local-stats-pixel fb-conv-api

Kas lācītim vēderā, jeb Frekvences pārveidotāja restaurācija.15

162 0

Čau visiem spokiem. Beidzot pamodos no komas emotion un uzreiz sagribējās ielikt rakstu spokos.

Raksta alternatīvais nosaukums varētu būt " No kakas par konfekti".emotion

Sakarā ar to,ka „briest” vienas iekārtas sadales modernizācija un protams, tas viss jāpaveic ar minimāliem finanšu ieguldījumiem,tad izlēmu izmantot tos frekvences pārveidotājus,kuri jau tiek ekspluatēti. Tātad ,lai viņus izmantotu,jābūt garantijai,ka pēc mēneša frekvenčnieki neaizies pie elektriskajiem dieviem,ardievas pasakot skaļa būkšķa veidā to visu papildinot ar nepatīkamu smaku emotion.

Objekts: Frekvences pārveidotājs ABB ACS 400 / 11Kw , dzimis tālajā 1998 gadā,pieredzējis elli zemes virsū emotion,jo ir spīdzināts un mocīts,bet gods,godam izturējis dažādus eksperimenus uz savas ādas, tādējādi ir pelnījis otru mūžu. Jauns analogs maksātu apm. 950 Eur un tādi man ir 4 gab.,tātad ekonomija 3800 naudiņasemotion.

« 1  2  3 »
162 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

kas vispār sastāda šīs uzpariktes cenu ? IGBT ?

Šaubos ka tie dzelzs serdes transformātori vai relatīvi plašpatēriņa mikrenes .

3 0 atbildēt

21. nevis zelta,bet apzeltīti! Tev ir zelta rokas,es pirms pusgada saskāros ar siemens firmas frekvenču pārveidotāju,tā arī nesataisīju,tiku līdz kondensatoriem (barošanas) tālāk biju pa glupu,viņam pat displejs(kalkulatora tipa) neiedegās!Prieks,ka Latvijā ir tādi cilvēki,kā tu. Sprižot pēc raksta tavs IQ ir virs vidusmēra,jo rakstā iekļauts  humors,kā Dž.Darela grāmatās. emotion

2 0 atbildēt

Man no sākuma izskatījās pēc laduskapja. emotion   emotion

1 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Tagad kads varetu pastastit ko tas aparats dara??  

0 0 atbildēt

Čau. Satikties mēs varam, bet manā "midzenī" nekā jau baigi interesanta nav, jo es strādāju kokapstrādes rūpnīcā . Paskatījos video ar gaismas šovu, jums tur noteikti ir daudz  interesantāk. Ja kas es esmu Gulbenē, tādēļ diezgan patālu no jums.

0 0 atbildēt

ok. Laicīgi padod ziņu, kad un cikos.

0 0 atbildēt

mierinjsh@hotmail.com

0 0 atbildēt