local-stats-pixel fb-conv-api

Īlons Masks atklājis «Nākotnes tuneli»95

244 14

SpaceX un Teslas dibinātājs Īlons Masks ir atvēris ātrgaitas tuneli zem Los Andželosas. Skaties, kā tad notika tehnoloģijas demonstrācijas.

244 14 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000
Viss, Astrāli! Kaput taviem Skaiveja faņķikiem! Ja reiz Masks kaut kur ķeras klāt, tad Junickim paliks tikai kauli no kungu galda! Tā iet, ja tic alkoholiķa delīrija murgiem par ZILiem, kuri brauks pa trosēm. Visi tagad vālēs pa tuneļiem un smiesies par tevi vēl gadiem ilgi!
7 0 atbildēt
Astrāli, tev nav zināšanu un izglītības, lai Tev būtu tiesības komentēt šo ideju. emotion Tu zini pārāk maz, salīdzinājumā ar cilvēku, kas kosmosā laiž raķetes. Tāpēc labāk ej un raksti savus rakstus par utopiskajiem shiteway.
5 1 atbildēt
Atšķirībā no utopiskā Skyway, The Boring Company tiešām ir izgudrojuši funkcionējošas lietas emotion
3 0 atbildēt

Tātad Musks savu ļaunā doktora bēgšanas tuneli jau ir uzbūvējis. Žēl, ka tagad par to zina visa pasaule emotion   Vispār ideja interesanta. Nez kā būs ar dažāda izmēra auto transportēšanu. Būvēs atsevišķus tuneļus fūrēm un autobusiem?

Šaubos vai tehnisku problēmu gadījumā auto pasažieri iesprūstu tuneļos. Reālajos tuneļos jābūt izbraukšanas rampām. Vai vismaz vietām kur auto pasažieri var iznākt virszemē jau noteikti. To šobrīd pieprasa visos no jauna būvējamajos tuneļos.

Kopš WS2812B LED kontroles izgudrošanas LED virtenēs mainīt krāsu ir kā 2 pirkstus aplaistīt. Muska tunelī viss ir vēl vienkāršāk, tur pie grieztiem uzstādītas tikai 2 krāsu LED virtenes - sarkanā un zaļā. Pārslēgšanas elektronikas kopā ar sensoriem pašizmaksa ir niecīga.

3 0 atbildēt

1,5 km garš tunelis priekš demonstrācijas? Varbūt Maska kungs varētu uzcelt Rīgas metro?

3 0 atbildēt

 emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Pilnīgs fufelis. Kāpēc lai tuneļos neveidotos korķi?

Nākotne ir centralizēta satiksmes vadība un pašbraucoši elektriski auto nevis kaut kādi tuneļi. Un to pat var ieviest kaut šodien, ja tas neprasa nekadās neatklātas tehnoloģijas.

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

He! Kas tad nu tā par kratīšanu!!!

2 0 atbildēt
labs,like.
0 0 atbildēt

Kaut kā dīvaini, kaut vai tāpēc, ka kāda jēga braukt Teslā, ja neviens cits to neredz  emotion 

0 0 atbildēt
Astrālim tīrot podus Anglijā, no ķīmijas lēnām šīberis sāk vērties ciet.
0 0 atbildēt

Astraali,  TESLA ir forši un superīgi  un inovatīvi  visādīg, ,,bet  .......Bet nav nozīmīgi, vai  TESLA , vai VW, vai TOYOTA          vai kas..................Kamēr nebūs  elektro mašīnu pārdošanas cena  izlīdzinājusies un iespējas ar  vienu uzlādi nodrošinat  patērētājam   savu vajadzī bu, variantu.....??  Tesla savu FĪČU piedāvā ar skaitļošanas programmatūru, kad vis -precīzāk tiek  izrēķināts  ar nsavām programmām akumulatoru jaudas iespējas.......!!!Tieši  pie tā strādāja Dambis raadot pirmos  0S-caar....Jaudas  ietilpību ir jāizrēķinā līdz milimetra  desmitdaļai.................!!!!!

0 0 atbildēt

Šito vakar pa teļļuku rādija.

0 0 atbildēt

tas drīzāk izskatās kā pagātnes tunelis  emotion 

0 0 atbildēt

Space-X jau tikai ve

ģetēja uz  NASSA iepirkumu tehnoloģijām!!!   NASSA pēc columbia Shuttle Space   avārijas,  atteicās no t tuvēj''a kosmosa  braucieniem      tagad tādus darbus dara Spce-x un Krievi ar saviem sujuziem,,,,,,Bet ir problem, jo krievi vaar tikai  24 tonnas uzvest  augšā....SHUTTLE  spēja  48 tonnas  Space -X ar Falconu va bez atspoles  var    38 tonnas....???

0 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Tās jau vakardienas ziņas! emotion

Ideja laba, priekš dažiem izredzētajiem tunelis ies uz urrā.

0 0 atbildēt
Īlons Masks par LATVISKU Latviju!!!
0 0 atbildēt