local-stats-pixel fb-conv-api

6 savādas teorijas par cilvēku evolūciju74

Tūkstošiem gadu laikā cilvēka intelekts salīdzinot ar citām dzīvām būtnēm ir ārkārtīgi strauji attīstījies. Kāpēc esam tik unikāli un kāpēc evolūcija mūs ir skārusi savādāk kā citas sugas? Atbildes nav, bet ir izteikti daži pamatoti, taču savādi minējumi par šiem jautājumiem.

302 2 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://pratadarbnica.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

un vēl viena teorija ir, ka viss, ko es redzu, jūtu, dzirdu ir tikai datorprogramma. Visi cilvēki, dzīvnieki, planētas un kosmoss nemaz neeksistē, bet tas viss ir man galvā.

Un kas ir realitātē, to es nekādi nevaru uzzināt. Varbūt īsts ir tikai viens čuģiks, kurš sēž pie pults un spaida podziņas

12 0 atbildēt

Prāta drabnīca, nomierinies! Es neticu evolūcijai un tām  muļķībām.. 

7 3 atbildēt

Raksts vienkārši zajeibis!!!  emotion   ++

1 0 atbildēt

Darvina žubītes vēljoprojām evolucionē uz savas salas,jau vairāk kā 100gadus.mājas apstākļos tu vari pētīt augļu mušiņas vai gūpijas (zivis).Viņas ļoti ātri vairojas un ir īss mūžš,tāpēc labi var redzēt evolūciju.Citas mušiņas piedzims ar lielākiem spārniem-labāk lidos,citas ar mazākiem.pievieno klāt kādu plēsēju,un tās kuras spēs lidot labāk,izdzīvos.un tā nu šie posmi turpinās,evolucionējot.Mēs redzam pērtiķus jo viņi evolucionēja kopā ar mums,no kopīga senča,nejau tapēc ka mēs cēlāmies no viņiem.

0 0 atbildēt

man ir sava personīgā teorija par šo tēmu. līdz ar to 7.

0 0 atbildēt

Dievu padome. Enlils pieprasīja, lai Anu ierastos uz Zemes, tāpat arī viņš vainoja visā notikušajā Enki. Visu klātesošo priekšā nosauca Ea par dumpinieku vadoni. Taču Anu saprotoši izturējās pret astronautu problēmām. Ea piedāvāja radīt palīgu no primitīvā mežacilvēka. Pārsteigtie Dievi plānu atbalstīja. Tā Ea kopā ar medicīnas daļas priekšnieci Nintu/Ninhursagu radīja LULU.AMELU („jaukto strādnieku&rdquoemotion. Hibrīds izrādījās neauglīgs, tādēļ anunaku sievietēm nācās kļūt par surogātmātēm. Taču eksperimenti turpinājās, radība tika uzlabota, līdz ieguva vēlamo rezultātu. Pirmo cilvēku nosauca par Ādamu („zemieti&rdquoemotion. Pēc cilvēku radīšanas annunaku lietas strauji uzlabojās. Zelts tika iegūts pietiekami, septiņas nometnes pārvērtās par pilsētām. 600 annunaku dzīvoja uz Zemes un 300 – orbītā ap zemi. Lai gan bija noliegts, tie ņēma Zemes meitas par sievām, un tiem dzima pēcnācēji. Taču Enlils juta nelaimes tuvošanos.  

0 0 atbildēt

Mīļie cilvēki, jūs tiešām ticat šīm muļķībām?  emotion  "piedzimis ar spēcīgiem ģenētiskiem defektiem" - bet varbūt ne defektiem, bet ar apzināti veiktiem dns uzlabojumiem, lai varētu veikt kādu īpašu uzdevumu.

2 3 atbildēt

Zinātniekiem nav ko darīt... evolūcija.. pff smiekli nāk. Kāpēc no ūdens nelien cilvēki kas pēkšņi attīstās?  kāpēc mērkaķis kas pastaigā uz 2 kājām nepārvēršās par cilvēku? Kāpēc kāda nepiedzimst mērkaķis, jo tik pat labi mums kļūda ir tas mazais dns gabaliņš bet kāpēc nevienam nepiedzimst bez ''kļūdas''? Zinātnieki ejat mājas....

6 9 atbildēt

Vai ne!!! 

0 4 atbildēt