local-stats-pixel fb-conv-api

Kā iznīcināt kosmosu?26

403 0

Pašlaik mūsu iespējas, kaut ko iznīcināt ir ierobežotas tikai uz mūsu zemes.

Taču tikko cilvēkam pavērsies iespējas izrauties kosmosa dzīlēs un brīvi pa viņu pārvietoties...

403 0 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Ļoti interesanti, bet mēs to tiešām nepiedzīvosim. Ķer medaļu!

15 0 atbildēt

Tas tik sauksies vien, kā cilvēkam ierasties ar blīkšķi, jeb šiku!  emotion 

13 0 atbildēt

Nebus neka tamlidziga ... emotion 

8 0 atbildēt

Kam tad tads tiek planots? Grib parbaudit vai eksiste Dievs un vai to var iznicinat? emotion

6 1 atbildēt
Tomēr domāju, ka ir un būs lietas, kas cilvēkiem nebūs pa spēkam izdarīt, lai kādi tur datoru spečuki neuzrastos pēc 10 vai 1000 gadiem. Cilvēks tomēr ir un paliks sīks sūdelis visa lielā visuma priekšā.
4 0 atbildēt

Raksts visnotaļ interesants, bet gaismas ātrums ne tuvu nav 100 000 km/h. 

"Taču lai pārspētu 100 000 km/h mums vēl ir kārtīgi jāstrādā."

5 1 atbildēt
Man ir tikai viens jautājums - kāpēc? Kāpēc būtu jāiznīcina planētas, kur nu vēl visums??
5 1 atbildēt
Murgs. Kam gan būtu jāiznīcina visums?
4 1 atbildēt

Kā varētu izskatīties visuma beigas ? Kas tā ir par matēriju ? Kā var būt kaut, kas tik bezgal liels ? Vai tiešām kosmosa izmēriem var likt zīmi ∞ ar kuru apzīmē bezgalību ?  Ja planētas atrodas visumā un tajās turās uz dažādu spēku ietekmē tad pie, kā turās visums ? Piemēram, planēta zeme beidzas izlidojot caur atmosfēru - tad kad nonākam kosmosā. Es sāku nojūgties   emotion  

Un par to teoriju par pārvietošanos gaismas ātrumā - cilvēks nav spējīgs pārvietoties ar tādu ātrumu pārāk liels G spēks - apstāsies visi iekšējie procesi izšķīdīs audi īsāk sakot iestāsies nāve !!!

3 1 atbildēt

Pirmkārt, pats kuģis nevienā mirklī nesasniegtu ātrumu virs gaismas ātruma, jo matērija nekādā fantāzijā nevar pārsniegt gaismas ātrumu, pati telpa tiek liekta veidā, kas atļauj pārvietoties ātrāk par gaismu, nevienā brīdī nepārsniedzot tās ātrumu (ir nopietna atšķirība)

Otrkārt, šī vēl ir tikai teorija, un nevienam nav idejas par to, kā to varētu izdarīt. Ir pilnīgi iespējams, ka nekas tamlīdzīgs nav fiziski izdarāms.

Treškārt, šādai ceļošanai tāpat vajag kaut kā saņemt enerģiju, kuru mēs nevaram radīt no nekurienes, tāpēc nekāda planētu iznīcinoša spēka šeit nebūs, ja vien mēs nebūsim paši kaut kur saveidojuši pietiekami daudz enerģiju. Protams, arī tam nav iedomājama veida. (Kas arī nozīmē, ka mēs nevaram "zināt", ka pēc mums šausies gamma stari vai kas tamlīdzīgs)

Ceturtkārt, šādi ceļojot nav iespējams redzēt neko priekšā sev, tāpēc būtu kaut kādā veidā jāvar paredzēt precīzs ceļš, kurā nekas neparādīsies priekšā, kas arī nav īsti iespējams.

2 0 atbildēt
Domāju, ka šāda dzinēja radīšana ir tikai laika jautājums. Pirms pārsimts gadiem cilvēki arī nespēja iedomāties par datoriem, mobilajiem telefoniem, vai lidmašīnām un kosmosa kuğiem. Arī toreiz tās idejas likās absurdas un nerealizējamas. Turklāt cilvēks vēl nav atklājis visus visuma darbības principus. emotion
2 0 atbildēt

Ja to būtu tik vienkārši izdarīt, tad kāds jau to būtu izdarījis. Neba cilvēks ir vienīgais vai tas ļaunākais visumā emotion

2 1 atbildēt
Vai cilvēks var izdarīt kaut ko NEIZNĪCINOT neko sev apkārt? Toč kā zīdainis - kur iet, tur sūdi ( gan fizioloģiskie, gan paša rokām sastrādāti )...
0 0 atbildēt

Vispār jau ātrums emotion  cilvēka ātomi/ molekulas vienkārši nespēj turēties kopā !!!

0 1 atbildēt

Un kāds no tā būs labums, ja kaut ko iznīcinās?  emotion 

0 1 atbildēt