local-stats-pixel fb-conv-api

Īlons Masks atklājis «Nākotnes tuneli»95

244 14

SpaceX un Teslas dibinātājs Īlons Masks ir atvēris ātrgaitas tuneli zem Los Andželosas. Skaties, kā tad notika tehnoloģijas demonstrācijas.

244 14 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000

Tās jau vakardienas ziņas! emotion

Ideja laba, priekš dažiem izredzētajiem tunelis ies uz urrā.

0 0 atbildēt
Īlons Masks par LATVISKU Latviju!!!
0 0 atbildēt

Masks nav Teslas izgudrotājs, un Space-x  ir NASA apmaksāts  projekts no Pentagona( ASV militārā finansejuma ,kurā ietilpst arī NASA budžets)  budžeta, kur Space -x bija izdevīgākais piedāvājums no trim pretendentiem ar savu tehnoloģiju , un  iepirkuma konkursā ar mērķi nogādāt tuvējā kosmosā ASV vajadzīgās vieglās transportējamās kravas  ,visizdevīgāko tehnoloģiju piedāvāja Space-x!!!   Viens SHUTTLE lidojums tuvējā kosmosā ASV izmaksāja 1,5 miljardus.......  Sacensība kurš kontrolēs 400 kilometru telpu virs zemes  ,un Krievu  spiegu sputņikiu savākšana no tuvējā kosmosa  vairs nav aktuāli, tapēc tiek jebkuram dota iespēja komerciāli bez apgrūtinājumie  boties tuvējā kosmosā....  Ģeostacionārā telpa kosmosā kur zemes gravitācija izlīdzinās ar punktos novietotiem objektiem, gan vel nav aizsniedzama  priv'tiem lietotājiem ,jo tehnoloģiju iespēja bez politiskās  piederības pašreiz nav iespējama!emotion)

0 0 atbildēt
Normāls raksts, a kas tur par pātariem komentāru sadaļā, nezinu.
0 1 atbildēt

Nepaies ne pusgads, kad tie tuneļi arī būs sastrēgumā. Tad varēsi sēdēt savā trubā cik gribi, bet ātrāk nebrauksi, tikmēr SW nekad nebūs sastrēgumi. Tu pašu galveno nejēdz saprast -SW nav autoceļi, bet tunelis, gan ir. SW ir taisīts pilnīgi kam citam, tā kā nesanāca tev izrādīties.

0 2 atbildēt