local-stats-pixel fb-conv-api

Kas slēpjas Visumā?? (Manas domas)8

21 2

Es pirms diviem gadiem biju Igaunijā, Tartu uz zinātnes centru "AHHAA". Biju arī planetārijā. Tur mums stāstīja interesantu informāciju, piemēram par Lielo Sprādzienu, Visuma objektu lieluma salīdzināšānu, utt. Bet šajā rakstā par to nerunāšu.

Mums, cilvēku grupai rādīja attālināšanu no Zemes līdz tāltālam Visumam. Peēdējās minūtēs no visiem objektiem izveidojās tāda kā DNS forma. Bilde nav no planetārijas, bet tasir parasts DNS. Tajā brīdī sāku domāt: "Ja cilvēkā ir DNS un Visumā ir DNS formas, iespējams, ka tā ir tāda kā Visuma zīme, kas, iespējams citplanētiešiem ir ķermenī!"

Bet es izdomāju arī citu variantu. Ja cilvēkā ir DNS un Visumā ir DNS formas, pēc milzīgas Visuma attālināšas, iespējams, izveidotos milzīgs cilvēciskas formas veidols, iespējams, ka pat pats Dievs sastāv no šiem DNS? Bet es, protams, daudz par daudz pārfantazēju par šo tēmu, bet viss ir iespējams!

Paldies, ka lasīji šo rakstu, ievērtē un dalies, lai tev jauka diena!

21 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Pats galvenais, ka tu domā- labāku sākumu grūti iedomāties.

Turpini! emotion

4 0 atbildēt
Turpini domāt par to.
2 0 atbildēt

...pēc Dieva ģīmja un līdzības...

1 0 atbildēt

"..pat pats Dievs sastāv no šiem DNS" emotion

1 0 atbildēt

you are the universe and the universe is you- padomā par šito emotion

1 0 atbildēt

Bija viena teorija, ka mēs nākam no marsa "karoč" uz marsa sākumā bijā ūdens un "mošk" arī dzīvība, tad uzzināja, ka ietrieksies kaut, kas no kaut kurienies un pārcēlās uz zemi, tie, kas pārcēlās izmira, bet radīja pēcnācējus un aizmirsa par visu. Bet tad kur palika visas "varbūt" teholoģijas uz marsa apraktas smiltīs varbūt? Otrs variants viņi piestāja pie zemes un nometa kaut, kādu baktēriju paciņu ar laiku, kad zeme atdzisīs un būs laiks dzīvībai, tad paciņa atvērsies un izplūdīs dzīvībai nepieciešamās vielas. Varbūt viņi tagad dzīvo uz Jupitera pavadoņa Eiropas, jo tur it kā ir ūdens.

1 0 atbildēt

Vecīt tu vispār saprotu ko tu pats tikko pateici emotion

0 1 atbildēt

?????????? Pats saprati??????emotion

0 1 atbildēt