local-stats-pixel fb-conv-api

LG Latvijā piedāvā jaunu budžeta klases viedtālruni K4 4G8

35 1

LG februāra sākumā patērētājiem Latvijā sācis piedāvāt jaunu K-sērijas budžeta klases viedtālruni. K4 4G ir radīts ar premium klases izskatu un modernām tehniskajām specifikācijam bez premium segmenta cenas.

K4 ir mazcenas ierīce ar savā klasē labāko praktiskumu. Viedālruņa mērķauditorija ir gados jaunāki patērētāji, kas regulāri aplūko saturu savos viedtālruņos un aktīvi dalās ar to sociālajos medijos, tādēļ ierīce ir aprīkota ar 4,5 collu ekrānu, 8GB atmiņu, 4G tīkla savienojamību un ietilpīgu 1,940 mAh akumulatoru. Viedtālrunim ir gaumīgs dizains, kas dabiski saplūst ar tā korpusu, nodrošinot ērtāku un drošāku satvērienu. K4 piedāvā LG populārās unikālās kameras funkcijas, tostarp Gesture Shot un Flash for Selfie ideālu pašportretu taisīšanai, kas aizgūtas no G sērijas ierīcēm, izceļot to starp konkurentiem.

„Cenas ziņā pieejami un masveida tirgum paredzēti tālruņi ar modernām funkcijām kļūst aizvien svarīgāki,” norāda LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un vadītājs Juno Čo. „Mūsu jaunākā K-Sērija ir radīta, lai mūsu klienti izbaudītu LG premium dizaina filozofiju un optimizētu mobilo pieredzi atšķirīgās viedtālruņu kategorijās.”

LG K4 4G galvenās specifikācijas:
• Čipkopa: 1.0GHz Quad-Core procesors
• Displejs: 4.5-collu FWVGA
• Operētājsistēma: Android 5.1 Lollipop
• Atmiņa: 1GB RAM / 8GB ROM
• Kamera: aizmugurējā – 5 MP / priekšējā 2MP
• Akumulators: 1,940mAh
• Izmēri (G x P x B): 131.9 x 66.7 x 8.9mm
• Network: 4G LTE
• Citas funkcijas: Gesture Shot, Flash for Selfie

35 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
"...modernām tehniskajām specifikācijam..."??? Zinu ka specifikācijas ne vienmēr attēlo reālo veiktspēju, bet 1GHZ pēc nekā moderna neizklausās...
2 0 atbildēt
Ietilpigu aķi? Smiekli nāk. Vot manējam ir 6000mAH iebūvēts aķis
2 1 atbildēt
Mani tāpat apmierina mans Huawei emotion
1 0 atbildēt

Bite Latvija ar savu sūdīgo internetu, 4G nemaz nespēj nodrošināt pierīgā  emotion Tākā uz viņiem šitas viss neattiecas.

1 1 atbildēt

Daudz tiek pieminēts vārd premium klases līdzinies tāka beidzot paņemto rokās lēto LG nebūs sajūta, kad viņš ir lēts uz ko cietīs iekšējie parametri vai arī tik izskats uz to tendēts, kas nez cik smalks neizskatās vismaz man. emotion

0 0 atbildēt