local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtējais lētais vērķis par 50 LS ! Šoreiz gan ne no Ķīnas, bet Polijas !!!!63

674 9

Atkal jau apskatīšu kārtējo ūber lēto verķi ! Šoreiz gan ne no Ķīnas, bet no Polijas - proti skārienjūtīgo veidtalruni GoClever Quantum 4 Black ar Android 4.2 un 4" collu (10.16mm) displeju. Vispār nebiju gaidījis, ka par 50 ls var iegādāties telefonu ar šādu specifikāciju......

Paņemot viņu pirmo reizi rokās pārņēma baisa ekstrēma lētuma sajūta, kas gan šo telefonu, palietojot tika kompensēta ar telefonā iestrādātajām lietām un ļoti zemo cenu 299 zlotiem, jeb 50 Latiem (71.14 EUR). Lai arī sākuma viņš lika ļoti vilties (korpusa kvalitāte), tomēr telefons beigu beigās patīkami pārsteidza !

Pirmie iespaidi ! No malas telefons neizskatās slikti, taču paņemot to rokās sajūta ir tāda, ka tu rokās turi ļoti lētu plastmasas kalkulātoru. Arī telefona pogas ir zemas kvalitātes, bez maz vai, kā paņemtas no tiem FM mini radio aparātiem, ko sen atpakaļ tigu par 50 santīmiem tirgoja. Tāpat pogas ir diezgan grūti spiežamas. Tā kā ekerāna atbloķēšanas poga atrodas augšpusē, tad samērā grūti ir uztaisīt ekerānašāviņu (ScreenShot). Tāpat arī 3 fiziskājām pogām nav apgaismojuma, tas gan netraucē viņu lietot tumsā, bet tas varbūt varētu radīt problēmas dažiem cilvēkiem.

Par fotokamerām arī vispār nav vērts runāt, jo tas nu gan ir skaidrs, ka lielakajā daļā telefonu un it īpaši lētajos fotokameras ir ļoti sliktas, tiesa šajā gadījuma Android 4.2 tā jau uz papīra 2.0 Mpix (Realitāte 1.9 Mpix) kamera padara vēl sliktāku, jo nevāreju atrast īpaši daudz manuālo iestatījumu standarta fotokameras aplikācijai !

Bet pagaidām telefons šķiet labs, ņemot vērā cenu, jautājums ir tas cik ilgi viņš spēs nodzīvot ?

Īsumā veidtelefona specifikācija

Cena 50 LS

Android 4.2 OS

1.2 Ghz x 2 Cortex 7 CPU

Mali400Mp2 GPU

GPS, A-GPS

233 Ppi 4" inch 3 point multi touch screen.

1500 mAh battery.

512 DDR II Ram

4 GB atmiņa (2GB pieejami lietotājam)

Divi sim sloti

Micro SD slots

3G

Light Sensor, G sensor, Proximity sensor.

Bluethoot 4.0

FM Radio

124.grami.

« 1  2  3 »
674 9 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Kā tad gudriniek, un iphone ražo nevis Ķīnā, bet ASV! emotion http://www.goclever.com/uk/contact,a1.html Manufactory GOCLEVER Technology Shenzhen,China.Post Code:518053

emotion  

1 0 atbildēt

Nu gaidīšu tad atsauksmes par šo. Cik ilgi izturējis vai neizturējis... Ja kādam ir jau, tad var vai nu šeit vai privāti uzrakstīt, kā patika.

2 1 atbildēt

Nopirku no Ķīnas telefonu pa 75Ls teikšu ka ļoti labs.

Ja kads velas tad apskataties Haier w910.

Pasutiju no ebayaa. Atnaca 2 nedeļu laikā.

2 1 atbildēt

Apple dizains tiek veidots ASV. Ražots viņš ir ķīnā. Man ir Isa A19 ar 4,7' ekrānu. Sūdzību nav, lietoju gandrīz gadu. Izmaksāja ap 80Ls. GTA vice city/Need for speed most wanted iet kā smērēts. 

1 1 atbildēt

Eu, nu bļāviens, cilvēk, laikam esi reāli izlutināts! Kas vainas šim telefonam? Tu gaidiji kko līdzīgu htc pa 400 ls? Parasts telefons! Īsziņas sūtīt tak var, zvanit ar! Un ja godīgi - ko mūsdienās gaidi pa 50 ls? Nu jam, protams izlutinātam bērnelim vajag krutāko telefonu ar extra pervfektu kvalitādi, ritīgi smuku vāciņu viņa mīļākajā krāsā u.t.t. 

Un bļāviens, tu esi neapmirināts par to, ka tev nepatīk kā tu jūties, kad viņš ir tavās rokās?emotion

0 0 atbildēt

Izskatās jau nesūdīgi.

0 0 atbildēt

2 gadi intensīvi lietoju ķīnieti ar 2 sim darbs, mājas, waze mašīnā, ekrāns 5.8. paliels, tpc visur izmantojams. nesūdzos. Tiešām pa 100 Ls 2 gadi apakaļ pirkts un viss darbojas uz urā.

0 0 atbildēt

tāad šito ir vērts pirkt?

0 0 atbildēt
Skaists jau ir!:)
0 0 atbildēt

Kāda ziņa nelietojams ? Internets ar vairākiem tabiem in flešiem iet bez lagošanas.1080p video arī var skatīties bez problēmam. Veselu referātu ofisa progā var uzrakstīt bez lagiem. Vienīgi jaudīgākas spēlītes nevar spēlēt. Bet tām tāpat telefona atmiņa vietas nav!!!!

0 0 atbildēt