local-stats-pixel fb-conv-api

KZ - ED39

142 3

Dažus mēnešus atpakaļ ieliku rakstu par citām šī paša ražotāja in-ear austiņām - A1, kuras savā cenas kategorijā ir ļoti labas pat salīdzinot tās ar EarPods un beats to skanējums ir dzidrāks un skaļāks, bet šis raksts nav par KZ - A1, bet par ED3, kuras ir dargākas un dizainiski arī izskatās dārgākas un arī materiāli ir atbilstoši to izskatam - tie ir patīkami taustei. Interesanti, ka šim modelim ir divas versijas - akustiskā (tiek vairāk izcelts vokālais sniegums) un basu (zemfrekvences) versija, kuras skanējums ir ļoti līdzīgs KZ - A1, tieši šo (zemfrekvences) versiju es arī pasūtīju, jo man nav tik svarīgi lai balss tiktu izcelta uz mūzikas fona, kā arī, jo man patīk kad var sajust zemfrekvences uz ausu bungādiņām, bet augšas (augstās frekvences - virs 700Hz) ir ļoti dzidras un skaidras.

Par izmatotajiem materiāliem - pašas austiņas nav tik vieglas kā A1, bet izskatās dārgākas un nav veidotas no plastmasas (A1 arī nav, bet izmantotais materiāls ir vieglāks). Mani ļoti patīkami pārsteidza izmantotie vadi - tie ir ļoti mīksti un arī to caurspīdīgais dizains labi izceļās, bet pats spraudnis, kā jau lielākajai daļai austiņu ir ar plānu zelta kārtiņu un tā kā tas nav taisns, tad man nebija problēmu ar vadu locīšanos, kas ātri vien noved līdz vada bojājumam pie spraudņa.

Kopumā šīs ir ļoti labas austiņas par vēl labāku cenu (es tās iegādājos par: 7.80Eur, jo bija akcija) itīpaši ja patīk klausīties EDM mūziku, bet tikpat labi tās skan ar jebkura cita žanra mūziku.

Austiņas var iegādāties šeit: http://www.aliexpress.com/item/New-Listing-Special-headset-ear-headphones-bass-headset-phone-headset-kz-ed3/2044254124.html

142 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
emotion
2 0 atbildēt

12 € nav traki, ja austiņas tiešām ir kvalitatīvas!

2 0 atbildēt

Bet tiešām šīs (KZ - ED3) ir labas austiņas? Un kurām austiņām bija tie basi?

2 0 atbildēt

Lai cik izskatītos kvalitatīvas , svarīgākā ir skaņa , ko viņas izdod.

2 0 atbildēt
Cik esmu meginajis sitas visas, tad bik pietrukst miksruma zemajam basam, fiezgan slikti atskano basgitaru, un augstas frequences ir diezgan sliktas kvalitattes. EDM tiesam der, bet diemzel daudzi nemaz nezin cik nenormali liela nozime ir augstajam frekvencem, tas ir tiesi ta lieta, kas visvairak spele uz smadzenem un emocijam.
2 0 atbildēt

Pistoni izskatās enīvej, daudz, daudz labāki. emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt