local-stats-pixel fb-conv-api

JBL Reflect Eternal – pašuzlādējošās bezvadu austiņas!3

85 0

Harman grupas kompānija JBL, kura pavisam nesen nonāca kompānijas Samsung īpašumā, prezentēja “mūžīgās” bezvadu austiņas.

JBL Reflect Eternal ir iespējams nelādēt nekad ar pierastajām uzlādēšanas metodēm.

Šo austiņu rozīnīte kļuva iespējama pateicoties jaunajam materiālam Powerfoyle (ražotājs ir zviedru kompānija Exeger), kura dēļ austiņas spēj uzlādēties no gaismas stariem. Kā sola ražotājs, austiņām nav vajadzīga spilgta saules gaisma, lādētājam pietiek ar netiešiem saules stariem kā arī ar telpu mākslīgo apgaismojumu. Ja jūs nevēlaties ilgi klausīties mūziku pilnīgā tumsā, jūsu austiņas vienmēr būs nodrošinātas ar akumulatoru enerģiju.

Kā paredz JBL, pusotru stundu atrašanās ārpus telpām diennakts gaišā laikā būs pietiekoši priekš 68h nepārtrauktas mūzikas klausīšanās, un 2,5h dienā uzturēšanās ārpus telpām pietiks, lai “mūžīgi” varētu tās lietot bez papildus klasiskās uzlādes. Pat ja ne pašos labvēlīgākajos apstākļos, piemēram, ziemas laikā - šādas austiņas var vairs nelādēt ar pierastajiem līdzekļiem.

Protams, tās ir iespējams lādēt ar klaiskām metodēm, priekš tam ir paredzēts USB ports. 15min. uzlādes nodrošinās austiņām 2h darbību. Iebūvētā akumulatora ietilpība ir 700mAh. Jā, un austiņas ir mitrumizturīgas pēc IPX4 klases. Savienojumu nodrošina Bluetooth 5.0.

Dotajā brīdī JBL Reflect Eternal ir izstrādes stadijā. Projekta finansēšanu kompānija nolēma nodrošināt ar Indiegogo platformas palīdzību. Pirmie investori varēs iegūt savā īpašumā šīs austiņas par 99 USD. Produkta mazumtirdzniecības cena būs 165 USD. Produkta tirdzniecība paredzēta sākties 2020. gadā.

85 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Palaidu garām, cik maksā?

2 0 atbildēt

Pavisam cita lieta! :roll:

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt