bet kā telefonu aparāti ir nekvalitatīvi plastmasas gabali, kuriem ekrāns izšķīst no stiprāka fiziska kontakta (nokrīt, saspiež, utt), baterija tur labi ja vienu dienu, šobrīd aukstumā arī viegli atdod galus, jo procesori aukstumā noklājas, utt.

daži telefoni ar pogām ir daudz labāki un praktiskāki.  

0 0 atbildēt

vis labakais tel ir MANN zug s

0 1 atbildēt

Lielākā daļa pēdējie mēsli! Nevienam pat pogas nav  emotion 

0 2 atbildēt