local-stats-pixel fb-conv-api

Ko zinātnieki nevar izskaidrot?13

497 3

Var būt, ka kāds domās, ka vairs nav ko atklāt un zinātnieki mācēs visu izskaidrot, bet patiesībā tā ir tikai ilūzija. Jo vairāk uzzina, jo vairāk jautājumu gribas uzdot, bet pat ar esošajām zināšanām esam saskārušies ar dažām lietām, kas nav izskaidrojamas. Vienkārši nevar atbildēt uz šo mokošo "kāpēc"

497 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Pluto ir angliski, latviski tomēr ir Plutons.
9 0 atbildēt

Kaut kad biju skatījies How the univers works sēriju un tur teica, ka tā tevis sauktā ''rēkoņa'' ir lielā sprādziena radītie radio viļņi.

8 0 atbildēt

1. Nevis nezinā Kā, bet Kāpēc- kā vienkārši, tāpat kā visi dzivnieki rada skaņās, jautājot kāpēc- tiešām , tam īsti izskaidrojuma nav..

2. ja nav kautkādas lielas katastrofas- lietavas utt, tad sauzemes dzīvnieki reti saglabājās, jo baktērijas pat kaulus ātri noārda, vai pārējie dzivnieki tos apēd.., saglabājās tikai tie kas drīz pēc nāves nokļūst zem zemes, dubļos, vai dūņās- tur kur ir maz, vai nav vispār skābekļa, pārējais vienkārši nesaglabājās..

3. tas jau sen atspēkots un izskaidrots- nav nekādu statistikas datu, ka tā būtu- tā bija kārtējā Internetā radusies teorija- ja netici droši pārbaudi pats.. govis, un jebkurā zālēdāju barā, visi dzivnieki stav daudzmaz uz vienu pusi- tie kas stāv pretējā virzienā, gluži vienkārši tiek apēsti, jo nevar tik ātri ar baru aizmukt- tas arī viss..

4. pasaulē laiku pa laikam no debesīum krīt dīvainas lietas- pat zivis- kaut kur jau tā masa tika pacelta gaisā..

5. uz šo tiešām pagaidām nav īstas atbildes, bet viena teorija ir- neitrīno, kuri ir tik "caurspiedīgi", ka tos praktiski nevar reģistrēt, tātad neviens īsti nezina cik daudz viņu ir..

6. ja par planētām, tad varētu būt 9, vai 10, neskaitot pundurplanētas..  vairāk diez vai, bet nu tas ir laika jautājums lai noskaidrotu..

7. tāpēc ka jebkurā gadijumā vienai rokai jābūt vadošai, principā jebkurai, .. un tās ir atkarīgs no tautas, ir tautas kur pārsvarā ir Labroči, un tautas kur kreiļi vairāk.. tā kā tas tieši ir Darvina teorijas tiešs pierādijums.. 

8. te jau tika atbildēts- dēļ skabekļa daudzuma atmossfērā, bet ne tikai, gigantisms, ir samērā paliels attīstības strupceļš- cik tad ilgi paliksi lielāks, ja barības bāze ir konstanta..

9. kas vispār ir sapņi, un saprāts- sapņojam jo smadzenes šķiro un pārkārto informāciju- un to nedaram visu laiku, bet vidēji 4-5 reizes naktī pa 10-15 minūtēm..

10. 99% no "rēkoņas" ir "Baltais troksnis", kas ir kartēts, un tā izcelsme zināma- "lielā sprādziena" atbalss.. pārejais visu zvaigžņu kopēji radītais troksnis, tāpat kā jebkuras vielas radītais starojums- tava arī.. emotion

Starp citu, ja ieslēdz rādio un dzirdi šņākoņu- tad lielākā daļa no tā ko dzirdi rada tepat tuvākā zvaigzne emotion

-- Redz, ir protams mīklas, bet daudzām ir samērā vienkārš skaidrojums..

6 0 atbildēt

Interesanti.  emotion 

3 0 atbildēt
Laba komentārs :d Iedotu dienas joku. Taču anonīms... emotion
2 0 atbildēt

6. Plutons, sākumā domāju ka runā par Mikija Mausa mājdzīvnieku  emotion 

2 0 atbildēt

6. Plutons, nevis Pluto. Kā arī Kaipera josla, nevis Kuipera josla.

2 0 atbildēt

Japagaida ,kamer kads pasaka prieksha...

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Nemuld, tumsonīgais puika!  emotion 

1 0 atbildēt

Dēļ šādiem rakstiem man daudz ticamāka liekas Dieva eksistence, nevis zinātnes pasakas..

6 6 atbildēt

 emotion 

1 2 atbildēt