local-stats-pixel fb-conv-api

Intel prezentē jaunu videokarti2

24 1

GPU tirgus apjoma līderis - kompānija Intel - beidzot prezentēja savu „neiebūvēto” video karti.

Intel Xe - šī ir pirmā kompānijas diskrētā video karte.

Dažas dienas atpakaļ izstādē CES 2020 kompānija Intel prezentēja video karti DG1 - jaunās Xe paaudzes pirmā kartīte.

Prezentācija bija pavisam formāla - netika nosaukti parametri, produktivitāte un pat neparādīja pašu video karti.

Neskatoties uz to, ka Intel teica, ka DG1 būs sastopami portatīvajos datoros jau šajā gadā, šādas kartes parādīsies arī galda datoru versijā. Un tieši tādu versiju ir iespējams apskatīt un novērtēt oficiālajos attēlos un fotogrāfijās.

Iesākumam, ir jāpiemin, ka šis nav galīgais video kartes dizains. Informācijas avots vēsta, ka šādā izskatā video adapteris tiks izplatīts izstrādātājiem, kuri palīdzēs optimizēt programmatūru priekš šīm Intel video kartēm.

Un pat šādā izskatā video kartes dizains kaut ko vēsta par raksturlielumiem. Pirmkārt, karte ir samērā kompakta. Tās garums ir tikai kādi 150-160 mm. Otrkārt, kartei nav papildus barošanas spraudņa, kas nozīmē, ka DG1 elektrības patēriņš nepārsniedz 75 W. Par salīdzinoši mazu kartes energo-apetīti norāda arī dzesēšanas sistēma - attēlā redzams radiators, bet nav redzamas termo trubas.

Ņemot vērā baumas par DG1 produktivitāti, tas viss jau bija sagaidāms.

24 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Nav redzams neviens no output veidiem. Vairāk sāk šķist, ka būs opcija uz intel čipseta mobiem noapgreidot uz vēl krutāku integrēto, un vadu spraudīsim pa taisno mb. Vispār dīvains pasāciens, amd jau kādu laiku atļauj intel pienest ūdeni, kaut vai dēļ pci-x 4.0. Video nekādu jūtamu performanci neredzēt, toties uz ngsff cietajiem tas ir jūtams. Vienīgais ko var iebāzt tajā kartē ir kāds AI, instrukcijas, utt., jeb veids kā pārdot kaut ko atsevišķi dēļ biznesa, vai arī tāpēc ka nelien iekšā cpu.

4 0 atbildēt

Man visi softi prasa NVIDEA

2 0 atbildēt