local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtējais lētais vērķis par 50 LS ! Šoreiz gan ne no Ķīnas, bet Polijas !!!!63

674 9

Atkal jau apskatīšu kārtējo ūber lēto verķi ! Šoreiz gan ne no Ķīnas, bet no Polijas - proti skārienjūtīgo veidtalruni GoClever Quantum 4 Black ar Android 4.2 un 4" collu (10.16mm) displeju. Vispār nebiju gaidījis, ka par 50 ls var iegādāties telefonu ar šādu specifikāciju......

Paņemot viņu pirmo reizi rokās pārņēma baisa ekstrēma lētuma sajūta, kas gan šo telefonu, palietojot tika kompensēta ar telefonā iestrādātajām lietām un ļoti zemo cenu 299 zlotiem, jeb 50 Latiem (71.14 EUR). Lai arī sākuma viņš lika ļoti vilties (korpusa kvalitāte), tomēr telefons beigu beigās patīkami pārsteidza !

Pirmie iespaidi ! No malas telefons neizskatās slikti, taču paņemot to rokās sajūta ir tāda, ka tu rokās turi ļoti lētu plastmasas kalkulātoru. Arī telefona pogas ir zemas kvalitātes, bez maz vai, kā paņemtas no tiem FM mini radio aparātiem, ko sen atpakaļ tigu par 50 santīmiem tirgoja. Tāpat pogas ir diezgan grūti spiežamas. Tā kā ekerāna atbloķēšanas poga atrodas augšpusē, tad samērā grūti ir uztaisīt ekerānašāviņu (ScreenShot). Tāpat arī 3 fiziskājām pogām nav apgaismojuma, tas gan netraucē viņu lietot tumsā, bet tas varbūt varētu radīt problēmas dažiem cilvēkiem.

Par fotokamerām arī vispār nav vērts runāt, jo tas nu gan ir skaidrs, ka lielakajā daļā telefonu un it īpaši lētajos fotokameras ir ļoti sliktas, tiesa šajā gadījuma Android 4.2 tā jau uz papīra 2.0 Mpix (Realitāte 1.9 Mpix) kamera padara vēl sliktāku, jo nevāreju atrast īpaši daudz manuālo iestatījumu standarta fotokameras aplikācijai !

Bet pagaidām telefons šķiet labs, ņemot vērā cenu, jautājums ir tas cik ilgi viņš spēs nodzīvot ?

Īsumā veidtelefona specifikācija

Cena 50 LS

Android 4.2 OS

1.2 Ghz x 2 Cortex 7 CPU

Mali400Mp2 GPU

GPS, A-GPS

233 Ppi 4" inch 3 point multi touch screen.

1500 mAh battery.

512 DDR II Ram

4 GB atmiņa (2GB pieejami lietotājam)

Divi sim sloti

Micro SD slots

3G

Light Sensor, G sensor, Proximity sensor.

Bluethoot 4.0

FM Radio

124.grami.

« 1  2  3 »
674 9 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

nesaprotu,kada tad vaina sim telefonam? 1.zvanit var 2.sms sutit var 3.pjanaa drauga purnu nofotografet var 4.muziku klausities var 5.ja saluzis,nebus zel manuprat lielisks telefons.es labak izveletos tadu telefonu,neka kkadu iphone vai s.galaxy,kuru saudzetu vairak par savu peni.

81 1 atbildēt

Nu, a kas tad vizuāli vai pieskaroties telefonam rada to "dārgo" sajūtu?emotion

62 1 atbildēt

Ķīniešu brandi straujiem soļiem panāk ābolus un samsungus, jo, pie tādas pat specifikācijas, cenu iedod daudz patīkamāku un neizspiež no cilvēkiem pēdējo kapeiku par iegrauztu ābolu! Way to go! 

29 1 atbildēt

Esmu apmierināts ar savu galaxy s2

11 3 atbildēt

ha,  voti sviests, brēka tiaki dēļ androida,.....   => spēlītes

Nokia 2 gadua apakļ pirkta, toreiz samaksāju 99 ls.    n900 modelis...    Nav androdis, bet  kautkāda linukx distribūcija..   nesūdzos.  + vairāk kā vajag. Fotokamera ideāl 5 mpx, auto focuss, zipspuldze..  Bildes ka no fotoaperāta nevis telefona.  atmiņa iebūvēta 32 gb , bet nav (rotsh ) -  problēmu var atrisināt 5 min, linux distribūcija uzliekot parastu linux updeitu atrsināju šo problēm, nācās pašakarēties, bet nav probleāms...  + var ielikt sd carti arī līdz 32 gb, maks  ko vari dabūt 64 gb atmiņa ...        rezulūcija ekrānam 800 * 460...   Spiediena jūtīgs ekrāns augstas precizitātes ( nav jačakarējas  ar cimdiem vai nosalušiem pirkstiem) -->  par to ausi, man tam telefonam kad pazvanu kādam un viņs autumātiski pacēl pēc 3 sekundēm ekrāns vnk nobloķējas ... lai atbloķe'tu sānā poga nospied pogu atbloķejas....  nekad ar ausi neko nēesu saspiedis :D .....    GPs ir...  Nokias kautkāds ir, viss uz vietas kartes un gps iebūvēts iet un strādā joprojām...    Baterija 1500 mAh...     

aaaa, man ir FM transmitators iebūvēts ...     

 

viens paliels mīnus...  baigais klucis salīdzinot ar to kas pašlaik ir tirgūt, bet 2 gasdus vecss...    Mīnus un pluss, apakšā ir izbīdām klaviatūra viegli rakstīt sms, bet tā palielina kluča principu vēlvairāk ...    ( kameras princips un laukums otrpustelefonam arī palielina izmeŗus baigi izteikti un jūtami )    

salīdzinot arjebkuru telefon pat var just ka ir smags,  korpuss nedaudz metālsisk.. 

nez,  kritis ir bieži un no lieliem augsumiem...  nsūdzos ....     

7 3 atbildēt
Riktīgi labs apraksts, a ko vairāk, pa 50ls, var gribēt.
3 0 atbildēt

Njā... kamera ir liels mīnuss, kāpēc es šādu neņemtu... Tālāk par rakstu- tev ir 3 lapās info, kuru galu galā izlasīju jau pirmajā. Tā teikt, atkārtojies vairakas reizes no vietas. Tomēr... Kopumā rakstiņš labs- vismaz izsmeļoša info par konkrētu modeli. Un tikai dēļ tā lieku plusu :D

3 0 atbildēt

Esmu pārlaimīgs par savu Just5 spacer...bišk dārgāks ir,bet nu lido kā monstrs...reāli sajūta,ka ar planšeti strādā :D

3 0 atbildēt

Nepirktu kreisos ķīniešus, labāk kādu vecu, bet zināmu telefonu par to pašu cenu, zinu, ka nepievils. Bet viss ir atkarīgs kādas nu kuram cilvēkam funkcijas ir nepieciešamas telefonā.

2 0 atbildēt

Tāpat vien ķīnā ražots emotion

3 1 atbildēt

labs raksts. + apskatiiju pāris video youtubē un apsveru iegādāties tādu. Paldies;)

2 0 atbildēt
drop test vajg
1 0 atbildēt
Riktīgi labs apraksts, a ko vairāk pa 50ls
1 0 atbildēt

Hmmm... Nebūtu es salīdzinoši nesen nopircis sev jaunu mobilo, stabili būtu ņēmis šo.

1 0 atbildēt

Kāds zin vai ir kāds modelis no šitiem lētajiem ar sakarīgu video kameru ? 

Par rakstu + 

1 0 atbildēt

Man vienīgajam liekas, ka daudz parādās jaunu telefonu firmu?

1 0 atbildēt

Visiem jaunajiem telefoniem ir gaismas sensors un gandrīz visiem  var likt kādu os gribi. 

Un dīvaini ir tas ka latviešu just5 telefons ir labāks  par šo un daudziem citiem

1 0 atbildēt

Kā tad gudriniek, un iphone ražo nevis Ķīnā, bet ASV! emotion http://www.goclever.com/uk/contact,a1.html Manufactory GOCLEVER Technology Shenzhen,China.Post Code:518053

emotion  

1 0 atbildēt

A tu gribēji, ka vini uztaisīs labāku telefonu par, piemēram, samsung galaxy s4... cirvis.

1 0 atbildēt

GoClever ir ķīnas rebrands. poļi viņu tikai tirgo

1 0 atbildēt