local-stats-pixel fb-conv-api

5 mīti par tehnoloģijām. [2]48

1101 6

Sveiki Spoki, šoreiz ieskats 5 nepatiesos mītos, ko citi varbūt uzskatīja par patiesiem.

1101 6 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Google neko nepelna... Tiešām man ir jautājums - kā tā var uzskatīt, jo tiešām tur nav loģiska pamatojuma. Kāda jēga būtu uzņēmumam, kurš neko neiegūst?

38 0 atbildēt

ir cilvēki, kas domāja, ka google neko nepelna? wtf, kas tad viņi ar labdarību nodarbojas, vai? :D

23 0 atbildēt

Patiess vai meli? : Meli, jo kādu laiku MythBusters jau pierādija, ka no dārgākiem vadiem nav nekāda redzama jēga.  Tādējādi piemēram dārgu HDMI vadu ar zelta spraudni nav jēga ņemt, ja to ir plānots izmantot normāli. 

pirmkārt mīts bija par savienojuma vadiem - vispārināti, nevis tikai par HDMI kabeli

parastam vidusmēra lietotājam no tā nebūs nekādas atšķirības, bet kad mēs sākam runāt par audiofīliem vai cilvēkiem, kam rūp skaņas kvalitāte tad šis mīts ir patiesība.... 

17 3 atbildēt
Kurš idiots izdomāja ka google nepelna emotion nokritu no krēsla aiz smiekliem!
6 0 atbildēt

Reāli, google nevar neko nepelnīt..  emotion

5 0 atbildēt

Kurš vispār izdomāja to ka Google neko nepelna.  emotion  emotion 

8 3 atbildēt
Kurš idiots domāja ,ka Google neko nepelna?
3 0 atbildēt

Par vadiem, piemeram linearie vadi subwoofer, ja tu velies labaku, dzidraku skanas kvalitati, vadi ar zelta uzgaliem skanu vada labak, noteikti ir vel daudzi citi veidi, kur tas ir labak, bet sho es no dzives vienigo zinu, kas ir kartigi parbaudits.

3 0 atbildēt

8.mits nav isti pareizi noformulets.Dargaks vads-no labiem materialiem,vienmer bus labaks par letu,no visprastakajiem materialiem izgatavoto,kuram kontaktvirsmas paspej,,sazaljot,, vel pirms lietoshanas sakuma un kursh sachakaresies jau divas -tris reizes iekontaktejot.Musdienu tehnologijas dod iespeju izgatavot pietiekami kvalitativus materialus,kuri pec ipashibam nebus daudz sliktaki par zeltu un sudrabu.Par letiem tadus negribetos nosaukt,kaut gan tie nebus tik dargi ka no zelta vai sudraba ,un ekspluatacijas procesa kvalitates starpibas var nebut jutamas.

2 1 atbildēt

No kurienes tu izrāvi pēdējo, ka google neko nepelna ? protams ka meli, es tik brīnos, kur kāds ko tādu reiz ir teicis...pirmā dzirdēšana. Protams pelna, un kā vel, kā tad viņi iegādājās youtube ? Kā viņi varēja apmaksāt google map taisīšanu ? tikai ar naudu.

1 0 atbildēt

Otrais mīts: Nokia 3310 ne to vien var izdarīt emotion

1 0 atbildēt

6... meli to var nomainīt... Ja pacenšās tad jebkuram telefonam kuram ir usb!!!

1 0 atbildēt

6. sapratāt ?! jādodas pie Koļas emotion

1 0 atbildēt

A kas te jauns? 

1 0 atbildēt

Kas tie par mītiem, tevis paša izdomāti? Ok.. par googli vēl varētu būt reāls mīts.. bet pārējie.

0 0 atbildēt

Otrais mīts nav mīts, tas ir... Watch Dogs! emotion

0 0 atbildēt

Wtf... tie ir kkādi oomīšu mīti :D

0 0 atbildēt
HDMI vadu kvalitātei IR nozīme. Nopērc lēto ķīniešu vadu,kurš garāks par standarta 3,vai 5m un redzēsi,ka ne visas ierīces kaut ko jēdzīgu vispār rādīs. Tikai lieka laika izsķiešana un naudas tāpat. Pats esmu pircis 10m vadu,kurš rādīja dažreiz melnbaltu bildi,citreiz vnk gļukoja.. atkarībā kādai ierīcei pieslēdza.
0 0 atbildēt

Pie Google varu vēl pateikt, ka viņi pelna arī ar Android, Chrome OS, Google Play, Google drive un citiem viņiem piederošiem produktiem.

Vēl viens mīts: Vai Android ir Linux distribūcija? Atbilde: Jā, jo Android izmanto Linux kodolu.

0 0 atbildēt

2. par telefona batteriju. Esmu pats par šito dzirdējis, bet kā ir nezinu. Nu jaunajiem telefoniem tas tiešām nav, bet zinu, ka vecajā nokiām bija tā, ka viņas atstāj rezerves batteriju, lai piemēram skanētu modinātjs, lai kaut vai telefona batterija ir tukša ;) takā rezerve bija, bet vai pie tās tikt varēja, nezinu :D

0 0 atbildēt