local-stats-pixel fb-conv-api

Kas lācītim vēderā? – Steam Machine10

155 0

iFixit mājaslapas speciālisti beidzot ir tikuši pie jaunās spēļu sistēmas Steam Machine prototipa un izjauca to sastāvdaļās. Piedāvājam arī jums ieskatīties šīs noslēpumainās ierīces iekšpusē.

Steam Machine “uzšķēršanas” rezultātā mēs beidzot varēsim uzzināt precīzus tās komponenšu raksturlielumus, kā arī iegūt atbildes uz daudziem mūs interesējošiem jautajumiem.

Vadības pulti var izjaukt ļoti viegli. iFixit komandai pārsteigumu sagādāja tas, ka pultij nav akumulatoru. Tieši tā – tikai USB vada savienojums. Pults priekšpusē ir izvietotas daudz pogu un divi gigantiski touch paneļi, augšpusē – četras laides, bet aizmugurē divas pogas, kas atgādina ātrumu pārslēdzēju uz dažām spēļu stūrēm.

155 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Jāgaida nākošais Megakonkurss emotion

6 0 atbildēt

Jēziņ! Prasts dators ar ne to labāko māteni un proci maksā 1600 dolārus??? Par tādu naudu var sakomplektēt kompi, kas godam turēs vismaz četras šito lūžņu paaudzes. Cilvēkiem tiešām nav kur naudu likt, ja akli to iegrūž nosaukumā un uzsakumuā "šitas baigi labs"... emotion

0 0 atbildēt

Latvijā pa $1300 tādu PC nesalikt, tikko saliku tādas pašas detaļas vienā i-veikalā, sanāca uz $1600+

0 0 atbildēt

Visai iespaidīgi, taču nāks arī Steam Box, kas manuprāt būs vēl iespaidīgāk. Tas būs pavisam, kas jauns. Ieteiktu painteresēties par to tiem, kas aizraujās ar datorspēlēm. 

EDIT: STEAM MACHINE IR PAVISAM KAS CITS. STEAM BOX NAV TAS PATS, KAS STEAM MACHINE.

0 1 atbildēt