local-stats-pixel fb-conv-api

Jauno ābolīšu kļūdas un nelaimes42

Jaunie IPhone viedtālruņi jau ir atnākuši uz Latviju! Bet vai tie ir tik perfekti cik viņi izskatās? izrādas, ka jaunajiem Apple telefoniem un jaunajam softam iOS 7 ir ļoti daudz kļūdu. Izskatās, ka Apple visu darīja ļoti lielā steigā.

445 10 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Es uzskatu, ka iPhone nav baiigi luksus telefons - tas ir brends, kā Dior un Gucci, kuram kvalitāte varbūt ellīgi sliktā līmenī, bet tāpat viņu visi pirks. Nezinu ar ko iPhone ir labāks par Samsung, Nokia vai HTC. emotion

48 3 atbildēt

Nezinu kapēc, bet man nekad viņš nav paticis. Es dodu priekšroku Samsung

19 3 atbildēt

o ouch abolzombiji klust nikni emotion 

3 0 atbildēt

esmu "izgajis" cauri ļoooti daudz smartfoniem, esmu lietojis gan Samsungus Nokias, Htc, bet jau vairakus gadus esmu apstajies pie apple produkcijas, jo salīdzinājumā ar pārējām markām, apple saista visvairāk, pec manām domām par normāliem smartfoniem es uzskatu tikai 2 brendus tas ir Apple un Htc, samsungi visp šķiet totāli plastmasas mēsli

3 1 atbildēt

Es Iphone jau lietoju vairakus gadus un nekas nečakarējas. 

1 0 atbildēt
Pedejais ir lidzigs uz S2, 6x piespied home button un kodu nevajag. Bet laikam pec pedeja update salabots.
1 0 atbildēt

Nenāk prātā neviens Ābola lietotājs, kuram nebūtu bijušas kādas problēmas, taču visi tāpat ir apmierināti. Placebo! Neviens nespēj atzīt, ka ir kļūdījies, tapēc līdz kapa malai aizstāvēs Ābolu. Pašam ir Galaxy Note 2, nometis, samērcējis un pārslogojis neesmu. Lietoju saudzīgi un līdz ar to problēmu nav nekādu. Vienīgais mīnuss - smartphone with dumbbattery.

1 0 atbildēt
saudze un neviens gluks nebus
3 2 atbildēt

jebkursh idiots, kas prot atskruvet 3 skruves, var iphone bateriju nomainit pats!!

5 4 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Par bateriju. Ja ir brāķis, dodies uz veikalu apmainīt, nevis sūdzies internetā. Apple atzina, ka tā ir brāķa partija, un šos telefonus viņi maina uz jauniem.

0 0 atbildēt

Manuprāt, pilnībā nesakarīgs raksts. Par 1. ir dzirdēts, ka tas esot noticis atverot kaut kādu aplikāciju, kas īsti neietot kopā ar jauno OS. Un saka ka ir novērsts.

2. Pilnigi nesaprotams fakts, kā to saprast ''neiet kopā''? Un kāds tai sensora pogai sakars ar iTunes vispār?

3. Baterijas maiņa prasa max 5min, ja ir skrūvgriezis. Un kāda velna pēc normālam lietotājam to vajadzētu ņemt ārā, bateriju parasti biežāk kā 2 gados nemaina.

4. Viena tante teica, nekas tāds nav dzirdēts.

5. Kurš ražotājs grib, lai tu lietotu kaut kādu ķīniešu kreiso lādētāju, kas ir iespējams amatieru meistarojums kaut kur pagrīdē. Tas ir apsveicami, ja viņi ir uztaisījuši tā, lai ar kreisajiem vispār nelādētos.

6. Pilnīgi nesakarīgs fakts, grūti pat saprast domu, bet nu tad vismaz parādīsi, kā tikt iekšā cita telefonā?

Protams, Apple pēdējā laikā grimst, un tas ir tikai tādēļ, ka viņi cenšas līdzināties konkurentiem. Viss tas, kas iPhoniem bija kādreiz unikāls ir iznīcināts. Manuprāt lielākās kļūdas, kas ir pieļautas ir izmēra maiņa un jaunā OS.

1 1 atbildēt

Klau, a man vienai pēc iOS7 uzinstalēšanas iPhone4 kļuva lēnāks? Pirms tam viņš mirklīgi sapratu, ka zvanu, piemēram, mammai, tagad nākas pat 2-3 sekundes gaidīt, kamēr viņam pielec, ka mammai... Esmu visai izmisusi. Man ļoti nepatīk jaunā programma, gribu atpakaļ veco :(

0 0 atbildēt

Neiet runa tikai par iPhone, bet visu Apple brendu kā tādu. Var sakomplektēt datoru ar identisku specifikāciju kā iMac, un PC būs 2x lētāks. Telefoniem tas nav tik viegli, bet var atrast kaut ko ļoti līdzīgu, un atkal salīdzināt cenas, tāpat iPhone būs griestos. Nu nav viņam tie plusi tik milzīgi un ievērojami, lai tā skrūvētu cenas augšā. Man, personīgi, šķiet, ka jebkuram Android tomēr sistēma ir lietotājam draudzīgāka un intuitīvāka nekā iOS. Kā arī, androīdus var salīdzinoši vienkārši uzlauzt, un pielāgot sistēmu savām vajadzībām ar custom made ROM's. Vai Apple tas ir tik vienkārši? Ne velna.

3 3 atbildēt

Man prātā neiet kopā Iphone cena un tā veiktspēja. Par to, ka Apple telefonu diezgan ierobežo aplikāciju cenas, tas, ka nevar pievienot microSD karti un praktiski neko "kreisu" viegli nevar dabūt, nemaz nerunājot...

1 1 atbildēt

Apple bez Stīva ir nekas. Cilvēki pērk iPhone, jo tas viņus paceļ citu acīs. Bet ja iedziļinās iPhone ir divreiz sliktāks, kā daži telefoni, kas ir divreiz lētāki. 

1 2 atbildēt

Nekad nepirkšu šo grabažu

3 4 atbildēt

Nē, paldies. Es labāk par to pašu naudu nopērku, daudz jaudīgāju un advancētāku trubu.

2 3 atbildēt

ka saprast 7. punktu ? LMT reklama? salidzini lv var jau pa 528 ls dabut kamer lmt pa 625 tigo, un kamer lmt uzvietas saks tirgot ,tikmer neta  zem 500 jau buus nokrities

 

ps. ar kinieshu kabeli mierigi ladeju gan iphonu 5, gan ipad mini!!!

0 2 atbildēt