local-stats-pixel fb-conv-api

Galaxy S5 nekas vairāk kā lēta plastika13

74 4
74 4 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Samsung, maita, aplīmē smukos tramvajus Rīgā ar reklāmām. Ieeju LMT klientu apkalpošanas punktā, kur var apskatit telefonus - arī tur smird pēc plastmasas lāpstas. Baigās reklāmas, baigais bums visur. Kad ieraugu jaunu Galaksiju, galvā parādās tāds kā deja vu - kaut kur redzēts. Reizēm vispār liekas - ja gribi jaunu Galaksiju, pietuvini veco tuvāk sejai, kad uz tā lūkojies - itkā tāds pats, tikai lielāks. Rau, jaunais Galaksijs, nedaudz lielāks ekrāns, lielāks uzņemto attēlu lielums, špikots pirkstu nospiedumu skeneris un, jūs neticēsiet.. (ievelk elpu) pulsa mērītājs!! Kaut kas nebijis, viva la Samsung!! Ja vēl iekļautu izvelkamo metrmēru, es pat nopirktu. Kuram gan nevajag metrmēru?

Bet nu par dzelžiem nestrīdos. Tie ir labi.

4 0 atbildēt

Dizains ir laba lieta un jaunais M8 no HTC ir viens no elegantākajiem telefoniem, bet svarīgākais (vismaz es tā domāju) ir tas, kas tam "lācītim vēderā", protams arī praktiskie aspekti un te nu Samsung ar savu S5 ir vienu ja ne pat divus soļus priekšā HTC.

Domāju ja apvienotu HTC M8 ar S5 atsevišķiem rādītājiem un praktiskajiem aspektiem, tad pavisam noteikti mēs iegūtu šī gada līderi.

3 0 atbildēt

Jau laboju:)

0 0 atbildēt

Samsung ierīcēm ir patīkams softs, kas varētu patikt cilvēkiem, kuri nemāk ROOTot. HTC tomēr ir kvalitāte, bet man (nezinu kā citiem) ļoti nepatīk viņu interfeiss, tapēc labāk iegādātos kādu Oppo ierīci, kurai ir gan kvalitāte, gan tīri labs softs.  Samsung pēdējā laikā sākuši gulēt uz ''lauriem'' un var teikt taisa to pašu, bet HTC cenšās ar ko jaunu, kas ir patīkami. Pie tam ļoti piesaista jaunajos HTC esošie priekšējie skaļruņi, vienkārši izcila doma. 

2 2 atbildēt

un, ko man mainīs ja telefons būs no metāla?! nokritīs ni 1,5m augstuma un ekrāns 75% gadījumos ir maināms! Man personīgi vienalga pa dizainu, man vaig veiktspēju, pašam ir samsung s4 esmu apmierināts un citu telefonu nemaz negribu.

1 2 atbildēt

Man pajāt uz šito verķi ! emotion  kā arī uz visiem pus grauztajiem āāāboliem ! emotion  ESMU 90 to gadu bērns un staigāju ar 3310 ! 

4 8 atbildēt