local-stats-pixel fb-conv-api

Chrome pārlūks nebūs draudzīgs reklāmu bloķēšanai6

Google bija paziņojusi, ka Chrome tīmekļa pārlūks uzlabos drošību ar jauniem risinājumiem, kas, visticamāk, pilnībā sabojās ļoti populāros reklāmu bloķētājus.

Tika gaidīts, ka reklāmu bloķētāji pārstās darboties jau 2023. gada janvārī, tad lēmumu pārcēla uz 2024. gada sākumu, bet nu zināms, ka Chrome tīmekļa pārlūks ieviesīs izmaiņas spraudņos 2024. gada vidū.

49 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

google chrome jau ir naftalīns..ja chrome uzliks bloku reklāmām blokiem ,tad viņi zaudēs daudz vairāk un neatgriezeniski ,jo cilvēki vienalga atradīs iespēju darboties internetā bez uzspiestajām reklāmām.Tagad ,ka d strauji ienāk jaunais māksligais intelekts pat cilvēkiem ar ne visai labām datorzināšanām ir iespējams izveidot programmu ,kura nepieļau uzmācīgas reklāmas ...daudzi latvijā neskatās ne delfi ,ne tvnt ne apollo ,ne citus propogandas ziņu saitus tikai tāpec vien ,ka tie neļauj skatīties ,jo tev ir uzlikts reklām bloks..Un tas ir labi--jo mazāk būs pied--- as smadzenes ,jo cilvēkiem iespēja reāli domāt.

P.S Vai esat kādreiz redzējuši kādu saitu pilnīgi bez reklāmām??? Diezgan šķidrs skats .Ar minimum informāciju un tā pati ar vecu derīguma termiņu))

5 0 atbildēt

Mozilla jau arī tagad neļauj skatīties you tube ar reklāmu bloķētājiem, pat atslēgtiem ir zaļs ekrāns un skaņa iet, bet video nē, norestartējot mozillu ''trobleshoot mode'' viss darbojās tikko restartē, atkal izlien reklāmu bloķētāji un pat atslēdzot ir zaļs ekrāns... zb. jau you tube ar reklāmām lietot.

5 0 atbildēt

... ja kāds interneta resurss mani pieprasa reģistrāciju vai iebilst par reklāmas bloķētāju - nelietoju šo resursu.

3 0 atbildēt

Bez tām sūda reklāmām nekur nevar iztikt!!!

https://media.tenor.com/RkOKjORvMcoAAAAd/poop-for-you.gif

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt