local-stats-pixel fb-conv-api

Kā uzlīmēt aizsargplēvi telefonam!16

53 2

Mums visiem noteikti ir sagādājušas grūtības ar tām aizsargplēvēm un reti kurš telefonu veikals piedāvā arī uzlīmēt to bez maksas. Tad nu šodien lasi zemāk un uzzini, kā var ļoti viegli pielīmēt aizsargplēvi telefonam jeb precīzāk Iphone.

Kad Jūs nopērkat aizsargplēvi telefonam, ko Jūs darat?
-Atverat,
-Apskataties, kas iekšā
-Un sākat līmēt

Bet vai Jūs kādreiz arī izlasat instrukciju?
-Protams, ka nē, vismaz lielākā daļa cilvēku, kas iegādājas aizsargplēvi. Vienmēr mēs esam dzirdējuši, ka aizsargplēvi nav ieteicams līmēt uz nenotīrītu stikliņu un līmējot neatstāt burbuļus. Bet, piemēram, Iphone 6 un Iphone 6 Plus tas nekaitē, jo viņiem ir ļoti jūtīgs ekrāns, kas spēs arī Jūsu izvēlēto opciju izanalizēt no biezas putekļu kārtas un burbuļu laukuma. Un iedomājaties, kāds cilvēks, kas vēlējās palikt anonīms uztaisīja ekspermentu ''Vai tiešām Iphon6 ekrāns ir jūtīgs?'' Un kā pats stāsta viņam uz ekrāna bija aptuveni vesals 1 milimetrs putekļu un visa plēvīte bija nepareizi uzlīmēta, radot daudz un lielu burbuļu. Un izrādās Iphone 6 ražotāji šajā lietā nemeloja un šī persona spēja izvēlēties savu opciju un izdevās atvērt pat kameru un uztaisīt selfiju, tikai diemžēl izšķirtspēja selfijam bija nedaudz dīvaina, vairāk putekļu redzams, nekā pats selfijs.

Lasot šo Jūs noteikti jautāsiet : ''Kā tad var šo aizsargplēvi ideāli uzlīmēt?''

Piemēram, man palīdzēja video, kas ir šeit zemāk, kaut gan man nav Iphone , bet Just5 Spacer pakaļdarinājums, kā visi mani draugi saka GSmart Alto A2.

Atcerieties divus svarīgus punktus, kas jāievēro līmēšanas laikā, lai negadītos starpatgadījumi un nebūtu psihi kā man, kad līmēju pirmo reizi šo aizsargplēvi emotion

1.Jums ir pēc iespējas ātrāk jaatdala aisargplēves līmējamā daļa no nelīmējamās daļas, kas dod iespēju mazāku putekļu iekļūšanu.

2.Ja tomēr Jums neizdevās šo aizsargplēvi uzlīmēt, ieteicams, nemēģiniet to darīt vēlreiz, jo tas var novest līdz telefona ekrāna jūtīgumam un ne uz to labāko pusi.



53 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Vai arī vēl vienkāršāk- bez jebkādas aizsargplēves... Man Lumia 520 strādā perfekti bez, draudzenei Samsung Galaxy arī jau kuro gadu bez, un nekādas vainas emotion Ja ir uzmanīgs pret telefonu, bez aizsargplēves var arī iztikt, mans viedoklis.

2 0 atbildēt

Paga, ko?  emotion ''tas var novest līdz telefona ekrāna jūtīgumam un ne uz to labāko pusi.''

1 0 atbildēt

Šis atgādina kā pieskarties sienai ar apelsīnu.

0 0 atbildēt

Kaads var pateikt kaut vienu iemeslu kapeec kaut kas taads buutu jaaliimee? Vismaz iphoniem toc tie ekrani nav praktiski saskraapeejami pat speciaali skraapeejot, ganjau ka vismaz top samsungiem uc ar. Jau ntos gadus nekautreejos turet telefonu kabataa kopaa ar atsleegaam uc, tiesaam nesaprotu sitos "aizsarg"pleevistus

0 0 atbildēt

manam bij gadu plēvīte un reāli tā noskrāpējas, izlēmu nolīmēt un telefons izskatās kā jauns. 

0 0 atbildēt

Ar skoču nevar aptīt?

0 0 atbildēt

nekam *****j neder! 

 

zbis, manas līkās rokas to paveica +1 emotion emotion

0 0 atbildēt