local-stats-pixel fb-conv-api

Amazon strādā pie divām jaunām ierīcēm2

15 0

Amazon ceturtdien atklāja divas jaunas ierīces: Echo Dot un Amazon Tap, tādējādi paplašinot Alexa-enabled klāstu ar mājas automatizācijas produktiem (Echo ierīcēm), kas izmanto balss atpazīšanas funkciju, kas ļauj ar balss palīdzību kontrolēt attiecīgo ierīci.

Echo Dot ir maza hands-free ierīce, kas izmanto to pašu balss atpazīšanas tehnoloģiju, ko jau izmanto Amazon Echo. Turklāt Echo Dot var savienot gan ar mājas skaļruņiem gan ar Bluetooth palīdzību, gan arī vienkārši izmantot speciālu audio kabeli. Tā rezultātā lietotājs var kontrolēt savas mājas stereo sistēmu, nepieceļoties no dīvāna un izsakot vien balss komandas.

Piedevām šo tehnoloģiju var izmantot arī kā saruna biedru, uzdodot dažādus jautājumus un pretī saņemot atbildes, jo tā spēj komunicēt ar lietotāju par, piemēram - dziesmām, nosaucot to izpildītāju vārdu un uzvārdu. Ierīce arī sniedz informāciju par šīs dienas laikapstākļiem. Turklāt Echo Dot var izmantot kā palīgu, lai kontrolētu citas balss kontrolējošas smart-home ierīces, tai skaitā apgaismojuma ierīces, termostatus un elektriskos slēdžus, tāpat arī Echo Dot var novietot guļamistabā uz naktsgaldiņa un izmantot kā modinātāju.

Amazon Prime lietotāji var pasūtīt šo ierīce par 89.99 ASV dolāriem Alexa Voice Shopping. Interesanti, taču esošie Amazon Echo vai Amazon Fire TV pircēji šos produktus var pasūtīt tikai un vienīgi caur Alex Voice Shopping, sakot: “Alexa, vēlos pasūtīt Echo Dot”, un to nav iespējams pasūtīt citādāk, piemēram - caur regulāru Amazon mājas lapu vai kādu no iepirkšanas aplikācijām. Jāatzīmē fakts - ja Echo Dot produkti tiks izpārdoti, tos vairs nebūs iespējams pasūtīt.

Savukārt Amazon Tap tehnoloģija ir pārnēsājama Bluetooth un Wi-Fi ierīce, kas darbojas kopā ar Alexa balss atpazīšanas sistēmu, lai tas varētu veikt tavus norādītos uzdevumus, piemēram - pasūtīt picu vai iegūt jaunākos programmatūra atjauninājumus. Tāpat ir arī iespēja uzdot ierīcei, lai tā atskaņo kādu mūziku no Pandora vai Spotify pakalpojumiem.

Amazon Tap tirgū būs pieejams 31.martā un ir jau iespējams veikt iepriekš pasūtīšanu par 129.99 ASV dolāriem.

Echo Dot

 

15 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Datuve.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Latviešiem ganjau šitais nekam neder. Jo jazin būs Angļu valoda. Vienīgi ja nu jauniešiem Bet tā ierīce padara cilvēkus vairāk atkarīgus no ierīcēm, un padara vēl slinkakākus emotion
2 0 atbildēt

Jauna mantiņa priekš sliņķiem.  emotion 

1 0 atbildēt